- 13 Ocak 2017
- 113
- 55
- 48
Bence normal canım benimde 1 buçuk ayı geçtiğinde baktığımda 1 ip gözüküyodu hâlâKızlar ben oraya krem sürerken iki ip ucu gördüm 1 buçuk ayım normalmi
Kontrole gittinmi canım senBence normal canım benimde 1 buçuk ayı geçtiğinde baktığımda 1 ip gözüküyodu hâlâ
Neyin genişliği canım anlamadımEğer geniş değilse geçici yapmanı öneririm yaptırınca bu dertlerden kurtulacağımızı sanıyoruz ama emin ol asıl sıkıntı yaptırdıktan sonra başlıyor
Pazartesi gidicemKontrole gittinmi canım sen
Bence saçma olur tatlım kanayacak sen dert etme daha önümüzde uzun yıllar var hem...Kızlar benim aklıma şu geldi flep yaptıranların zaten bölge kapanmış oluyo düğün gecesi ilişkiye girmeden önce o bölgeye biraz ketçap sürsek maksat kırmızı renk olsun loş ışıkta adama çaktırmadan ilişkiye girsek mantıklı değil mi anlamaz gibi
Vajina genişliğiNeyin genişliği canım anlamadım
Bende içi jiletle kesmeyi düşündüm sırf son dikiş atmiyim diyeKızlar benim aklıma şu geldi flep yaptıranların zaten bölge kapanmış oluyo düğün gecesi ilişkiye girmeden önce o bölgeye biraz ketçap sürsek maksat kırmızı renk olsun loş ışıkta adama çaktırmadan ilişkiye girsek mantıklı değil mi anlamaz gibi
Ay inşallah canım ya ne bileyim aklıma bütün saçmalıklar geliyorB
Bence saçma olur tatlım kanayacak sen dert etme daha önümüzde uzun yıllar var hem...
Yöntem ona göre mı belirleniyor benim yalnızca bir kez oldu ayıptır söylemesi girdi çıktı flep tutmaz mı yaniVajina genişliği
Gelmesin kuzum vajinan kapalı gözüküyorsa kanayacağı anlamına geliyor benceAy inşallah canım ya ne bileyim aklıma bütün saçmalıklar geliyor
Genişse flep gerekli bence 1 kere girip çıkmakla genişleme olmaz geçici yaptırYöntem ona göre mı belirleniyor benim yalnızca bir kez oldu ayıptır söylemesi girdi çıktı flep tutmaz mı yani(
Ya ama geçici için evlilik vs şart ben geçici düşünmüyorum evliliğe yıllar var flep olsun istiyorum tutmaz mı yani anlamadım ve iyice korkmaya başladım..Genişse flep gerekli bence 1 kere girip çıkmakla genişleme olmaz geçici yaptır
Canım korkacak bir şey yok 1 kez ilişki yaşadın yıpranmadı yani o bölgen tutma olasılığı daha fazla benceYa ama geçici için evlilik vs şart ben geçici düşünmüyorum evliliğe yıllar var flep olsun istiyorum tutmaz mı yani anlamadım ve iyice korkmaya başladım..
Ya tutar canım korkmada doktoru iyi seçmen lazım. Bide evlilik yoksa şimdi başını ağrıtma derimYa ama geçici için evlilik vs şart ben geçici düşünmüyorum evliliğe yıllar var flep olsun istiyorum tutmaz mı yani anlamadım ve iyice korkmaya başladım..
Hahaha canım ne ketcabı sacmalama kokusu bıle anlasılır bıde koyu bısey yanı ketcap sakına ole bı olaya gırme elıne yuzune bulastırırsın rezıl olursun en mantıklısı dugune yakın zamandw dıkıs attırmakBenimde evlilik yok ama yaptırdım kafam rahatladı biran önce kurtulmak daha mantıklı bence
Ya gökçen hocaya yaptırdım ben istanbulda yaşıyorum ama ya gidemezsem düşüncesi var aklımdaHahaha canım ne ketcabı sacmalama kokusu bıle anlasılır bıde koyu bısey yanı ketcap sakına ole bı olaya gırme elıne yuzune bulastırırsın rezıl olursun en mantıklısı dugune yakın zamandw dıkıs attırmak
Evet dugune ywkın tarıhde gıdebılmen cok zorYa gökçen hocaya yaptırdım ben istanbulda yaşıyorum ama ya gidemezsem düşüncesi var aklımda
Turgay karakayaya gideceksin değil mi?evet aynen öyle .. doktorda karar verdm gibi bakalım hayırlsıı olsun bi gidip yptrsam az da olsa içim rahatlıcak stres büyük bide hayat karmaşasıyla birleşnce iyice agresif birioldum küfretmeye bile başladım ya saydıırp duruyorum süreklibıktım herşeyden aklımda hep bu mesele..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?