- 10 Kasım 2017
- 443
- 143
- 18
- 36
En kotu ıhtımalle ıstanbulda gecıcı yaptırcaksın kuzum ketcapmıs jıletmıs bunları gecEvet dugune ywkın tarıhde gıdebılmen cok zor
Bidaha dikiş attırmak istemiyorum başka bi çözümü yokmu acabaEn kotu ıhtımalle ıstanbulda gecıcı yaptırcaksın kuzum ketcapmıs jıletmıs bunları gec
Pazartesi ilk kontrolüm var gökçen hoca dikerken demişti kontrolde bakarız bir sorun yok gibi gözükürse gelmezsin demişti pazartesi tam belli olacak her şeyEvet dugune ywkın tarıhde gıdebılmen cok zor
Demi öyle yaparım olmadı ordaki tanıdık doktorlara giderim son dikiş falan ne oluyorsa onlar hallederEn kotu ıhtımalle ıstanbulda gecıcı yaptırcaksın kuzum ketcapmıs jıletmıs bunları gec
Ya eger tutmussa ve son kontrole cagirmazsa bana da haber verin ne olursunuzBidaha dikiş attırmak istemiyorum başka bi çözümü yokmu acaba
Pazartesi mutlaka yazin ne olurPazartesi ilk kontrolüm var gökçen hoca dikerken demişti kontrolde bakarız bir sorun yok gibi gözükürse gelmezsin demişti pazartesi tam belli olacak her şey
Yazıcam canımPazartesi mutlaka yazin ne olur
Canım ben kontorole gitti doktor düğünden 3 gün önce dikiş atılacak dedi.Ya eger tutmussa ve son kontrole cagirmazsa bana da haber verin ne olursunuz
Ama sana tek tavsiyem kendi şehrinde yaptırPazartesi mutlaka yazin ne olur
Benm vajinam dogustan genismis muaine oldum. Benm acaba once lazer daraltma mi yaptursam bir seans sonra gecici. Flepte en fazla 3 cm daraliyor arkadaslar eminim bilginiz olsun. Diger ameliyatla full vajen daraltmasi sadece dogum yapmslara uygulaniyor zatenCanım sen kafayı mı yedın ya ne nısan atması ankaradaysan gecıcı yaptırsana ne var bunda?
Siz nerede yaptirdinzCanım ben kontorole gitti doktor düğünden 3 gün önce dikiş atılacak dedi.
Ya ankaradakiler garanti vermiyor ben bu flepi basarabilrsem eger dugun oncesi beraber olacaktm en azndan ustmden iterim oldu naptin flan derim yirtarm diye dusundm ama gecici dugun gunu olacagi icin ya gidemezsem ya dugunden sonra bi sorun olursa camdan atarm ben kendimiAma sana tek tavsiyem kendi şehrinde yaptır
Acaba onunda canı yanıyor mu yaptıklarından dolayı?zaten dikim için bu kadar stresliyken birde vicdan azabı çekmeyin size gelen erkek bakir değilse ha bakirse çekmek mantıklı olabilir.Ben dürüst olmak çok istedim ama anladım ki bi yuvam olmıcak.erkekler çok takıntılı bu konuyo bu kadar kızın bekaretini alırken hemde.Biz kendi kendimize mi yaptık bunu.Bu konuda vicdan azabı duyamıyorum.Çünkü erkek arkadaşım bakir değil ve savunması ben erkeğim tabiki birşeyler yaşadım.Evet sevmeye gelince çok seviyorum.Ama kadınlar her zaman eziliyor bizim toplumumuzda birde bunu kendinize siz yapmayınE tabıkı yoksa sevdıgımız adamla olamayız kı mecburuz kımse bunu yapmak ıstemez ben hergun aglıyorum vıcdan azabından keske basta o karsıma cıksaydıda gecmıstekı hatalarımı yapmasaydım dıyorum hergun ıcım yanıyor
Ankaradakilerin garanti vermediğini nerden biliyorsunYa ankaradakiler garanti vermiyor ben bu flepi basarabilrsem eger dugun oncesi beraber olacaktm en azndan ustmden iterim oldu naptin flan derim yirtarm diye dusundm ama gecici dugun gunu olacagi icin ya gidemezsem ya dugunden sonra bi sorun olursa camdan atarm ben kendimi
Kimi aradm kimle konustysam son kontrole cagirdi son dikis dediAnkaradakilerin garanti vermediğini nerden biliyorsun
evet canm döndüm dolastm ona geldim gibi.. bakalım burda da kanaması olanlar olduya içim rahatladı biraz..Turgay karakayaya gideceksin değil mi?
Valla canım bende bu konudan korkuyorumKizlar birsey soracagm boyle evlendik hersey guzel diyelim eski erkek arkadasnzla flan eski birlikte oldgnuz erkekle karsilasmaktan bunlarn ortaya cikmasndan hic korkuyor musunz .ben bunu cok dusunuyorm. Bunu soylemeye flan biri cesaret edebilr mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?