Insallah birsey olmaz ya. Olursa da ölümüne inkar edip iftira atiyor demek lazm.Valla canım bende bu konudan korkuyorum
Canım bence biz seni bu konunun psikoloğu ilan edelim :)) doğru diyosunda beynimize söz geçiremiyoruz işteSanki biraz fazla kuruyorsunuz gibi geldi. Bi hata yaptiysaniz o sizin biraz dik olun emin olun kendinizden bu sekil urkek davranislar cok belli oluyor ya kendiniz haric herseyi dusunuyorsunuz yeniden baslangic yaptiginiza inanin herseyden once? Sadece karsinizdaki insana odaklanmayin bukadar
Öyle yapıcaz mecbur başka yol yokInsallah birsey olmaz ya. Olursa da ölümüne inkar edip iftira atiyor demek lazm.
İşte bende bütün umutlarımı bu amelyata bağlamıştım okadar dikkat ettimki ama kontrolde sonuç hüsran belkide bundandır bişeylere inancımın kalmamasıBana gore beyninize soz gecirmekten cok ya doktorunuza guvenmiyorsunuz ya da guvenilir biri degil , ya da kendinizi iyi hissetmek harici sadece karzi taraf odakli yapiyorsunuz. Bu konu da sirf kendi mutlu olsun yapanlarin uzerimden yuk kalkti yazdigini gorursunuz onlarin da beyni akli var :)
İlişkimi :)) öyle bi hataya düşermiyim. Benim bu olay başıma geldiğinde daha çok küçüktüm aklım bile almıyodu ilerde bunların olacağını bile bilmiyodum büyüdükçe hep kaçtım bu sorundan şimdi okadar zor geliyorkiBence de eger gercekten isinin ehli bir doktor olsa bu sekilde duygu karmasaniz olmayacak. Sen benim uzerimden yuk kalkti demedikten sonra sana iyi gelmedikten sonra kan gelse napicaksin? Ki kizmayin ama tovbe eden ve af dileyene bir sey diyemem ama gercekten hata yaptim ben pismanim diyen insan da suan dini nikahtan once gene iliskiye girmez cok sevsede. Girerse gene hata ayrilirsaniz gene pismanim mi diyeceksin?
Haklisiniz. Evetnbu da bi ihtimal ama nikahim once olacak benim iki ay . ama tabi ki yine de haklisinz. Sanirim ben yeterince saglikli dusunemiyorumBence de eger gercekten isinin ehli bir doktor olsa bu sekilde duygu karmasaniz olmayacak. Sen benim uzerimden yuk kalkti demedikten sonra sana iyi gelmedikten sonra kan gelse napicaksin? Ki kizmayin ama tovbe eden ve af dileyene bir sey diyemem ama gercekten hata yaptim ben pismanim diyen insan da suan dini nikahtan once gene iliskiye girmez cok sevsede. Girerse gene hata ayrilirsaniz gene pismanim mi diyeceksin?
Ebru zülfikaroğluda orda değilmiydi canımBu arada katre hanim siz kime yaptirmstnz tuttu mu been de ona gideym ya ankaradaysa. Bilginz varsa yazn neolur
Ben o riski alamam alirsam da oncelikle lazer daraltma yaptirirm. Gecicide icirip icirip oyle iliskiye girin yoksa adam anlar vajene ilk girisinde acarak girer dedi bana bi doktor. Bilgim bu kadar. Ama kalici daha sicak geliyor kulagima. Bu arada bi arkadasmn arkadasi ankarada gecici yaptrdi smdi hamile onu ogrenip buraya da yazacagm kime yaptrdgni ogrenebilrsemSende geçici yaptır
Tutmuyor tutmuyor offf gokcen hocaydi degil mi sizinCanım ben kalıcıyla daraltmada yaptırdımda benim zar yeri tutmadı galiba tekrar dikiş atılacak darlık tam
Yok canım ben sıradan bi doktorda yaptırdımTutmuyor tutmuyor offf gokcen hocaydi degil mi sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?