Sanki biraz fazla kuruyorsunuz gibi geldi. Bi hata yaptiysaniz o sizin biraz dik olun emin olun kendinizden bu sekil urkek davranislar cok belli oluyor ya kendiniz haric herseyi dusunuyorsunuz yeniden baslangic yaptiginiza inanin herseyden once? Sadece karsinizdaki insana odaklanmayin bukadar

Canım bence biz seni bu konunun psikoloğu ilan edelim :)) doğru diyosunda beynimize söz geçiremiyoruz işte

Bana gore beyninize soz gecirmekten cok ya doktorunuza guvenmiyorsunuz ya da guvenilir biri degil , ya da kendinizi iyi hissetmek harici sadece karzi taraf odakli yapiyorsunuz. Bu konu da sirf kendi mutlu olsun yapanlarin uzerimden yuk kalkti yazdigini gorursunuz onlarin da beyni akli var :)

İşte bende bütün umutlarımı bu amelyata bağlamıştım okadar dikkat ettimki ama kontrolde sonuç hüsran belkide bundandır bişeylere inancımın kalmaması

Bence de eger gercekten isinin ehli bir doktor olsa bu sekilde duygu karmasaniz olmayacak. Sen benim uzerimden yuk kalkti demedikten sonra sana iyi gelmedikten sonra kan gelse napicaksin? Ki kizmayin ama tovbe eden ve af dileyene bir sey diyemem ama gercekten hata yaptim ben pismanim diyen insan da suan dini nikahtan once gene iliskiye girmez cok sevsede. Girerse gene hata ayrilirsaniz gene pismanim mi diyeceksin?

İlişkimi :)) öyle bi hataya düşermiyim. Benim bu olay başıma geldiğinde daha çok küçüktüm aklım bile almıyodu ilerde bunların olacağını bile bilmiyodum büyüdükçe hep kaçtım bu sorundan şimdi okadar zor geliyorki

Haklisiniz. Evetnbu da bi ihtimal ama nikahim once olacak benim iki ay . ama tabi ki yine de haklisinz. Sanirim ben yeterince saglikli dusunemiyorum

Ben oku oku bitiremedm bu sayfalari ve bitirecek zamanm kalmadi gökcen erdogana gidip son kontrolsuz kanamasi olan yazdi mi siz okuduz mu arkadaslar ya

Bu arada katre hanim siz kime yaptirmstnz tuttu mu been de ona gideym ya ankaradaysa. Bilginz varsa yazn neolur

O kalici yapmiyor konustugum doktora ucretini soyledim ismini vermeden gercek bir operasyonu yapan biri asla okadar yukset fiyat talep etmez dedi.

Ben esra demir yuzerle yuzyuze gorustm son kontrol şart dedi ama saat 7 de hala kayniyordu iceri indirmede asla dedi geciciye sicak bakiyordu daha. Bilginiz olsun. Muainesi temiz gorunuyordu hemsireleri vardi birkac tane de . belki bi yarari olur

Sende geçici yaptır
Ben o riski alamam alirsam da oncelikle lazer daraltma yaptirirm. Gecicide icirip icirip oyle iliskiye girin yoksa adam anlar vajene ilk girisinde acarak girer dedi bana bi doktor. Bilgim bu kadar. Ama kalici daha sicak geliyor kulagima. Bu arada bi arkadasmn arkadasi ankarada gecici yaptrdi smdi hamile onu ogrenip buraya da yazacagm kime yaptrdgni ogrenebilrsem

Canım ben kalıcıyla daraltmada yaptırdımda benim zar yeri tutmadı galiba tekrar dikiş atılacak darlık tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…