Size ozel mesaj atamiyorm kime yaptirdinizYok canım ben sıradan bi doktorda yaptırdım
EyluldeYa illaki tutan vardır düğün nezaman senin
Ben sanirim nişani atacagm bu riski alamiyorum ben cok korkuyorm cok namus takintili benm nisanlim. Beni oracikta keser yemin edermYa illaki tutan vardır düğün nezaman senin
Yok canım öyle düşünme inşallah hallolurBen sanirim nişani atacagm bu riski alamiyorum ben cok korkuyorm cok namus takintili benm nisanlim. Beni oracikta keser yemin ederm
Ozamana kadar var halledersinEylulde
Sen kime yaptirdn onu soyle bari biz gtmeyelmOzamana kadar var halledersin
Canım isim vermek istemiyorum kendi şehrimde bi doktorduSen kime yaptirdn onu soyle bari biz gtmeyelm
Aynen ole kuzucum hıc dert etmeDemi öyle yaparım olmadı ordaki tanıdık doktorlara giderim son dikiş falan ne oluyorsa onlar halleder
BENCEDE HAKLI. BİZ BURAYA BİRBİRMİZDEN DESTEK ALMAK İÇİN YAZIYORUZ BU TÜR OLUMSUZLUKLARI BURDA GÖRMEK İSTEMİYORUZ.BİRBİRİMİZE NEKADAR DESTEK OLURSAK OKADAR İYİ. OLUMSUZ YORUM YAPAN İNSANLAR İLK ÖNCE KENDİ İÇLERİNDE SAVAŞIP HALLEDİP KARAR VERSİNLER BURASI YERİ DEĞİL !!ARkadaslar burada nişan atıcam fln bu tarz yorumlar cıdden benı olumsuz etkılıyor ıcıme kurt dusuyor bu tarz yorumlar yapmasak keske..dugunume 2ay kaldı nişan atıcam fln bunlar cok garıp gelıyor zaten bole bır yontem olmasa kımse dıktırıp evlenmez lutfen ıcımızı karartmayın
Kizlar hepinizi anliyorum haklisiniz ama unutmayinki hepimiz ayni durumdayız.. ve şu 1000 i askin sayfada bile birsuru evlenip mutlu olan var.. artik biraz duygusalligi birakip mantikli dusunme zamani bence.. olan oldu tövbemizi edip devam edicez yapcak bisey yok bi daha ayni hataya dusmemek kaydiyla.. islami boyutu da boyle kimseye soylememek gerekiyo tovbe eden hic yapmamis gibidir unutmayi bu benim imtihanim ben oyle bakiyorum hep.. nişanı falan atmayi duusnuyosaniz bence oturup.once bi net karar verin diktirmek mi durust olup anlatmak mi yoksa bekar yasamak mi.. sonra buraya gelin buradakiler kararini vermiş insanlar bende dahil..ARkadaslar burada nişan atıcam fln bu tarz yorumlar cıdden benı olumsuz etkılıyor ıcıme kurt dusuyor bu tarz yorumlar yapmasak keske..dugunume 2ay kaldı nişan atıcam fln bunlar cok garıp gelıyor zaten bole bır yontem olmasa kımse dıktırıp evlenmez lutfen ıcımızı karartmayın
Kusura bakmayn. Evet cok korkuyorm benARkadaslar burada nişan atıcam fln bu tarz yorumlar cıdden benı olumsuz etkılıyor ıcıme kurt dusuyor bu tarz yorumlar yapmasak keske..dugunume 2ay kaldı nişan atıcam fln bunlar cok garıp gelıyor zaten bole bır yontem olmasa kımse dıktırıp evlenmez lutfen ıcımızı karartmayın
Manolyanınki kimdi?Ya ben turgay ya da gokcen dusunuyodum
. Simdi manolaynin kanamasi olunca onun doktoru da cazip gelmeye basladi
Özgür kartaldiManolyanınki kimdi?
ben hic bisey yapmadim spor falan korkuyorum sende yapma bisey falan olur o riske giremem sende yaptirinca yapma benceYa bisey sorucam yaptirmis arkadaslar.. mesela dikimden 3 ay sonra falan spor yapmak yuzmek falan etkiler mi? O kadar hassas oluyo mu doktorlar istedigini yapabilirsin diyo da guvenmedigim icin.. diktirdikten sonra o bi aylik asamayi atlattiktan sonra da mi titiz davraniyosunuz yaptiranlar anlatsin lutfen.. sacma sapan ayrintilar aklima takiliyo yaptırsam da kurtulsam
Ben 3ay sonra lazer yaptırdım bacaklarımıda tamamen acıyorumben hic bisey yapmadim spor falan korkuyorum sende yapma bisey falan olur o riske giremem sende yaptirinca yapma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?