ARkadaslar burada nişan atıcam fln bu tarz yorumlar cıdden benı olumsuz etkılıyor ıcıme kurt dusuyor bu tarz yorumlar yapmasak keske..dugunume 2ay kaldı nişan atıcam fln bunlar cok garıp gelıyor zaten bole bır yontem olmasa kımse dıktırıp evlenmez lutfen ıcımızı karartmayın

BENCEDE HAKLI. BİZ BURAYA BİRBİRMİZDEN DESTEK ALMAK İÇİN YAZIYORUZ BU TÜR OLUMSUZLUKLARI BURDA GÖRMEK İSTEMİYORUZ.BİRBİRİMİZE NEKADAR DESTEK OLURSAK OKADAR İYİ. OLUMSUZ YORUM YAPAN İNSANLAR İLK ÖNCE KENDİ İÇLERİNDE SAVAŞIP HALLEDİP KARAR VERSİNLER BURASI YERİ DEĞİL !!

Kizlar hepinizi anliyorum haklisiniz ama unutmayinki hepimiz ayni durumdayız.. ve şu 1000 i askin sayfada bile birsuru evlenip mutlu olan var.. artik biraz duygusalligi birakip mantikli dusunme zamani bence.. olan oldu tövbemizi edip devam edicez yapcak bisey yok bi daha ayni hataya dusmemek kaydiyla.. islami boyutu da boyle kimseye soylememek gerekiyo tovbe eden hic yapmamis gibidir unutmayi bu benim imtihanim ben oyle bakiyorum hep.. nişanı falan atmayi duusnuyosaniz bence oturup.once bi net karar verin diktirmek mi durust olup anlatmak mi yoksa bekar yasamak mi.. sonra buraya gelin buradakiler kararini vermiş insanlar bende dahil..

Kusura bakmayn. Evet cok korkuyorm ben

Ya bisey sorucam yaptirmis arkadaslar.. mesela dikimden 3 ay sonra falan spor yapmak yuzmek falan etkiler mi? O kadar hassas oluyo mu doktorlar istedigini yapabilirsin diyo da guvenmedigim icin.. diktirdikten sonra o bi aylik asamayi atlattiktan sonra da mi titiz davraniyosunuz yaptiranlar anlatsin lutfen.. sacma sapan ayrintilar aklima takiliyo yaptırsam da kurtulsam

Bide daraltma herkes yaptiriyo mu ? Dikilince zaten zor giris oluyomus yeterli gelmez mi ki

ben hic bisey yapmadim spor falan korkuyorum sende yapma bisey falan olur o riske giremem sende yaptirinca yapma bence

Bu nisan atma mevzusu da tatlim hepimiz ayni durumdayiz zaten bu konusa anlayisli biriyle evlenseydim hic bu ise kalkismazdim en kotu ihtimal kanamadi diyelim doktora goturur doktor da bu kiz diktirmis gidin bunu kesin demez heralde bi sekilde halledilir zaten giris kapali en azindan benimki oyle zorlanacak kanamasa bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…