Öçok haklısınBu nisan atma mevzusu da tatlim hepimiz ayni durumdayiz zaten bu konusa anlayisli biriyle evlenseydim hic bu ise kalkismazdim en kotu ihtimal kanamadi diyelim doktora goturur doktor da bu kiz diktirmis gidin bunu kesin demez heralde bi sekilde halledilir zaten giris kapali en azindan benimki oyle zorlanacak kanamasa bile
Bide daraltma herkes yaptiriyo mu ? Dikilince zaten zor giris oluyomus yeterli gelmez mi ki
Canım sakın kaçmayı falan düşünme sana böyle yapan bir erkek için değmez geleceğini mahfetme ailenin başını öne eğme bitir aranızdaki ilişkiyi diktirirsin korkma sonuç alırsın herkes böyle yapıyor zatenCanlar selamlar. Size olayımı anlatmak istiyorum. Bende bi hata yaptım keşke yapmasaydım dediğim. Cok fazla güvendim cok güven verdi bırakmam etmem asla diye. Suan hala bırlıkteyız ama kullanıyo bu durumu ve benı süründürüyo resmen. İsteme söz muhabbeti olucak bı aya kadar ama bıldıgınız kacmam için sıkıstırıyo. Yani anlamıyorum zaten bı ay kalmıs söze istemeye. Benım ailem cok zorluk çıkardı bu yuzden yıprandık yorulduk. Kolay yol olarak kacayım istiyo ama ben istemıyorum.Eger bır ay sonra ailen yıne oyalarsa ertelerse o zaman ya ben ya ailen diye şart koştu.ben her ikisi de olsun istiyorum. Ayrılmak da kacmak da istemıyorum. Bunu anlatmak bıle cok yorucu suan ama bıktım bu kadar üzeceğini benı yıpratacagını bılmıyordum. Napmam gerekıyor bılmıyorum. Ailemden cok benı yoran o oldu. Görüşmüyoruz konusmuyoruz boyle gıderse ben bu adama kacmayı nasıl düşüneyim ki. Vebal almamak için benim mi bitirmemi bekliyor bılmıyorum. Ayrılırsam da hemen diktirmek istiyorum kafam cok dolu uyku uyuyamıyorum düşünmekten. Ona mecbur oldugumu düşündüğü için beni süründürüyo. Manisa da oturyorum o yuzden Ankara ya da İstanbula geldıgımde bana yardımcı olabılecek bırı var mı acaba.(
Haklısın canım ama cok sevıyorum onun da cok sevdıgını bılıyorum sadece fazla bencil davranıyor ayrılmak hıc ıstemıyorum.Canım sakın kaçmayı falan düşünme sana böyle yapan bir erkek için değmez geleceğini mahfetme ailenin başını öne eğme bitir aranızdaki ilişkiyi diktirirsin korkma sonuç alırsın herkes böyle yapıyor zaten
Valla sen bilirsin canım ama unutma koca bulunur ama ikinci bir aile bulunmaz onlar daha önemliHaklısın canım ama cok sevıyorum onun da cok sevdıgını bılıyorum sadece fazla bencil davranıyor ayrılmak hıc ıstemıyorum.
Ben 3ay sonra lazer yaptırdım bacaklarımıda tamamen acıyorum[/QUOTE
Yok canım nerden anlıcakCanım lazer yaptırınca anlamıyolarmı amelyat olduğunu
Benimki tuhaf görünüryor yaYok canım nerden anlıcak
TUhaf derken canımBenimki tuhaf görünüryor ya
Yani amelyat olduğu belli gibiTUhaf derken canım
Bende hıcbısey bellı degıl canımYani amelyat olduğu belli gibi
Allah yardımcın olsun düğün nezaman canımİyi akşamlar benimde durumum sizlerinki gibi.. bende dikim yaptırdım bugün tam 1 ay oldu ama henüz kontrole gitmedim 2 ayın dolmasını bekliyorum..o kadar zor bi durum ki bunu ancak benim gibi yaşayanlar bilir.. bende sürecimi anlatabilirim belki yardımcı olurum dikim düşünenler için..sizlerde benim neler hissettiğimi anlar kalplerimizi bir nebze olsa rahatlatırız belki
Allah razı olsun canım.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Eylül'de benim düğünAllah yardımcın olsun düğün nezaman canım
sorunsuz atlatırsın inşallah canımAllah razı olsun canım.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Eylül'de benim düğün
İnşallah kuzum.. bi hata ama yapılmaması gerek bi hata çok zor hemde çok.. rabbim affeylesin mecbur olmasak kimse buna başvurmaz.. ama o kadar saçma bi düzen içerinde yaşıyoruz ki bizi bu duruma getirenlerin bu noktaya getirenleri Allah onlarada yaşatsın çaresizliğisorunsuz atlatırsın inşallah canım
Amin inşallah canım bi Allah bide geceler şahidimizİnşallah kuzum.. bi hata ama yapılmaması gerek bi hata çok zor hemde çok.. rabbim affeylesin mecbur olmasak kimse buna başvurmaz.. ama o kadar saçma bi düzen içerinde yaşıyoruz ki bizi bu duruma getirenlerin bu noktaya getirenleri Allah onlarada yaşatsın çaresizliği
O hatayı yapıyorsun o adama muhtaç bağlı yaşıyorsun dövsede sövsede ama bi yerde kopuyor ip.. sonra hayatına kimseyi alamıyorsun.. zaman geçio evlilik düzenli bi hayat huzur istiyorsun yaptığın hata önünde sana çelme takıp duruyor dikim yaptırmaya karar veriyorsun o ameliyat masası sonrasındaki agrılar gözyaşları anlatılmaz yaşanır deniliyor ya aynen öyle.. bizi bizden başka kimse anlamazAmin inşallah canım bi Allah bide geceler şahidimiz
Aynen öyle canım anlamaz tabi yargılarlar aşağlarlar ama anlayamazlarO hatayı yapıyorsun o adama muhtaç bağlı yaşıyorsun dövsede sövsede ama bi yerde kopuyor ip.. sonra hayatına kimseyi alamıyorsun.. zaman geçio evlilik düzenli bi hayat huzur istiyorsun yaptığın hata önünde sana çelme takıp duruyor dikim yaptırmaya karar veriyorsun o ameliyat masası sonrasındaki agrılar gözyaşları anlatılmaz yaşanır deniliyor ya aynen öyle.. bizi bizden başka kimse anlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?