Olan oldu diğip.. rabbimin kusurları örtmekte gece gibi olun hadisine sığınıp affeylemesini dilemekten başka çaremiz yokAynen öyle canım anlamaz tabi yargılarlar aşağlarlar ama anlayamazlar
Insallah probleminz olmaz . cok agriniz oldu mu ilk gunlerde oturusunuza dikkat ettinz mi yuruyusunz flanPazartesi ilk kontrolüm var gökçen hoca dikerken demişti kontrolde bakarız bir sorun yok gibi gözükürse gelmezsin demişti pazartesi tam belli olacak her şey
Yaaa benim de eylulde se . erken davranmissn en iyisini yapmssn.Allah razı olsun canım.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Eylül'de benim düğün
Bende flep konusunda çok araşırıp böyle konuları merak ediyorum ama işin ehli bi doktora yaptırınca dokuların iyileşmesi döneminden sonra 3 ay 6 ay ne kadarsa artık orda tamamen iz kalmıyor ve zaten kızlık zarıyla birebir aynıdoku olduğu için ve vajina duvarına normal eski zar gibi kaynadığı için eski kızlık zarının aynısı olmuyor mu ben böyle okudum herşeyi fonksiyonuna kadar aynı diye. O yüzden o dönemden sonra normal kızlık zarından bence farksızdır. O nelerden zarar görürse buda öyle nelerden görmezse buda öyle olur bence. Çünkü iyileştikten sonra zaten orjinal zarın oluyor o tabi eğer tecrübeli bi doktor yaparsa ben hep böyle okudum cevaplar aldım araştırırkenYa bisey sorucam yaptirmis arkadaslar.. mesela dikimden 3 ay sonra falan spor yapmak yuzmek falan etkiler mi? O kadar hassas oluyo mu doktorlar istedigini yapabilirsin diyo da guvenmedigim icin.. diktirdikten sonra o bi aylik asamayi atlattiktan sonra da mi titiz davraniyosunuz yaptiranlar anlatsin lutfen.. sacma sapan ayrintilar aklima takiliyo yaptırsam da kurtulsam
Ben çok araştırdım canım erken yaptırmamdaki amaç sürecin zor olduğunu anlattılar hep yüzden erkenden yaptırayım dedim gerçektende agrılıydı benimki 1 ay oldu hala yanma batma var ilk iki hafta zordu benim 1 hafta sürekli bacaklarımı açmadan UZandım.. tabi kişiden kişiye değişiyormuş bu durumYaaa benim de eylulde se . erken davranmissn en iyisini yapmssn.
Yürüyüşümde falan sorun yoktu oturmama dikkat ettim tabiInsallah probleminz olmaz . cok agriniz oldu mu ilk gunlerde oturusunuza dikkat ettinz mi yuruyusunz flan
İyi akşamlar benimde durumum sizlerinki gibi.. bende dikim yaptırdım bugün tam 1 ay oldu ama henüz kontrole gitmedim 2 ayın dolmasını bekliyorum..o kadar zor bi durum ki bunu ancak benim gibi yaşayanlar bilir.. bende sürecimi anlatabilirim belki yardımcı olurum dikim düşünenler için..sizlerde benim neler hissettiğimi anlar kalplerimizi bir nebze olsa rahatlatırız belki
Benim sinavlarm olack yaptirdiktan bi hafta sonra ve gökcen hanimi dusunuyorum. Islemden sonra ders calisabilr miyim sizce agri flan cok oldu mu sizinYürüyüşümde falan sorun yoktu oturmama dikkat ettim tabi
Bence 1 haftaya toparlarsın benimde vizelerim olmuştu aynı senin gibi 1 hafta bile yoktu hatta hiç zorlanmamıştımBenim sinavlarm olack yaptirdiktan bi hafta sonra ve gökcen hanimi dusunuyorum. Islemden sonra ders calisabilr miyim sizce agri flan cok oldu mu sizin
Peki size yapmadan daraltma da yapildi mi. Kalan dokulardan mi yapti icten flep mi kaldiri bilgi verdi mi caniniz cok yandi mi ve o bir hafta kalkamadnz mi . nasil bakim yaptiniz bunlari cevaplarsaniz cok sevinirm :£Bence 1 haftaya toparlarsın benimde vizelerim olmuştu aynı senin gibi 1 hafta bile yoktu hatta hiç zorlanmamıştım
Bir de dugununuz ne zaman acabaBence 1 haftaya toparlarsın benimde vizelerim olmuştu aynı senin gibi 1 hafta bile yoktu hatta hiç zorlanmamıştım
Benim sinavlarm olack yaptirdiktan bi hafta sonra ve gökcen hanimi dusunuyorum. Islemden sonra ders calisabilr miyim sizce agri flan cok oldu mu sizin
bunları defalarca sordum herkese ama tekrar dinlemek istiyorum bende. bi haftada o şekilde olabilmek çok ii benim hem iş hem okul var çünkü..Peki size yapmadan daraltma da yapildi mi. Kalan dokulardan mi yapti icten flep mi kaldiri bilgi verdi mi caniniz cok yandi mi ve o bir hafta kalkamadnz mi . nasil bakim yaptiniz bunlari cevaplarsaniz cok sevinirm :£
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?