Pazartesi ilk kontrolüm var gökçen hoca dikerken demişti kontrolde bakarız bir sorun yok gibi gözükürse gelmezsin demişti pazartesi tam belli olacak her şey
Insallah probleminz olmaz . cok agriniz oldu mu ilk gunlerde oturusunuza dikkat ettinz mi yuruyusunz flan

Bende flep konusunda çok araşırıp böyle konuları merak ediyorum ama işin ehli bi doktora yaptırınca dokuların iyileşmesi döneminden sonra 3 ay 6 ay ne kadarsa artık orda tamamen iz kalmıyor ve zaten kızlık zarıyla birebir aynıdoku olduğu için ve vajina duvarına normal eski zar gibi kaynadığı için eski kızlık zarının aynısı olmuyor mu ben böyle okudum herşeyi fonksiyonuna kadar aynı diye. O yüzden o dönemden sonra normal kızlık zarından bence farksızdır. O nelerden zarar görürse buda öyle nelerden görmezse buda öyle olur bence. Çünkü iyileştikten sonra zaten orjinal zarın oluyor o tabi eğer tecrübeli bi doktor yaparsa ben hep böyle okudum cevaplar aldım araştırırken

Yaaa benim de eylulde se . erken davranmissn en iyisini yapmssn.
Ben çok araştırdım canım erken yaptırmamdaki amaç sürecin zor olduğunu anlattılar hep yüzden erkenden yaptırayım dedim gerçektende agrılıydı benimki 1 ay oldu hala yanma batma var ilk iki hafta zordu benim 1 hafta sürekli bacaklarımı açmadan UZandım.. tabi kişiden kişiye değişiyormuş bu durum

kızlar benimde 10 gün sonra 1 ay olucak. suan batmalarım bitti çok sukur ama ben yinede dikkat ediyorum . görüntüsüne baktıgımda kapalı açıklık yok. iplerin çoğu düştü bitane kaldı sadece. doktorum bana ameliyatan sonra c vitamını kullan dedi belkide cabuk toparlanmamın sebebi budur

Öncelikle geçmiş olsun kime yaptırdınız ne kadara yaptırdınız gjrüştüğünüz bilgi aldığınız dr ların görüşlerini paylaşabilirmisiniz.yaptırdıktan sonra nelere dikkat ettniz anlatabilrseniz düşünenler içinde fikir olabilir şimdiden tşk

Ben fe sanirim gökcen hanima gidecegim. Icimden bi ses ona git diyor. Ama kalici yapmiyor mu yapiyor mu . off of . bunu kesin kalici yapabilen ankarada bir doktor yok galiba degil mi. Bilgisi olan yazabilrse cok sevinirm

Bence 1 haftaya toparlarsın benimde vizelerim olmuştu aynı senin gibi 1 hafta bile yoktu hatta hiç zorlanmamıştım
Peki size yapmadan daraltma da yapildi mi. Kalan dokulardan mi yapti icten flep mi kaldiri bilgi verdi mi caniniz cok yandi mi ve o bir hafta kalkamadnz mi . nasil bakim yaptiniz bunlari cevaplarsaniz cok sevinirm :£

Benim sinavlarm olack yaptirdiktan bi hafta sonra ve gökcen hanimi dusunuyorum. Islemden sonra ders calisabilr miyim sizce agri flan cok oldu mu sizin

Peki size yapmadan daraltma da yapildi mi. Kalan dokulardan mi yapti icten flep mi kaldiri bilgi verdi mi caniniz cok yandi mi ve o bir hafta kalkamadnz mi . nasil bakim yaptiniz bunlari cevaplarsaniz cok sevinirm :£
bunları defalarca sordum herkese ama tekrar dinlemek istiyorum bende. bi haftada o şekilde olabilmek çok ii benim hem iş hem okul var çünkü..

Birdebilgi verirken iyileşme dönemiyle alakalı genel bi bilgi verirseniz bende cok sevinirim. Ben araştırıp doktor yazılarında vs. düzgünbi doktor tarafından yapılan flebin tamamen iyileştikten sonra her bakımdan orjinal kızlık zarının birebir aynısı olduğunu duydum dokular zaten doğuştan gelen kızlık zarının birebir aynısı çünkü. İyileşme dönemini atlatanlar siz nasıl hissediyorsunz eskisiyle aynı mı sizcede his ve fonksiyon olarakta. Ne diyosunuz

Ankarada kesinlikle kalici yapan onerilere uyuldugu taktirde son dikis vs olmadan kanama saglayan bir doktor soyleyin. Forumu full okuyanlar! Doktorlarla yuzyuze gorusenler! Ne olur yardm edin . zamanim az. Durumum cok vahim ne olur!

Uye olmadan bunu okuyanlar ! Bilenler. Yardm edin özelden de yazabilrsiniz reklamdan cekiniyorsaniz raziyim . buranin yoneticilerine sesleniyorm bilgisi ola . paylassin. Sorumlulugu yok. Iyi birseyler duymaya ihtyacm var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…