Arkadaslar ankarada kesinlikle kalici yapip kanama saglayabilen bir doktor bilen var mi. Lutfen bilen yorum yapsin lutfen

Kızlar yarın benim ilk kontrolüm var gökçen hanımda. Ne zaman baksam kapalı gözüküyordu bu gün duştan çıkınca bir baktım yarısı kapalı yarısı açık şok oldum bu zamana kadar ne zaman baksam kapalıydı sanırım önceleri baktığımda oranın sıvısı yüzünden birleşik duruyodu duştan çıkınca kuru haliyle bakınca gerçeği anladım şuan bana şaka gibi geliyor ama gerçek

Ya bu kadin neden boyle yapiyor anlamiyorum ki. Yapamiyorsa kalici yapamiyorm desin keklemesin yani. Bir tane yok ya surda kalici yaptrdim son dikis olmadan kanama oldu diyen. Kontrolden snra lutfen bilgilendir bizi seni bekliyorum ameliyat olmak icin kristalkelebek

Kizlar birsey soracagm gecici yaptirip da kanamasi olanlara ve bunu bi yerden bi sekilde duyanlara.
Bunun bir riski var mi yani gecici yaptirip da kanamasi olmayan gordunuz mu , anlama ihtimali var mi . dikisleri hissetme veya dikisleri gorme ihtimali var mi. Bilgi verirseniz cok sevinirm

Gecıcı yaptırıp kanaması olmayan duymadım forumdan okuduklarımdan ama ıp hıssetme degılde bıkac gun ıcınde ıpı yataga dusen veya elıne gelen olmjs yanı ılıskı sonrasında aynayla bakarsan bısey gorursen kendın cekıp ıp vs alınmalı dıe dusunuyorum benım dusuncem bole tabıkı

Bunları ben sana yazmıştım başımdan geçenleri. Kanama oluyo

gittinmi doktora ne dedi canm

Peki düğünden öncede çağırdı mı?

yani şuan kzılık zarın tutmus ama daraltmamı tutmamışş

Yani kalicnin tutmayan dikislerini mi tekrarlayacaklar.

kızlar dikimden sonra adet oldugunuzda değişiklik oldu mu . ben suan adetliyim sanki daha cok ağrım var ve öncekine göre daha az az geliyor

Kızlar cumartesi günü operasyon geçireceğim flep yöntemi ve çok endişeliyim. Baştan sona okudum ve kafam çok karıştı. Ankara’da olacak işlem ve her doktor için iyi ve kötü bir sürü yorum var. E.Z den randevu aldım. Pişman olmam umarım...

kızlar dikimden sonra adet oldugunuzda değişiklik oldu mu . ben suan adetliyim sanki daha cok ağrım var ve öncekine göre daha az az geliyor
Canım bı degısıklık olmadı sanırım hatırlamıyorum ama bence psıkoljık ole hıssedıyosun

Dugunun ne zaman?ebru dugunden once cagırıyor bılgın olsun bende ona gıttım kesın kanama saglıyor ama dugun oncesı gıtmzsen kanaman olmaz bunu goze al dugun oncesı gıdersen sıkıntı yok garantı kanaması

Düğün planım yok sadece psikolojik artık kaldıramıyorum o yüzden böyle bi karar aldım. Para konusunda da bir sürü olumsuz şey yazmışlar tekrar ücret alıyor vs diye doğru mu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…