Düğünden önce herkesi çağırıyor mu yoksa riskli gördüğünü mü acaba ? Cevaplar için teşekkür ederimDugunun ne zaman?ebru dugunden once cagırıyor bılgın olsun bende ona gıttım kesın kanama saglıyor ama dugun oncesı gıtmzsen kanaman olmaz bunu goze al dugun oncesı gıdersen sıkıntı yok garantı kanaması
Bir de düğünden önce çağırıp duş falan yok diyor sanırım onu nasıl yapacağız ki duş almadanDugunun ne zaman?ebru dugunden once cagırıyor bılgın olsun bende ona gıttım kesın kanama saglıyor ama dugun oncesı gıtmzsen kanaman olmaz bunu goze al dugun oncesı gıdersen sıkıntı yok garantı kanaması
ARadıgında sana 3250tl fıyat verıyor sonra dıyokı daraltmada yapmqm lazım kanama ıcın 5300tl verıyosun toplamda sonra 3ay sonra kontrole cagırıyor bakıyo cok guzel dıyor dugunden once randevu al gel dıyor kısıye gore fln degıl gıtmen sart dugun oncesı eger dugun planın yoksa suanda yaptırmaBir de düğünden önce çağırıp duş falan yok diyor sanırım onu nasıl yapacağız ki duş almadan
Peki flep için Son kontrol olmayan ve kesin çözüm olan birini biliyor musunuz T.K var galiba İstanbul’da o nasıl ? Benim en yakın zamanda yaptırmam lazım psikolojik sağlığım açısından lütfen yardım edinARadıgında sana 3250tl fıyat verıyor sonra dıyokı daraltmada yapmqm lazım kanama ıcın 5300tl verıyosun toplamda sonra 3ay sonra kontrole cagırıyor bakıyo cok guzel dıyor dugunden once randevu al gel dıyor kısıye gore fln degıl gıtmen sart dugun oncesı eger dugun planın yoksa suanda yaptırma
Çok güzelse bir daha neden çağırıyor kiARadıgında sana 3250tl fıyat verıyor sonra dıyokı daraltmada yapmqm lazım kanama ıcın 5300tl verıyosun toplamda sonra 3ay sonra kontrole cagırıyor bakıyo cok guzel dıyor dugunden once randevu al gel dıyor kısıye gore fln degıl gıtmen sart dugun oncesı eger dugun planın yoksa suanda yaptırma
Siz hangi doktora yaptırdınız acaba? Bir de düğün öncesi gel dedi mi?Canım birde benimde mantar olmustu ama ben dikişlerin tuttugunu görebiliyorum
Hem o kadar para alıp hem de düğün öncesi o stresi bir daha yaşayacaksam eğer neden adı flep ben de onu anlamadım inanın. Geçici yaptırmak isterdim o vakit herkes gibi. Tuncay hocadan olumlu sonuç aldınız mı peki oldu mu düğününüzBurdan edindigime gore ebru hanim sanirim kalicida basarili degil mi desem ne desem ama dugun oncesi cagirmasi biraz tuhaf ben turgay hocaya yaptirdim bizi cagirmadi bile baska doktora gosterdim cok iyi gelmene gerek yok dedi mesela
T.k ya gittiğimde pişman olmam yani... psikolojik açıdan hepimizi mahvettiler... ben de araştıra araştıra bi hal oldum... sizi de darlıyorum hakkınızı helal edinHayir ben evlenmedim daha bilmiyorum sonucu ama ben artik arastira arastira prof oldum valla inceledigime gore gayet kapali bi sorun gozukmuyo
Ameliyat sonrasını nasıl atlattınız zorlu bir süreç mi?Hayir ben evlenmedim daha bilmiyorum sonucu ama ben artik arastira arastira prof oldum valla inceledigime gore gayet kapali bi sorun gozukmuyo
Psikolojik olarak faydasını gördün mü peki ? Bir de flep zaten ilişki olana kadar kendini koruması gereken bir yöntem imiş ondan sebep şu an iyileşti ise sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Ne kadar süre oldu siz yaptıralıBen kesin oneriyorum diyemen cunku evlenmedim ama evlenen var hic kontrole gitmeden. Ameliyat sonrasi cok zor degil benim kanamam hic olmadi nerdeyse agri sizi ilk gunlerde oluyo sonra hafif batiyo sadece bana doktor yan otur ustune oturma demisti biraz da o zorladi o kadar atlatirsin yani oyle zor degil
Allah çektiğimizi acıları görüyor, elimizden tutacak inanıyorum. Endişelenme Allah bi hale yola koymuştur. Bu şekilde teselli ediyorum kendimi ben de. Şu doğru doktoru bi bulsaydım ben de içim azıcık rahatlayacakBenim nerdeyse 9 ay olacak simdilik bi sorun yok once bi rahatliyosun tabi de sonra iste kanayacak mi kanamayacak mi onu stres ediyosun yani evlenip kanamayi gorene kadar rahatlamiyosun aslinda en azindan benim icin oyle
Aynen canım birazı tutmuş zaten dikişin birini gösterdi bana hatta tutmamışta düşmemiş aldı orda akıntım varmış ondan kaynaklıymış 25 hazirandan sonra gitmeyi planlıyorumYani kalicnin tutmayan dikislerini mi tekrarlayacaklar.
Canım şöyle bir şey var benim kaşıntım vardı uzun zamandır ara ara ama mantar olduğunu tahmin etmiyodum doktora falanda bir şey dememiştim meğersem ondanmış benim akıntıda eklenince üstüne tutmamışCanım birde benimde mantar olmustu ama ben dikişlerin tuttugunu görebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?