Düğünden önce herkesi çağırıyor mu yoksa riskli gördüğünü mü acaba ? Cevaplar için teşekkür ederim

Bir de düğünden önce çağırıp duş falan yok diyor sanırım onu nasıl yapacağız ki duş almadan

Bir de düğünden önce çağırıp duş falan yok diyor sanırım onu nasıl yapacağız ki duş almadan
ARadıgında sana 3250tl fıyat verıyor sonra dıyokı daraltmada yapmqm lazım kanama ıcın 5300tl verıyosun toplamda sonra 3ay sonra kontrole cagırıyor bakıyo cok guzel dıyor dugunden once randevu al gel dıyor kısıye gore fln degıl gıtmen sart dugun oncesı eger dugun planın yoksa suanda yaptırma

Peki flep için Son kontrol olmayan ve kesin çözüm olan birini biliyor musunuz T.K var galiba İstanbul’da o nasıl ? Benim en yakın zamanda yaptırmam lazım psikolojik sağlığım açısından lütfen yardım edin

Çok güzelse bir daha neden çağırıyor ki

Gecici yaparken de icten daraltma yapiliyor mu arkadaslar. Yoksa sadece dikis mi atiliyor ya.

Flep yöntemi tuttuktan sonra tekrar bi işleme gerek kalmaması gerekmez mi her doktor o şekilde anlatmış. Çünkü eş değer bir zarı kendisi mukozadan elde etmiyor mu? Düğünden önce dikiş atılacaksa geçici neden yapmıyor? Kusura bakmayın sorularım için ama benim ailemin yanına dönmeden halletmem gerekiyor. Operasyon sonrası anlaşılmasından da çok korkuyorum

Burdan edindigime gore ebru hanim sanirim kalicida basarili degil mi desem ne desem ama dugun oncesi cagirmasi biraz tuhaf ben turgay hocaya yaptirdim bizi cagirmadi bile baska doktora gosterdim cok iyi gelmene gerek yok dedi mesela

Burdan edindigime gore ebru hanim sanirim kalicida basarili degil mi desem ne desem ama dugun oncesi cagirmasi biraz tuhaf ben turgay hocaya yaptirdim bizi cagirmadi bile baska doktora gosterdim cok iyi gelmene gerek yok dedi mesela
Hem o kadar para alıp hem de düğün öncesi o stresi bir daha yaşayacaksam eğer neden adı flep ben de onu anlamadım inanın. Geçici yaptırmak isterdim o vakit herkes gibi. Tuncay hocadan olumlu sonuç aldınız mı peki oldu mu düğününüz

Hayir ben evlenmedim daha bilmiyorum sonucu ama ben artik arastira arastira prof oldum valla inceledigime gore gayet kapali bi sorun gozukmuyo

Hayir ben evlenmedim daha bilmiyorum sonucu ama ben artik arastira arastira prof oldum valla inceledigime gore gayet kapali bi sorun gozukmuyo
T.k ya gittiğimde pişman olmam yani... psikolojik açıdan hepimizi mahvettiler... ben de araştıra araştıra bi hal oldum... sizi de darlıyorum hakkınızı helal edin

Ben kesin oneriyorum diyemen cunku evlenmedim ama evlenen var hic kontrole gitmeden. Ameliyat sonrasi cok zor degil benim kanamam hic olmadi nerdeyse agri sizi ilk gunlerde oluyo sonra hafif batiyo sadece bana doktor yan otur ustune oturma demisti biraz da o zorladi o kadar atlatirsin yani oyle zor degil

Psikolojik olarak faydasını gördün mü peki ? Bir de flep zaten ilişki olana kadar kendini koruması gereken bir yöntem imiş ondan sebep şu an iyileşti ise sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Ne kadar süre oldu siz yaptıralı

Benim nerdeyse 9 ay olacak simdilik bi sorun yok once bi rahatliyosun tabi de sonra iste kanayacak mi kanamayacak mi onu stres ediyosun yani evlenip kanamayi gorene kadar rahatlamiyosun aslinda en azindan benim icin oyle

Benim nerdeyse 9 ay olacak simdilik bi sorun yok once bi rahatliyosun tabi de sonra iste kanayacak mi kanamayacak mi onu stres ediyosun yani evlenip kanamayi gorene kadar rahatlamiyosun aslinda en azindan benim icin oyle
Allah çektiğimizi acıları görüyor, elimizden tutacak inanıyorum. Endişelenme Allah bi hale yola koymuştur. Bu şekilde teselli ediyorum kendimi ben de. Şu doğru doktoru bi bulsaydım ben de içim azıcık rahatlayacak

Nerde yasiyosan ona gore tercih et bence buyuksehirlerde yasiyosan zaten sorun yok son kontrole cagirsa bile gidersin ama kucuk sehirlerdeysen benim gibi o zaman iyice guven sonra yaptir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…