Büyük şehir ama ben ikinci defa o masaya yatmak istemiyorum ki düğün öncesi atılan dikişte duş yapma falan demişler herkese o nasıl olacak benim kafama yatmıyor ve o masanın psikolojisi düğünümde de üzerimde olsun istemiyorumNerde yasiyosan ona gore tercih et bence buyuksehirlerde yasiyosan zaten sorun yok son kontrole cagirsa bile gidersin ama kucuk sehirlerdeysen benim gibi o zaman iyice guven sonra yaptir
Çözüm yolu olarak ne önerdiler pekiCanım şöyle bir şey var benim kaşıntım vardı uzun zamandır ara ara ama mantar olduğunu tahmin etmiyodum doktora falanda bir şey dememiştim meğersem ondanmış benim akıntıda eklenince üstüne tutmamış
Tamamen iyileşme süresi ne peki ?Nerde yasiyosan ona gore tercih et bence buyuksehirlerde yasiyosan zaten sorun yok son kontrole cagirsa bile gidersin ama kucuk sehirlerdeysen benim gibi o zaman iyice guven sonra yaptir
O kalıcı yapıyor ama tabı kalıcıda olsa rısk varPeki flep için Son kontrol olmayan ve kesin çözüm olan birini biliyor musunuz T.K var galiba İstanbul’da o nasıl ? Benim en yakın zamanda yaptırmam lazım psikolojik sağlığım açısından lütfen yardım edin
Ebru hoca ole canım yaptırdım kurtuldum dıe bısey yokHem o kadar para alıp hem de düğün öncesi o stresi bir daha yaşayacaksam eğer neden adı flep ben de onu anlamadım inanın. Geçici yaptırmak isterdim o vakit herkes gibi. Tuncay hocadan olumlu sonuç aldınız mı peki oldu mu düğününüz
Nasıl bir riskO kalıcı yapıyor ama tabı kalıcıda olsa rısk var
20 gun icinde dokuluyo dikislerTamamen iyileşme süresi ne peki ?
Allah razı olsun bilgiler için... İstanbul u düşüneyim ben o zamanEbru hoca ole canım yaptırdım kurtuldum dıe bısey yok
Dus alma derken orana sug degdırmıceksen dusa gırdın ornegın saaclarını yıkıcaksın ustune tutucaksın suyu cogu hoca son kontrole cagırıyor en azından anakaradakılerın hepsı oleBüyük şehir ama ben ikinci defa o masaya yatmak istemiyorum ki düğün öncesi atılan dikişte duş yapma falan demişler herkese o nasıl olacak benim kafama yatmıyor ve o masanın psikolojisi düğünümde de üzerimde olsun istemiyorum
Allah razı olsun verdiğin bildiler için, rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah bundan sonra. İstanbul a randevu almayı düşünüyorum şu an20 gun icinde dokuluyo dikisler
Ben ebruya yaptırdım bılıyodum son kontrole gdıecegını ama bılmıyorum agrısız yaptıgı ıcın bıde lokal yontem uyguladıgı ıcın ebruyu tercıj ettım dugun oncesı gıdıcem amaAllah razı olsun bilgiler için... İstanbul u düşüneyim ben o zaman
İstanbul a gitmem sizce de daha mı mantıklı olurDus alma derken orana sug degdırmıceksen dusa gırdın ornegın saaclarını yıkıcaksın ustune tutucaksın suyu cogu hoca son kontrole cagırıyor en azından anakaradakılerın hepsı ole
E ya tutmazsa ıstanbuldakı?İstanbul a gitmem sizce de daha mı mantıklı olur
Benim yakınlarda düğünüm falan olmadığı için o tekrar gittiğimde tekrar para ister gibi geldi bana uzun süre geçmiş olacak çünküBen ebruya yaptırdım bılıyodum son kontrole gdıecegını ama bılmıyorum agrısız yaptıgı ıcın bıde lokal yontem uyguladıgı ıcın ebruyu tercıj ettım dugun oncesı gıdıcem ama
İlaç yazdı onu kullanıcam mantar geçmiş olunca dikim yapacak tekrar gittiğimdeÇözüm yolu olarak ne önerdiler peki
Siz hangi doktora gittiniz pekiİlaç yazdı onu kullanıcam mantar geçmiş olunca dikim yapacak tekrar gittiğimde
Gökçen erdoğanSiz hangi doktora gittiniz peki
Allah yardımcın olsun inşallahSiz hangi doktora gittiniz peki
Kanama olana kadar evet kimsenin içi rahatlamayacak fakat teselli edecek bir durum olacağını düşünüyorum kendi adıma. Hayatımda biri yok evet ama sırf bu yüzden birini alamıyorum iş ciddiye bindiğinde uzaklaşıyorum. Bu cesareti onarımla kazanacağım ihtimaline sığınarak böyle bir şey yapıyorum. Yoksa geçiciyi tercih edebilirdim evet... psikolojimi birini hayatıma alma cesareti gösterecek kadar düzeltebilsem şimdilik o da bi yol kat etme bence. Fikrinize saygı duyuyorum. Fakat ben de böyle düşünüyorum elimde değil...Arkadaslar benı yanlıs anlamayın ama hayatınızda cıddı bırı olmadıgı surece yanı bı soz nısan durumu yoksa ıcım rahatlason dıe buna gırmek ıstıyorum demeyın cunku yaptıran hıcbır arkadasımın ıcı rahatlamıyor hep aklınız orda oluyp daha takıntılı bı durum olusuyo evlenecegınız kesınlesecegı zaman karsınızdakı adama gore o ıse gırersınız yaptırdım kurtuldum dıe bı mesele yok kı bu ıste en garantı yontem gecıcı dıkım kalıcı yapanlar kanaması olanlar var evet ama bunuda ancak dugununuz ve cıddı bı ılıskınız varsa yaptırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?