size Bir şey daha danışmak istiyorum. Yıllar önce olay taze iken doktora gittim çünkü kanamam olmamıştı. İlk gittiğim doktor bayağı inceledi sonra kızarıklık var dedi 2 yerde doğal çentik var dedi. Esnek doğumla yırtılır dedi. İçimi yıllardır yedi durdu ve tekrar başka doktora gitme kararı aldım yıllar sonra. Gittiğimde açıklık fazla o çentikler normalden derin ben olsam eski yırtık derim dedi ... rapor yazsa öyle yazarmış yani. Şu an bu psikolojimi alt üst etti... başka bi doktora daha mi muayene olmalıyım sizce flep öncesi

Yani işini garantiye almak için bir doktora daha görünmen daha iyi bence hem bir kaybında olmaz
Doktorların farklı farklı yorumları da insnı bunalıma sürüklüyor. Açıklık fazla evet ama dhula müsait olanlarda hep öyle gözüküyor nette. Şu doğal çentik mi yırtık mı bi o kısmı çok karışık ve son muayene olduğum doktor nedense hiç bi doktor yüzde yüz emin olamaz falan dedi. Öyle olunca psikolojime göre mi öyle dedi diye merak ediyorum

Onemli olan ilk gece kanaman olup olmamasi senin icin bu onrmliyse riske atmamalisin ve caresine bakmalisin benim bozukken doktor kontrol etti zarin esnek biliyosun dimi dedi bana annemin yaninda ama ben riske atamadim yaptirdim cunku ilk geceden sonra kontrole gotururae beni o doktorun ne diyecegine emin olamam

Doğru söylüyorsun ama benim kanamam olmadığı için gerçekten esnek olma ihtimali var o sebeple işlem görmekten de korkuyorum işte... taze iken yok diyorlar diğeri yıllar sonra var dedi... esnek ise gerçekten o zaman esnek diye diretebilirim ama değilse ben kendimi kolayca ele veririm biliyorum o yüzden flep düşündüm ama gönül esnek olduğuna inanmak istiyor

Esnekse eger yillarda gecse esnektir benim cok zaman sonraydi yine de esnek dedi kanamam olmamisti cok da rahat giris olmustu

Esnekse eger yillarda gecse esnektir benim cok zaman sonraydi yine de esnek dedi kanamam olmamisti cok da rahat giris olmustu
Benim psikolojimi birinin esnek doğumla yırtılır doğal çentik var demesi diğerinin ise açıklık fazla çentikler derin Eski yırtık bu falan demesi tuhaf geldi... doğrusu hangisi bu bile muallak maalesef... gerçekten esnek ise o masaya yatmadan kurtarılabilir bence

Kizlar kalici uzerine gecici degil de sadece gecici yaptirip vajina genis olmasina ragmen kanama olur degil mi ya. Off of kalicidan umudumu kestm ben gecici yaptirip halledecegm sanirim. Ama bi doktor bana esini icir kafasi guzel olsun yoksa anlasilir demisti. Birsey yazin nolur ya nolur

Geçici ile bi sorun yaşamadan evlenen birini biliyorum anlamamıştı eşi, muhtemel açıklık mevcut idi çünkü daraltma yaptırmamıştı. Alkol de öyle anı unutturmuyor herkeste hatırlamama falan olmuyor yani öyle canım.

Kanaman olmadı ve esnekse gerçekten neden dikim yaptırdın ki ? Kafam karıştı benim
Esnekti kanama olmayacakti bende riski goze alamadim ve yaptirdim bi nevi garantiye almak icin en azindan kanamasa bile dokular yeni yirtilmis olur ve gerdek sonrasi yeni yirtik izlenimi verir diye dusundum belki de yanlis yaptim bilemiyorum

Esnekti kanama olmayacakti bende riski goze alamadim ve yaptirdim bi nevi garantiye almak icin en azindan kanamasa bile dokular yeni yirtilmis olur ve gerdek sonrasi yeni yirtik izlenimi verir diye dusundum belki de yanlis yaptim bilemiyorum
İçini ferah tut artık bence... doktorlar bile farklı farklı şeyler söylüyor. Nette makale falan okuyorum biri doğal çentik var diyo biri öyle bir şey yok diyor. Biri açıklık fazla olabilir diyo biri olmaz diyo. Bi makalede yırtık ile doğal çentik çok karıştırılmaya müsait diyo bi alet ile kontrol yapılıyormuş adli vakalarda. Yani benim kanaatim bu tarz durumlarda bizim psikolojimize göre karar veriyorlar... ve maalesef doktorlarımız bile çelişkili sürekli şu lanet zar konusunda

Neredeyse aman ne olursa olsun moda girmek üzereyim... hatta bi makalede çok enteresan kızlık zarlarına bile denk geldim, adli vakalar üzerine yazılmış. Doğal çentik duvara 1mm kadar yakın bile olabiliyormuş. Biz bişeyler olduğunu bildiğimiz için psikolojimiz bozuluyor galiba, doktorların umrunda bile değil durum... eminim hiç bi doktorda Kozluk zarı üzerine derin araştırmalar yapmamıştır biz kadar... Oğullarına vefa öğretmeyen bi toplum, oğlum elini yıkar gider diyen analar oldukça biz kızlar bu acılara mecburuz galiba... Allah evladın da hayırlısını versin, hayırlı bi anne olmayı nasip etsin inşallah hepimize...

Bu konuda bilgisi olan var mi sadece gecici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…