- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
ben kanama hep oldğnu duydum ama ilişki sırasnda ipdüşmüş die okudum birinin hemen eliyle alıp atmısKizlar birsey soracagm gecici yaptirip da kanamasi olanlara ve bunu bi yerden bi sekilde duyanlara.
Bunun bir riski var mi yani gecici yaptirip da kanamasi olmayan gordunuz mu , anlama ihtimali var mi . dikisleri hissetme veya dikisleri gorme ihtimali var mi. Bilgi verirseniz cok sevinirm
Yada bır kac gun sonra kendı cekenler olmus ipiben kanama hep oldğnu duydum ama ilişki sırasnda ipdüşmüş die okudum birinin hemen eliyle alıp atmıs
Aman Allah im ip dusmesi ne demekkk kanama olmamasndan daha kotu ya bu . hangi doktorda olmus oo gökcende olmus muben kanama hep oldğnu duydum ama ilişki sırasnda ipdüşmüş die okudum birinin hemen eliyle alıp atmıs
Birkac gun yapmam ben de bi sekilde halledilir o . iliski sirasnda yataga dusen hamgi doktor ya hani kendilgnden eriyorduYada bır kac gun sonra kendı cekenler olmus ipi
Canım o ıpler seffaf zaten sıkınrı yok kımse sana seyınden dustu demez camasırımın ıpı dersın en kotu sıkıntı olmaz merak etmeBirkac gun yapmam ben de bi sekilde halledilir o . iliski sirasnda yataga dusen hamgi doktor ya hani kendilgnden eriyordu
yaaaa canım seni görünce o kadar mutlu oluyorumki valla içim rahatlıyo.. bacağına batrdın iğnede saçma olcak neresine batrdn da o kadar kanadı bide batrdgn yerigörüp derse bu ne die ondan soruyorum.. Allahım inşallah bunları bende yasarımKizlar ben geldim .. biliyosunuz kanamam oldu Allahima binlerce sukur insallah sirasiyla hepinizinde olacak .. kizlar ilk gece ben cok korktumm ya kanamazsa diye hep cok aciyo diye geri cektim kendimi ama gercekten cok cok acidi denedik denedik olmadi ..Esim benim abarttigimi dusunup kustu biraz ama cok canim yandi ... sabah ondan once uyandim her ihtimale karsi kanamam olmazsa diye bacagima toplu igne batirdim yataga damladi ama cok cok az iki damla sonra uyandi esim tekrar denedik zarim yirtildi ... ve kanamam cok sukur oldu oyle abartili bi kanama beklemeyin kizlar ama kanadi... sadece pismanligim daratma yapmasaydim keske diye hala tam anlamiyla birlesemedik acidan dolayi ..suan hastalandim insallah hastaligim bitince acim olmaz ..
canım korkutma bizi bende turgay beye yaptrcam da senin dktru da düşünüym bu ara.. nasıl bi acı ya benim ilk ilişkimde bile o kadar acımamıstı aslındaMavi demisti cok aciyacak diye gercekten cok acidi ... sakarya sanirim seninde canin cokk yanicak bacimmm aynisi cunku
Sana cok dua ettım monalya hep destek olduk bırbırımıze kan ne kadsr geldı ?yanı erkege bulasıyor mu? Cok sevındım cokk hep mutlu ol arkadasımValla kizlar mavi ne anlattiysa olduu korkmana gerek yok oldu bittii hic stress yapma doktorumu siddetle tavsiye ederimmm ciddsen son dikis diyene gitmeyin arkadaslar adam oldu tuttu gelmene gerwk yok dedi ve kanamam olduu
Valla kizlar mavi ne anlattiysa olduu korkmana gerek yok oldu bittii hic stress yapma doktorumu siddetle tavsiye ederimmm ciddsen son dikis diyene gitmeyin arkadaslar adam oldu tuttu gelmene gerwk yok dedi ve kanamam olduu[/QUOTnasil seviniyorum sana bilemezsin ya hep mutlu ol hep sonucunu aldin ya ne yapalim acisida ders olsun bize :)seviyorum seni
Canim ozelden attim bak ne kadar kanama oldugunuSana cok dua ettım monalya hep destek olduk bırbırımıze kan ne kadsr geldı ?yanı erkege bulasıyor mu? Cok sevındım cokk hep mutlu ol arkadasım
Aynen kuzum
canım gözün aydın banada atarmısın zahmet olmasaaCanim ozelden attim bak ne kadar kanama oldugunu
Manolya benden ısteyenler oluyor carsafı atmamda problem var mı ben gonderebılırımKuzum ayni anlattigim gibi stres yaparsan zorlanirsin yapmazsan kolay geciyor insallah sen atlatirsin sormak istedigin bisey varsa sor analttiklarimdan baska aklima bise gelmiyo
Gözün Aydın darısı bizlere inşallahhh...Valla kizlar mavi ne anlattiysa olduu korkmana gerek yok oldu bittii hic stress yapma doktorumu siddetle tavsiye ederimmm ciddsen son dikis diyene gitmeyin arkadaslar adam oldu tuttu gelmene gerwk yok dedi ve kanamam olduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?