ben kanama hep oldğnu duydum ama ilişki sırasnda ipdüşmüş die okudum birinin hemen eliyle alıp atmıs

Birkac gun yapmam ben de bi sekilde halledilir o . iliski sirasnda yataga dusen hamgi doktor ya hani kendilgnden eriyordu
Canım o ıpler seffaf zaten sıkınrı yok kımse sana seyınden dustu demez camasırımın ıpı dersın en kotu sıkıntı olmaz merak etme

Kizlar ben geldim .. biliyosunuz kanamam oldu Allahima binlerce sukur insallah sirasiyla hepinizinde olacak .. kizlar ilk gece ben cok korktumm ya kanamazsa diye hep cok aciyo diye geri cektim kendimi ama gercekten cok cok acidi denedik denedik olmadi ..Esim benim abarttigimi dusunup kustu biraz ama cok canim yandi ... sabah ondan once uyandim her ihtimale karsi kanamam olmazsa diye bacagima toplu igne batirdim yataga damladi ama cok cok az iki damla sonra uyandi esim tekrar denedik zarim yirtildi ... ve kanamam cok sukur oldu oyle abartili bi kanama beklemeyin kizlar ama kanadi... sadece pismanligim daratma yapmasaydim keske diye hala tam anlamiyla birlesemedik acidan dolayi ..suan hastalandim insallah hastaligim bitince acim olmaz ..

yaaaa canım seni görünce o kadar mutlu oluyorumki valla içim rahatlıyo.. bacağına batrdın iğnede saçma olcak neresine batrdn da o kadar kanadı bide batrdgn yerigörüp derse bu ne die ondan soruyorum.. Allahım inşallah bunları bende yasarım

Mavi demisti cok aciyacak diye gercekten cok acidi ... sakarya sanirim seninde canin cokk yanicak bacimmm aynisi cunku
canım korkutma bizi bende turgay beye yaptrcam da senin dktru da düşünüym bu ara.. nasıl bi acı ya benim ilk ilişkimde bile o kadar acımamıstı aslında dikiş yırtılmaz die korku sardı bu ara da beni iyice düşünüp düşünp kuruyorum kendmce

Bana konrol icin gittigim doktor soylemisti fikir olarak valla batirdim kanadi 2 damlada benim isimi gordu fikir olsun arkadaslara ama bu daraltma olayi tam anlamiyla bir izdirap cok cok caniniz yanicakk ama degicek herseye

Valla kizlar mavi ne anlattiysa olduu korkmana gerek yok oldu bittii hic stress yapma doktorumu siddetle tavsiye ederimmm ciddsen son dikis diyene gitmeyin arkadaslar adam oldu tuttu gelmene gerwk yok dedi ve kanamam olduu

Valla kizlar mavi ne anlattiysa olduu korkmana gerek yok oldu bittii hic stress yapma doktorumu siddetle tavsiye ederimmm ciddsen son dikis diyene gitmeyin arkadaslar adam oldu tuttu gelmene gerwk yok dedi ve kanamam olduu
Sana cok dua ettım monalya hep destek olduk bırbırımıze kan ne kadsr geldı ?yanı erkege bulasıyor mu? Cok sevındım cokk hep mutlu ol arkadasım

N

Kuzum ayni anlattigim gibi stres yaparsan zorlanirsin yapmazsan kolay geciyor insallah sen atlatirsin sormak istedigin bisey varsa sor analttiklarimdan baska aklima bise gelmiyo

Kuzum ayni anlattigim gibi stres yaparsan zorlanirsin yapmazsan kolay geciyor insallah sen atlatirsin sormak istedigin bisey varsa sor analttiklarimdan baska aklima bise gelmiyo
Manolya benden ısteyenler oluyor carsafı atmamda problem var mı ben gonderebılırım

Gözün Aydın darısı bizlere inşallahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…