Manolyanin doktoryla konustum ama son kontrol istiyomus ya fiyati cok uygun aslinda 2000 tl hem daraltma hem dikim.. dikim yaptrcak arkadaslar ne dusunuyosunuz? Bilemedm ben fiyat olarak cok iyi ikisine 5000 tl vermektense ama son kontrol dugunden 1 ay once gitmek sıkıntı ..

Kendi yaşadığımız ilde adam akıllı birini bulabilsek ah keşke... 1 ay önce yine iyi 3 gün önce gel diyenler oldukça insanın gözü daha çok korkuyor...

Kendi yaşadığımız ilde adam akıllı birini bulabilsek ah keşke... 1 ay önce yine iyi 3 gün önce gel diyenler oldukça insanın gözü daha çok korkuyor...
Yok canim asistani 1-2 ay once gelirsin dedi.. bi dikis atarsa hemen mudahale ederiz dedi.. of ya tam da ona gitmeye yeltenmistim . Yine turgay karakayaya gitcem mecbur Allahim bi an once atlatsam ya

Yok canim asistani 1-2 ay once gelirsin dedi.. bi dikis atarsa hemen mudahale ederiz dedi.. of ya tam da ona gitmeye yeltenmistim . Yine turgay karakayaya gitcem mecbur Allahim bi an once atlatsam ya
Senin düğün yakın galiba canım... Gözünü korkutma nolur hepimiz korkuyoruz zaten fazlasıyla... hiç bi doktor demez herhalde bakir değil vs insan evladıysa eğer...

Adli tıp vakalarını okudum bayağı içimi onlar biraz rahatlattı inan benim de. Loblu kızlık zarları oluyormuş jinekologlar yırtık diyormuş ona hep, ama adli tıp uzmanları doğal çentik demiş falan. Loblu demek derin çentik imiş. Duvara 1 mm yakın falan oluyormuş... ben hiç zar kanı da görmedim doktorun biri esnek dedi diğeri yırtık dediği için 2 hafta önce altüst oldum

Onları nerden okudun lınk atarmısın ozelden bende bakmak ıstıyorum bende google a sey yazıyorum dugun gunu kanaması olmayan kız vs ama bısey cıkmıyor hahahaah hanı napıyo ınsanalr dıe meraktan:))

Atipik zar hakkında hiç bi jinekolog Bilgi sahibi değil bence. Yurtdışında 25 zar tipi mevcut denilirken ki yıl 80 ikilem falan bizimkiler sadece tanımlı 6-7 tanesini biliyor maalesef... en son çare o yazıları göstersek işe yarar mı bilmiyorum ... ne diyorsunuz

Senin düğün yakın galiba canım... Gözünü korkutma nolur hepimiz korkuyoruz zaten fazlasıyla... hiç bi doktor demez herhalde bakir değil vs insan evladıysa eğer...
Yok canm benim bi yil var yaklasik da yptrmam lazim erkenden

Onları nerden okudun lınk atarmısın ozelden bende bakmak ıstıyorum bende google a sey yazıyorum dugun gunu kanaması olmayan kız vs ama bısey cıkmıyor hahahaah hanı napıyo ınsanalr dıe meraktan:))
Yaaa ayni ben :) onu bende aratiyorum da kiminin esi umursamamis kmi gitmis rapor almis herkes ayri dunya yani cnm

Kayganlstrici kullanin daha rahat edersiniz sanrm. Dar olsun da suphelenmesin acisina raziyim ben . siz kalici yaptridnz istanbulda ama ben ankaradaym gitme ihtimalim de yok. Ne hapt yiecegimi sasirdm surekli burayi okuyorm

Bilmiyorumki canim o da kilif uydurmk gibi olmaz mi bana da link atsana bi bakim kanamayinca internetten baktm falan derim.. ama bence hepimizin kanamasi olca cunku baksana her doktorun oluyo ben cok mutlu oluyorum ya.

Ülkemizde kızlık zarı ve adli tıp sorunları yaz orada

Es eger ki ışık altinda bakarsa dikisleri gorebilir yaziyordu bnm baktgm bi sitede ya. Hadi bakti yada oral olayinin olmamasi icin nasil ikna edecez ilk gece hayali var bunlarin garip garip bn yapacam diye tutturursa biz de hayir dersek supelenir mi ki ya. Her ihtimali dusunuyorum

Canim kalicida oral serbest diye bikiyorum yok artik yani o kadar dikkatli bakmasin muayene mi ediyo sinir oluyorum su erkek milletine yaa

Benim dediğim uzman doktor hatta İstanbul üniversitesi uzman doktorunun pdfsi kitabından alıntı

Onu bende dusundum oyuzden suanda ızın bermıyorum sebmıyorum onu ya dıyorum

O kadarda pskopat deıldır gel seyıne bakıcam dıen yoktur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…