- 20 Ekim 2017
- 279
- 186
- 23
Bende ondan korkuyorum oral isterse nasil kiviririm diye oral yapilirsa bozulur mu ki bilemedim ya offEs eger ki ışık altinda bakarsa dikisleri gorebilir yaziyordu bnm baktgm bi sitede ya. Hadi bakti yada oral olayinin olmamasi icin nasil ikna edecez ilk gece hayali var bunlarin garip garip bn yapacam diye tutturursa biz de hayir dersek supelenir mi ki ya. Her ihtimali dusunuyorum
Izın vermıceksın valla zaten nısanlılık donemınde bıseyler yasnaıyor ozaman dıcen ben onu sevmıyorum hıc hoslanmıyorum zevk almıyorum vs vsBende nasil.orala hayir derim bilmiym adam durduk yere nlduki der yani..
Ayy ne güzel akil etmssn oyle yaparak.. bana artik cok gecOnu bende dusundum oyuzden suanda ızın bermıyorum sebmıyorum onu ya dıyorum
Kalıcı yaptıranların bozulmazda gecıcıde adamın agza ıp gelebılır dıl darbesınden dolayı kan geöebılır kalıcıda hıcbır sorun olmaz zaten aylar gecmıs oluyo ıslemın ustundenBende ondan korkuyorum oral isterse nasil kiviririm diye oral yapilirsa bozulur mu ki bilemedim ya off
Doktor bisey dedi mi? Kalici da da oral zarar veriyo muki ?Bende ondan korkuyorum oral isterse nasil kiviririm diye oral yapilirsa bozulur mu ki bilemedim ya off
Diyosa da ck afedersin s. Gitsin bu ne ya boype psikolojim bozuldu ne bicim erkekler var.. gerci benim eski de bakmak istemisti mal hayvan.O kadarda pskopat deıldır gel seyıne bakıcam dıen yoktur ya
Bence ıs gorur bısey degıl aksıne essegın aklına karpuz kabugu sokmak demekkı suphen vardı bunlara mı baktın der adamSöylediğim pdf sizce de iş görür nitelikte değil mi ??? Valla artık neye sığınacağımızı bilemiyorum... bi de yabancı sitede bulmuştum o tarz bir şey yine...
HahhhahaahDiyosa da ck afedersin s. Gitsin bu ne ya boype psikolojim bozuldu ne bicim erkekler var.. gerci benim eski de bakmak istemisti mal hayvan.
Hayır oldu da gittik ve zar için kötü yorum yapıldı sonrasında diyorum... suçlu psikolojisi ile yapılırsa zaten olmaz. Benim durumum mesela biri doğal çentik diyo diğeri yırtık diyor aynı şeye ...Bence ıs gorur bısey degıl aksıne essegın aklına karpuz kabugu sokmak demekkı suphen vardı bunlara mı baktın der adam
Valla doktora sormadim ki hic ya ayy nasil kafama takildi suan bunlar tip cunku tutturur ille yapicam diye hadi al basina belaDoktor bisey dedi mi? Kalici da da oral zarar veriyo muki ?
Bunlara takılma kuzum gıt gecıcıyı yaptır benım dugun temmuzda ben bukadar takmıyorum 5dklk ıs en zor kısımlarını hallettık bunları arastırmaya gerek yok olcak bıtıcek bak kanaması olmayan olmadıHayır oldu da gittik ve zar için kötü yorum yapıldı sonrasında diyorum... suçlu psikolojisi ile yapılırsa zaten olmaz. Benim durumum mesela biri doğal çentik diyo diğeri yırtık diyor aynı şeye ...
Evet canim.ben engelleyemem engellsem yani suphelenir hayrdir diye.. ya da az yapcak hemen sonra gerginim uzatmayalim falan dicem bilmiyorum.. ama kalicida bence bisey olmuyordur.Valla doktora sormadim ki hic ya ayy nasil kafama takildi suan bunlar tip cunku tutturur ille yapicam diye hadi al basina bela
Şu an kalıcı yaptırıp yaptırmama konusunda bile kafam çok karışık benim zaten ... dedin ya yakın tarihte yaptır falan diye ondan diyorum... randevuyu iptal edeceğim sanırımBunlara takılma kuzum gıt gecıcıyı yaptır benım dugun temmuzda ben bukadar takmıyorum 5dklk ıs en zor kısımlarını hallettık bunları arastırmaya gerek yok olcak bıtıcek bak kanaması olmayan olmadı
Kalıcıda zaten 2 ay içinde tamamen iyileşme olmuyo mu ? Dikiş içinde her yerde 3 haftada erir gider falan yazıyor... öyle olunca zaten bişey olmaz gibi bence deEvet canim.ben engelleyemem engellsem yani suphelenir hayrdir diye.. ya da az yapcak hemen sonra gerginim uzatmayalim falan dicem bilmiyorum.. ama kalicida bence bisey olmuyordur.
SenındValla doktora sormadim ki hic ya ayy nasil kafama takildi suan bunlar tip cunku tutturur ille yapicam diye hadi al basina bela
ever mantıklı bı hareket yaparsın canımŞu an kalıcı yaptırıp yaptırmama konusunda bile kafam çok karışık benim zaten ... dedin ya yakın tarihte yaptır falan diye ondan diyorum... randevuyu iptal edeceğim sanırım
Bencede.. bide sen daraltma yaptrcak misin? Ben karar veremedm doktor da para almak icin derse .. su an yani bi parmak rahat giriyo ne anlama geliyo bilmiyrmki nasl anlicaz.. daraltmayla 5000 fln oluyoKalıcıda zaten 2 ay içinde tamamen iyileşme olmuyo mu ? Dikiş içinde her yerde 3 haftada erir gider falan yazıyor... öyle olunca zaten bişey olmaz gibi bence de
daraltma istemem ben sanırım zaten amaç kan değil mi aksın yeter. Hem korkudan kendimizi kasacağımız için gerek kalmayacak benceBencede.. bide sen daraltma yaptrcak misin? Ben karar veremedm doktor da para almak icin derse .. su an yani bi parmak rahat giriyo ne anlama geliyo bilmiyrmki nasl anlicaz.. daraltmayla 5000 fln oluyo
Teşekkür ederim canım sağolSenınd
ever mantıklı bı hareket yaparsın canım
Insallah öyle olur ...Hayatımda biri de yok ona rağmen
daraltma istemem ben sanırım zaten amaç kan değil mi aksın yeter. Hem korkudan kendimizi kasacağımız için gerek kalmayacak bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?