Kime yaptırdınız ilkini ve ikinciyi?Geçtiğimiz aylarda flep yöntemi yaptırdım ancak tutmadı oysa yaptırırken tutmama ihtimalini düşünmemiştim bile doktorum tutmadıgını söyleyince psikolojik olarak çöktüm resmen tekrar yapalım dedim olmaz dedi bana yine tutmaz ben bundan umutluydum dedi geçiciyi önerdi bana gecicide kanamayanıngörmedim dedi sonra gecici yaptırdım belki nişanlımı ikna eder birlikte oluruz diye ama maalesef o bu duruma hiç yanaşmadı sonra çareyi başka bi doktora ikinci kez flep yaptırmakta buldum suan sonucu bilmiyorum ama büyük bir ihtimalle yine tutmadıkafayı yemek üzereyim
Cok uzuldum gecmis olsun kime oldunuz soyleyin kimse olmasinGeçtiğimiz aylarda flep yöntemi yaptırdım ancak tutmadı oysa yaptırırken tutmama ihtimalini düşünmemiştim bile doktorum tutmadıgını söyleyince psikolojik olarak çöktüm resmen tekrar yapalım dedim olmaz dedi bana yine tutmaz ben bundan umutluydum dedi geçiciyi önerdi bana gecicide kanamayanıngörmedim dedi sonra gecici yaptırdım belki nişanlımı ikna eder birlikte oluruz diye ama maalesef o bu duruma hiç yanaşmadı sonra çareyi başka bi doktora ikinci kez flep yaptırmakta buldum suan sonucu bilmiyorum ama büyük bir ihtimalle yine tutmadıkafayı yemek üzereyim
Ikıncı tuegay beymi? Ilkinin ismini de verin.. kontrolden sonra da yazin bize lütfenİlki istanbul dışında bir şehir yani ismi duyulmuş biri degil ikinciyi netten araştırdıktan sonra t. K karar verdim ama dogru bi tercih yaptım mı bilmiyorum aynadan bakıyorum tutmamış resmen salı günü kontrole gitcem artık bu konu beni esir etti kendine o kadar çaresizim ki naapcam bilmiyorum
Derdi veren dermanını da verir inşallah... öyle üzülüyorum ki her birimizin haline... yaşam mücadelesi veriyoruz resmen... üzülmemeye çalışalım yine de. Oldu da kanamamız olmadı hangi insan yuva yıkar, esnek derler bence ya... öyle umut ediyorumİlki istanbul dışında bir şehir yani ismi duyulmuş biri degil ikinciyi netten araştırdıktan sonra t. K karar verdim ama dogru bi tercih yaptım mı bilmiyorum aynadan bakıyorum tutmamış resmen salı günü kontrole gitcem artık bu konu beni esir etti kendine o kadar çaresizim ki naapcam bilmiyorum
İnşallah bu sefer tutmuştur sen öyle sanmışsındır dilerim. Üzülme... açıklık nasıl pekiBen ilki tutmadıgından dolayı ikincide extra özen gösterdim hijyene spreye oturmama kalkmama elimden gelenin fazlasını yaptım aynadan bakarken bile zarar veririm diye korkuyodum bugun aynanın üzerine dogru oturur gibi yapıp baktıgımda karsılıklı birleştırılmıs duvarlar arası acıldı yanı kapalı olmadı gereken yer acık o panikle doktoru aradım ama o tutmuştur dedi ama bence tutmadı
Senin kaçıncı günün?Hadi ya bende ona oldum nerden anladin tutmadigini
Kontrole kadar bakmamamız gerekiyormuş ama bende aynı hatayı yaptım tekrar dikiş atılacak o yüzden daralma dikilin tutmamış aynı sen gibiBen ilki tutmadıgından dolayı ikincide extra özen gösterdim hijyene spreye oturmama kalkmama elimden gelenin fazlasını yaptım aynadan bakarken bile zarar veririm diye korkuyodum bugun aynanın üzerine dogru oturur gibi yapıp baktıgımda karsılıklı birleştırılmıs duvarlar arası acıldı yanı kapalı olmadı gereken yer acık o panikle doktoru aradım ama o tutmuştur dedi ama bence tutmadı
Normalde yatarak bakıyodum problem varmı yokmu anlayamıyodum bugün aynayı yere koyup uzerine dogru oturup bakınca dıkış hattı dırek ayrıldı anlamadım gitti o kadar özen gösterdim halbukiİnşallah bu sefer tutmuştur sen öyle sanmışsındır dilerim. Üzülme... açıklık nasıl peki
Dur bakalim canim bi git kontrole belki tuttu sana oylr gelmistir panikle..Ben ilki tutmadıgından dolayı ikincide extra özen gösterdim hijyene spreye oturmama kalkmama elimden gelenin fazlasını yaptım aynadan bakarken bile zarar veririm diye korkuyodum bugun aynanın üzerine dogru oturur gibi yapıp baktıgımda karsılıklı birleştırılmıs duvarlar arası acıldı yanı kapalı olmadı gereken yer acık o panikle doktoru aradım ama o tutmuştur dedi ama bence tutmadı
Kime yaptırdın senKontrole kadar bakmamamız gerekiyormuş ama bende aynı hatayı yaptım tekrar dikiş atılacak o yüzden daralma dikilin tutmamış aynı sen gibi
Dikişler bakmanla atmamıştır inşallah kaçıncı günün seninNormalde yatarak bakıyodum problem varmı yokmu anlayamıyodum bugün aynayı yere koyup uzerine dogru oturup bakınca dıkış hattı dırek ayrıldı anlamadım gitti o kadar özen gösterdim halbuki
Nasil yani bakinca zarar gordugu için mi.kontrole kadar bakmamak gerekiyomusKontrole kadar bakmamamız gerekiyormuş ama bende aynı hatayı yaptım tekrar dikiş atılacak o yüzden daralma dikilin tutmamış aynı sen gibi
İnşallah inşallah tutmuştur ama bu psikolojiyle gerdege falan girilmez direk o iş olmadan ağlamaya başlarım heralde psikolojim cok bozukDur bakalim canim bi git kontrole belki tuttu sana oylr gelmistir panikle..
Suçluluk psikolojisine girmemiz daha doktora gitmeden ipimizi çeker sakın öyle davranma... korkularımızı saklamak zorundayız kanama olmasa bile...İnşallah inşallah tutmuştur ama bu psikolojiyle gerdege falan girilmez direk o iş olmadan ağlamaya başlarım heralde psikolojim cok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?