- 13 Ocak 2017
- 113
- 55
- 48
Akıntım da var tabi ama çok hassas bir yer zarar verebilirsin bilmeden dediler doğruda yani bence bir dahaki sefere gidene kadar bakmayı düşünmüyorum. Benim 50 günü geçti ilk kontrole gittim dün içerde kızlık zarı tutmuş dışardaki kısım yani seninde dediğin yer kendinde orda hepsi tutmamış dikişlerin mantar ve akıntıdan dolayı ilaç verdi doktor 2 hafta sonra tekrar gitmeyi planlıyorum ilacı kullanıp öyle gidip tekrar dikiş attırıcamDikişler bakmanla atmamıştır inşallah kaçıncı günün senin
Bacakları ayırmak sakınmalıymış canım kontrol süresi dolana kadar en ufak bir şey bile zarar verebilir dedi asistanNasil yani bakinca zarar gordugu için mi.kontrole kadar bakmamak gerekiyomus
Aman dikkat et canım valla ben şuan operasyon geçirmeden kadere bırakmaya kadar düşünüyorum... şirazem kaydı 10 gündeAkıntım da var tabi ama çok hassas bir yer zarar verebilirsin bilmeden dediler doğruda yani bence bir dahaki sefere gidene kadar bakmayı düşünmüyorum
Zarı normalden içeri mi yaptı ki dıştan kasıt ne canımAkıntım da var tabi ama çok hassas bir yer zarar verebilirsin bilmeden dediler doğruda yani bence bir dahaki sefere gidene kadar bakmayı düşünmüyorum. Benim 50 günü geçti ilk kontrole gittim dün içerde kızlık zarı tutmuş dışardaki kısım yani seninde dediğin yer kendinde orda hepsi tutmamış dikişlerin mantar ve akıntıdan dolayı ilaç verdi doktor 2 hafta sonra tekrar gitmeyi planlıyorum ilacı kullanıp öyle gidip tekrar dikiş attırıcam
Bunu bildigim iyi oldu bende durup durup bakardim kesinBacakları ayırmak sakınmalıymış canım kontrol süresi dolana kadar en ufak bir şey bile zarar verebilir dedi asistan
Bunun içi dışı mı var ya benim dıştan baktıgım ilk yer ayrık işte yani şu nette dikiş resimleri varya o hat ayrılıyo iki tarafa seninde mi öleZarı normalden içeri mi yaptı ki dıştan kasıt ne canım
Ben yaptırmadım canım kristalin cevaba göre aklıma takıldı sordum zar tutmuş diyor ama dışta bazıları tutmamışdiyor ya o kısmı anlamadımBunun içi dışı mı var ya benim dıştan baktıgım ilk yer ayrık işte yani şu nette dikiş resimleri varya o hat ayrılıyo iki tarafa seninde mi öle
Peki doktorun kimAkıntım da var tabi ama çok hassas bir yer zarar verebilirsin bilmeden dediler doğruda yani bence bir dahaki sefere gidene kadar bakmayı düşünmüyorum. Benim 50 günü geçti ilk kontrole gittim dün içerde kızlık zarı tutmuş dışardaki kısım yani seninde dediğin yer kendinde orda hepsi tutmamış dikişlerin mantar ve akıntıdan dolayı ilaç verdi doktor 2 hafta sonra tekrar gitmeyi planlıyorum ilacı kullanıp öyle gidip tekrar dikiş attırıcam
Gökçen erdoğanPeki doktorun kim
İnşallah zarda sorun olmasın da daraltma bence dert değil, çünkü kastığımızda zaten daralıyor. Kimse o gün rahat ilişkiye girmeyecek bence...Valla kızlar doktorun bana dediği şey kızlık zarı tutmuş tutmayan şey daraltma dikişiymiş yani
Aynen en iyisi kontrolden sonra bakmakBen iki ay sonra konttol ettirdikten sonra baktim kendim daha once hic bakmamistim kendi kendinize niye bakiyosunuz ne anlayacaksiniz doktor beni kontrol etti ben nasil baktigini orda gordum sonra kendim bakmaya basladim
Sanmıyorum sadece tahriş olur bence... kimse onu denememiştir de. Zarda damara denk gelince kanama oluyor zaten yoksa orada da kanama olmadığı oluyormuş yırtılma olmasına rağmenKızlar sadece daraltmada yapılsa yinede kan gelmiyomu
canım ben flep yaptırmadan önce her her ilişkide olmasa bile bazen yinede kan geliyordu darlıgından dolayı . ama sende nasıl olur bilmiyorumKızlar sadece daraltmada yapılsa yinede kan gelmiyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?