Kizlar oral yasamamk gerekiyomus .. yani dikisten dolayi ister istemez puturluluk oluyomus orda hissedebilirms.. ama 5 ay fln gecince hala puruz oluyomuki acab

Merhaba. Bende ayni durumdayım sizlerle. Cumartesi günü Gökçen hanıma randevum var umarım her şey güzel olur ve süreçten sizleri haberdar eder biraz olsun yüreğinize su serpebilirim

Okuduğum kadarıyla yaptırmakta mesele değil ne kadar dikkat edersen et hep muallak. Tutmama ihtimali olmaz diye rahattım ama bi arkadaş yazmış tutmamış geçici yapılacakmış sanırım en korktuğum da bu olur çünkü Ankara’da yaşamıyorum

Kizlar fleple birlikte daraltmda yaptranlar bi yazabilir mi? Ben dar mi geniş mi anlamiyorumki ona gore para ayarlicam ama harun ozkan daraltma yapmiyomus dogum yapmadigin surece gerek duymuyomus.. e o zman niye yapiliyoki? Yaptirmicam da sırf anlar falan diye cekiniyorum

benim doktorum sanırım bana daraltmada yaptı cunku baska doktora gtiiğimde canın baya acıyabilir dar dikmiş dedi

benim doktorum sanırım bana daraltmada yaptı cunku baska doktora gtiiğimde canın baya acıyabilir dar dikmiş dedi
Canim peki sen ne kadar verdin ikisine? Ben bi burda kanamasi olan angelina vardi harun ozkana yaptran onunla konusmstm da ona oyle demis dogum yapmadgn surece gerek yok ondan duymstum

Bide ilişkin ne kadar surmustu bunu soylemek istemezsen söylemeyebilirsin
..
canım daraltmaya ayrı para almadı ben toplamda 2.100 verdim . 3 sene ama sürekli değildi öyle diyim sana zaten en son ilişkye geçen sene girmiştim yani 1 senedir kimseyle birlikte olmadım. belki tedbir amaçlı yaptı doktorum bilmiyorum

Daraltma yapılıp yapılmayacağına kendin karar vermiyorsun ki doktor karar veriyor. Onu da ilişki sayısan göre yapıyor. Eğer çoksa mecburen yaptırmak zorundasın. Diğer türlü olmuyor sanırım.

Ciddi misin 2100 cok uygun ama normal hyemnoplasty zaten 3000 e yapiyo harin ozkan ?

Daraltma yapılıp yapılmayacağına kendin karar vermiyorsun ki doktor karar veriyor. Onu da ilişki sayısan göre yapıyor. Eğer çoksa mecburen yaptırmak zorundasın. Diğer türlü olmuyor sanırım.
Senin ne kadardi iliski suren peki be daraltma da olmus sanirim? Yani ben 6 yil once yasadim en son.. ilk iliskim o da iste 7 ay fln surmstu.. insallah yapmaz ya o da ayri para

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…