Senin ne kadardi iliski suren peki be daraltma da olmus sanirim? Yani ben 6 yil once yasadim en son.. ilk iliskim o da iste 7 ay fln surmstu.. insallah yapmaz ya o da ayri para
Canım benim de 6-7 ay aktif bir şekilde devam etti. Direkt dedi zaten alt yapısını sağlam bir şekilde yapmam lazım bunun için de daraltma gerekli diye. Muhtemelen sana da yaparlar.

Canım benim de 6-7 ay aktif bir şekilde devam etti. Direkt dedi zaten alt yapısını sağlam bir şekilde yapmam lazım bunun için de daraltma gerekli diye. Muhtemelen sana da yaparlar.
Banada aynısını dedı daraltma ıcın 2bıntl ıstedı

Kızlar ben düğün öncesi yaptıracak gibiyim evlenme kararı aldıktan sonraya bırakmaya karar verdim. Tecrübeli olanlar Bilgi verebilir mi? Kaç gün önce yaptırdınız? İp vs görenler olmuş sanırım onu nasıl atlattınız? Duşta düğünde ne gibi zorluklar oldu?

Benim ki kalıcı olcak kalıcı da kontrole çağırıyo sadece yanlış bilmiyorsam
Yok canım kontrolsen sonra yıne gel dıyor tabı basta bunu solemıyor sana gerek duyarsam cagırırım dıyo ama gerek yuzde yuz duyuyor arastırabılırsın gokcen hoca hep aon dıkıse cagırdı ebru gokcen bunlar kesın cagırıyor ama yuzde yu garantı verıyolar kanama ıcın

En mantıklısını yapmıssın canım 3gunu gecırmemek lazımıss dus almaman gerekıyor ama dusa gırdıınde saclarını yıkarsın bacaklwrına su tuttarsın orana gelmıcek sekılde usune su tutarsın bıttı yanı ole orana su gelmıcek onuda yaparsın dene hatta evde sımdı bak ozen gosterınce gelmıyor oraya su ben bıkac kez dememe yaptım evde nasıl degdırmeden yıkanabılırım dıe kolay yanı kendı bulundugun sehırde dugun oncsı gıderwın yaptırrsın dusta almqzsın zaten kuaforde saclarında yıkanıcak sorun olmaz dusunme sımdıden cıddı ılıskın oldugunda gıt gecıcı yaptır garantı cunku kanaması

yaaa ciddi misin offf keşke dar dese..ikisini kaça yaptrdn peki

Gerçekten mi çok sıkıntı o zaman bütün bunlar

O zaman gökçen hanımda kalıcı adı altında geçici yapıp son kez çağırdığında dikiş atıyo biz gidebilsek zaten düşünmeyiz bütün bunları yahu niye yalan söylüyolar ki
yalan degıl aslında ama tutmuyor sanırım vajına cok esnek bı yapı oldugu ıcın tam beceremıuotrlar belkıde oluyo ama garantı olsun dıe dıkıs atıyolar

O zaman gökçen hanımda kalıcı adı altında geçici yapıp son kez çağırdığında dikiş atıyo biz gidebilsek zaten düşünmeyiz bütün bunları yahu niye yalan söylüyolar ki
Gökçen hanımın geçici yaptığını düşünmüyorum kalıcı adı altında çünkü burda kristalkelebek arkadaşım yani ve oda soyledigim gibi benim dusundugum şekilde uzun yıllar evlilik düşünmüyor kontrole gitti yazdıya burdada tutmuş yani daraltma dikişini yaptıracak o kadar sonrasında yıllarca yani ilişkiye girene kadar duracak sağlam bir şekilde yani güven veriyor dedikleriyle

Ben hıc ınanmıyorum ole olduguna bır kısıde gokcene gıttım kalıcı yaptırdım kanamam oldu yazdımı hayır..yoksa emın ol bende ona gıderdım ebruda aynı ben ebruya gıttım turgay karakaya harun ozkan akın bey bunlarda kalıcıda olumlu sonuc alam var lutfen kendı ınanmak ıstedıfınız seye ınanmayın gokcen ve enru kalıcı yapmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…