- 3 Şubat 2018
- 346
- 444
- 103
Yok ben denilenlerden yola çıkarak söylüyorum yoksa benlik bisey yok ben henüz yaptırmadım ve gökçen hanım akrabam vs değil iyi yada kötü beni alakadar etmez ama ebrudan iyi ve güvenilir olduğu kesin onu söylemek istedim ve ek dikişe gerek kalmaksızın kalıcı yapabileceginide söylemiş herşey vajina yapısına bağlı yani ben öyle düşünüyorum yoksa herkes gittiği doktoru övecektir haliyleBen hıc ınanmıyorum ole olduguna bır kısıde gokcene gıttım kalıcı yaptırdım kanamam oldu yazdımı hayır..yoksa emın ol bende ona gıderdım ebruda aynı ben ebruya gıttım turgay karakaya harun ozkan akın bey bunlarda kalıcıda olumlu sonuc alam var lutfen kendı ınanmak ıstedıfınız seye ınanmayın gokcen ve enru kalıcı yapmıyor
Yok ben denilenlerden yola çıkarak söylüyorum yoksa benlik bisey yok ben henüz yaptırmadım ve gökçen hanım akrabam vs değil iyi yada kötü beni alakadar etmez ama ebrudan iyi ve güvenilir olduğu kesin onu söylemek istedim ve ek dikişe gerek kalmaksızın kalıcı yapabileceginide söylemiş herşey vajina yapısına bağlı yani ben öyle düşünüyorum yoksa herkes gittiği doktoru övecektir haliyle
Herkesin vajinası farklılık gösteriyor yani hem tutması hemde ilişkisine göre değişiyor iyileşmesi ve kalıcılığı bence böyleBende buna inanmak böyle düşünmek istiyorum sanırım yapıya göre değişiyor
Herkesin vajinası farklılık gösteriyor yani hem tutması hemde ilişkisine göre değişiyor iyileşmesi ve kalıcılığı bence böyle
Pardonnn suleyman hocanin sitesiymisKizlar ben gecici dusunuyordum fakat gökcen hocann sitesinde kalici ile tam bir vajen darligi yapilanilir. Gecicide daraltilamaz yaziyor. Bu konuda fikri olan ?
Valla az değildi canıö öyle bi iki damla değildiBElirgin bi şekildemi geliyodu yoksa azmı
3 cm mi? Normalde vajina zaten o kadarini almiyomu anca yani vajina kac cm ki 3 daraltiliyoKizlar birsey soracavm bu daraltma yapilinca kaliyor mu biraz ? Yani birkac gun icinde aciliyor mu yoksa yoksa bi sure kaliyor mu ameliyat gbi. Buarada bana doktorum en fazla 3 cm daraltilir etik olarak dogum yapmamis kadina full vajen daraltmasi yapilamaz demisti
Ben gormedım cagırmadıgınıGökçen hanıma giden yok mu düğünden bi kaç gün önce çağırdığı doğru mu ?
Peki ona giden kaç kişi gördün grupta ?Ben gormedım cagırmadıgını
Gökçeni bilmiyorum ama Ebrudan olmaz anladım... telefonu açan insanı orada nasıl tutar normal bi insan bilemiyorum. Zaten canımız burnumuzda kaprisini çekiyoruz bir de... hem randevu verdiği saatte de organizasyon içine girmiş avm deBen gormedım cagırmadıgını
Ebrunun sekreterı mı dıyosun hahahaGökçeni bilmiyorum ama Ebrudan olmaz anladım... telefonu açan insanı orada nasıl tutar normal bi insan bilemiyorum. Zaten canımız burnumuzda kaprisini çekiyoruz bir de... hem randevu verdiği saatte de organizasyon içine girmiş avm de
Mımıkon vardı ona yaptıran onu hatırlıyorumGökçen hanıma giden yok mu düğünden bi kaç gün önce çağırdığı doğru mu ?
Yoo son kontrole gitmeden 1 yil 4 yil sonra bike iliskiye girip sonuc alan vardiki kalicida..Sanırım en iyisi kalıcıya hiç bulaşmamak... tıp dünyasının kobayı gibi hissediyorum kendimi düşündükçe... son dikişe gerek kalmayacak bir gün sanırım ama o şimdi değil... hep bi 3 gün önce gel vs ise durum bunu anlatıyor bence
Yoo son kontrole gitmeden 1 yil 4 yil sonra bike iliskiye girip sonuc alan vardiki kalicida..
Ben aonra sıkıntı cekme dıe dıyorum bu bahsedılen 1yıl ve 4yıl muhabbettınde gokcen hoca yok gokcen hocada kalıcıda cagırmasaydı emın ol ben gıderdım ben sonra sıkıntı cekme dıe soluyorum kendın bılırsın bana bır tane gokcene gıdıp kalıcıda sonra gıtmeyen kısı solersen bende emın ol pısmanlık duyucam ona gıtmedıgım ıcın daha fazla yorum yapmıcam amacım herkesın kanamasının olması ve magdur olmaması burda konustum mavı onunla cok sey paylastık ımkanım olsa ebru yerıne turgaya gıderdım mesela karamsarlık olarak algılamanız cıdden ılgınc surda kalmıs dugunume 2ay burda herkese destek olmaya calısıyorum adı karamsarlık oluyor ..Evet bende okumuştum. Kendi karamsarlıklarınızı etrafınıza da bulaştırmayın lütfen randevumu iptal etme aşamasına geldim ben şuan kim ne dese ona inanıyoruz çünkü
Ben aonra sıkıntı cekme dıe dıyorum bu bahsedılen 1yıl ve 4yıl muhabbettınde gokcen hoca yok gokcen hocada kalıcıda cagırmasaydı emın ol ben gıderdım ben sonra sıkıntı cekme dıe soluyorum kendın bılırsın bana bır tane gokcene gıdıp kalıcıda sonra gıtmeyen kısı solersen bende emın ol pısmanlık duyucam ona gıtmedıgım ıcın daha fazla yorum yapmıcam amacım herkesın kanamasının olması ve magdur olmaması burda konustum mavı onunla cok sey paylastık ımkanım olsa ebru yerıne turgaya gıderdım mesela karamsarlık olarak algılamanız cıdden ılgınc surda kalmıs dugunume 2ay burda herkese destek olmaya calısıyorum adı karamsarlık oluyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?