Ben hiç yok demiyorum Ankara için şu son 3 gün dikişcilerine diyorum...hepimiz üzgün karamsarız tutunacak dal arıyoruz evet... Allah her birimizi bu dipsiz kuyudan kurtarsın inşallah...Yoo son kontrole gitmeden 1 yil 4 yil sonra bike iliskiye girip sonuc alan vardiki kalicida..
Genelde kalıcıdan sonuc alanlar akın turgay ve harun ben baska gormedım tum sayfayı okudum cunku bırebır yazıstıklarımda var onun dısındakılerın hepsı son dıkısle kanamayı sagladı1 ve 4 yıl sonra sonuç verenlerin doktoru kimdi peki
Peki kimdi doktorunKontrol ettirdigim doktora kalici ameliyati sordum kizlar aldigim cevabi aynen soyluyorum . kalici ameliyattan sonra bolgeye baktiginizda cok minik bi delik ve vajina girisini orten bi et gormeniz gerekir bunu gormediginiz takdirde ameliyatiniz malesef basarisiz olmustur adet deligi 1 cm den dar olmalidir dolayisiyla ortalama 3 cm penis capi olan bir darbeyle vajina duvarlarina dogru yirtilacak ve kanayacak. Aynen bunlari soyledi kizlar belki yardimci olur
Ben aonra sıkıntı cekme dıe dıyorum bu bahsedılen 1yıl ve 4yıl muhabbettınde gokcen hoca yok gokcen hocada kalıcıda cagırmasaydı emın ol ben gıderdım ben sonra sıkıntı cekme dıe soluyorum kendın bılırsın bana bır tane gokcene gıdıp kalıcıda sonra gıtmeyen kısı solersen bende emın ol pısmanlık duyucam ona gıtmedıgım ıcın daha fazla yorum yapmıcam amacım herkesın kanamasının olması ve magdur olmaması burda konustum mavı onunla cok sey paylastık ımkanım olsa ebru yerıne turgaya gıderdım mesela karamsarlık olarak algılamanız cıdden ılgınc surda kalmıs dugunume 2ay burda herkese destek olmaya calısıyorum adı karamsarlık oluyor ..
kızlar sakin olalım bence herkesin oluyo kanaması mutlaka istisnalar haricinde.. evet gökçen hocayı bende düşündüm ama kontrole cagrnca vazgectm çünkü gidemem ha bana iyi bi doktor gibi gelmsti.. şu an turgy beye gidicem kalıcıda da gecicide de sonuç alınıyo olumlu düşünelim.. ha evet her doktor kalıcı yapamıyo bence harun özkan turgay karakaya şişli med akın bey biri daha vardi adını hatrlayamadım en garanti sonuç kalıcıda bu doktorlar. ebru hanım da iyi bi doktora benzio ama son kontrole çagrıo dendiği için vazgectm.. özgür kartal ı mesela ben hiç duymamstm ilk manolyadan duydum ama onun bile kanaması olduğuna göre.. bizim de olur inşallahBen hiç yok demiyorum Ankara için şu son 3 gün dikişcilerine diyorum...hepimiz üzgün karamsarız tutunacak dal arıyoruz evet... Allah her birimizi bu dipsiz kuyudan kurtarsın inşallah...
canım biri turgay beydi de diğerini inan hatrlayamadım.. ama eminim dha başkalrı da vardır yazmayan.. sen mutlaka ankarada düşünmüosan ist a gideblrm diosan harun özkan en iyisi ama pahalı olduğu için ben turgay beyi seçtm.. ama geçici istiyrm diosan ankarada yaptrabilirsin herkes aynı kanıda sanrm1 ve 4 yıl sonra sonuç verenlerin doktoru kimdi peki
Soleyeceklerımı cok guzel solemıssın aynı fıkırdeyım:)canım biri turgay beydi de diğerini inan hatrlayamadım.. ama eminim dha başkalrı da vardır yazmayan.. sen mutlaka ankarada düşünmüosan ist a gideblrm diosan harun özkan en iyisi ama pahalı olduğu için ben turgay beyi seçtm.. ama geçici istiyrm diosan ankarada yaptrabilirsin herkes aynı kanıda sanrm
canım bunları düşünme olmaz bişey için rahat değilse doktora sor bu tarihlerde orda olcak mısınız yani mağdur olmuyum die.. birikimin var mı başka doktora gitsen o durumda?Bende gecıcı ıcın aradıgımda ya doktorun bı seyahatı vs olursa napcam
hayır ne bırıkımı mahvolduk zaten:))canım bunları düşünme olmaz bişey için rahat değilse doktora sor bu tarihlerde orda olcak mısınız yani mağdur olmuyum die.. birikimin var mı başka doktora gitsen o durumda?
ayy aynı durumdayım canım.. elimdeki parayı zaptetmeye uğraşıyorum bendehayır ne bırıkımı mahvolduk zaten:))
Sana kesinlikle ve kesinlikle katiliyorum ve randevumu da iptal ettim. Vajina esnek yapiymus da bilmem neymis bi onlar yapinca mi esnek ya bu vajina turgay karakaya harun ozkan flan onlar yapinca neden esmemiyor? Yapamiyorlarr 1000 kisi var burda 1000 neden 1 tane olumlu sonuc yok son dikissiz. Ben o agrilari cekeceksem o stresi aylarca cekeceksem son gun diledegm kadar dugunumde oynayamayacaksam gerdek gunu kocamla dus alamayacaksam neden kalici yaptiriyorum arkadas son gun 2 dikis fazla attir olsun bitsin! Kandiriyorlar yaBen hıc ınanmıyorum ole olduguna bır kısıde gokcene gıttım kalıcı yaptırdım kanamam oldu yazdımı hayır..yoksa emın ol bende ona gıderdım ebruda aynı ben ebruya gıttım turgay karakaya harun ozkan akın bey bunlarda kalıcıda olumlu sonuc alam var lutfen kendı ınanmak ıstedıfınız seye ınanmayın gokcen ve enru kalıcı yapmıyor
Canim vajina yaklasik 15 cm hatta daha buyuk3 cm mi? Normalde vajina zaten o kadarini almiyomu anca yani vajina kac cm ki 3 daraltiliyo
Bu soylediklerine tamamen katiliyorum bende geciciyi mumkun degil yaptiramayacagim icin kalici oldum ama soyle bisey var gecici kaniyo yani kanamayan duymadim kalici da kanama ihtimali geciciye oranla daha riskli bende kendi sahsima suna guveniyorum kalicisa kanamasa bile dokular yirtilacak sonraki kontroldede yeni yirtilmis izlenimi verebilir doktorlar iliski sonrasi dikim oldugunu zaten anlayamaz dokular ayriliyo birbirinden en azsiz merede oldunuz son kontrole cagirdi mi
Ne kadar pimpiriklisin olumlu düşün herkesin içinı karartiyorsunGecici dikisde evet kanama oluyor fakat aylardir arastirmalarm neticesinde...
1. Gecicide iliskiden sonra baska doktor muaine ederse 1 ay icinde bunu anlar
2. Şeş kaza eşin sennle dus almak isterse? Ki erkeklern çoğu bunu artik biliyor ve sicak suyla seni yikamak bile isteyebilr
3. İlla oral yapacam ben arkadas derse ne yapacagz ?
4. Işıkta dikkatli bakarsa dikildgni anlayabilr
5. İp düsebilir
6. Iliski olagandisi bi sebeple gerceklesemezse zar kendilgnden gider ve balayinda diktiremezsin onu tekrar
6. Ilk iliskiden sonra adami ipler dusene kadar nasil tutacaksin o bir hafta?
7. En guzel gununde dugunnde diken uzermde olacaksn ne hazrliklarn ne de dugunde kosturamazsin.
Tecrubeli ve bilgili arkadaslar bu çılarmlarmi çürütebilirler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?