Icini karartmam hayatlarnn kararmasndan iyidir burasi bi bilgi sitesi arkadaslar ben bunlari paylastm ki goz onunde bulundururlar belki de doktorlarna damisirlar. Baska bu konu ile ilgili olumsuz nilgi sahibi olanlar paylassin ben de faydalanaym bence olumsuz bilgi daha onemli. Yemin ederm cok cok kotu bi durumdaym ben de yana yana doktor ariyorm .Ne kadar pimpiriklisin olumlu düşün herkesin içinı karartiyorsun
Kesinlikle katiliyorumKızlar benim damat adayı bile yokken yaşadığım stresin kaç mislini yaşıyorsunuz kim bilir ama hepimizin amacı bu kuyudan çıkmak. Yeri geliyor karamsar oluyoruz yeri geliyor umutlu... birbirimizin psikolojisini en iyi bilen yine bizleriz... bence bu şeylere takılmadan birbirimizi ve kendimizi kurtaracak fikir alışverişinde bulunabiliriz... sert çıkışlarımız da oluyor fakat bu aslında birbirimize değil, yaşadığımız psikolojinin doğal sonucu başkalarına da anlatamadığımızdan birbirimize oluyor galiba...
Hanımefendi bi zahmet zor durumda bırakmasın sonuçta o parayı tüm sorumlulukları alarak aldı...Bende gecıcı ıcın aradıgımda ya doktorun bı seyahatı vs olursa napcam
Herkes aynı duygular içerisinde üç aşağı beş yukarı canım, zaman geçecek dünya tersine dönecek, ahirette terazi şaşmayacak ve bugünlerin hesabını soracak bizim vereceğimiz azaptan fazlasını vereni bulacak karşısında... hangi kız şu stresi yaşamak ister ki hiç birimizin hakettiğine de inanmıyorum öyle olsa yuva kurma hayalimiz olmaz bu acıları çekmez yolumuza bakardık...Bana bunu yapani bulup gebertmek istiyorum ya yemin ederim. Hayatmda ömrumun sonuna kadar kin duyacagm tek kisi!
Hımm 1 damla olan da varmış sanırım.. o çentikler yırtık olsa kesin kanardı diye düşünmek istiyorum ama kanama olmadan da yırtılır diyorlar işte maalesef of ofBenm kanamam carsafin ortasini tamamen batirmisti ama bnm kafam yernde degildi tuvalette de bayagi akti regl oldum sandm hatta ben ama ne yazik ki... Herkeste farkli olur tabi ki
İnşallah doğrudur... bu doktorların asistanı mı artık kimlerse onlar da dilerim hakkımıza girmenin vebali altında kalırlar, yalandan olumlu yorum yapan ya da yalandan karalama yapan...Şahap bey hakkinda kalicida ya da gecicide fikri tecrubesi olan varsa bana özelden yazsin lutfen lutfennnn
En az 2 ay diye biliyorum. Ama turgay hocann bi yorum sayfsi var yuzlrrce yorum var orda 5 hafta oldu ilski yasayablr mym yazms doktor da artik yasayabilrsinix yazmstiPeki bu Harun Özkan ya da Turgay Karakaya ya gidersek dügünden ne kadar süre önce ameliyat olmamız gerekiyor 3 ay mı yoksa 1 ay yeterli mi bilginiz var mı?
Ben konuşmuştum operasyondan sonra 1 ay dolunca kontrole çağırıyormuş. Zorunlu değilmiş. Sevimlitosbik demişti sanırım 1 4 yıl sonra ilişkiye girip sonuç elde eden olmuş. En az 1-1buçuk ay ilişki önermiyor galiba. Yanlışım varsa düzeltilsin bu hususta.Peki bu Harun Özkan ya da Turgay Karakaya ya gidersek dügünden ne kadar süre önce ameliyat olmamız gerekiyor 3 ay mı yoksa 1 ay yeterli mi bilginiz var mı?
Amin amin . of bana bagirsin isterse de isini adam gbi yapsin. Buarada sana 1 doktor bile esnek dediyse bitmistir. Bana oyle deseler asla diktrmezdm Benm komsumun kizi vardi 10 kisiyle yatti. Ama hic kan gelmemisti evlendi kocasi doktora goturdu dpktor esnek dedi o da bilmiyormus gbi yapti olay kapandiİnşallah doğrudur... bu doktorların asistanı mı artık kimlerse onlar da dilerim hakkımıza girmenin vebali altında kalırlar, yalandan olumlu yorum yapan ya da yalandan karalama yapan...
Kimin fake olduğunu haysiyet yoksunları yüzünden tespit edemediğimiz için bir şey diyemiyorum. Turgay ın nedense buradan alıntı yapıp kendi reklamını yapması yapmacık geldi bana da açıkcası ama bilmiyorumTurgay Karakaya hakkında az önce bi kaç yazı okudum çok hoşuma gitmedi açıkçası. Harun Özkan daha mantıklı gibi. Bu işi medikalpark hastaneleri de mi yapıyor
Canım ya yırtılma ise? Kan gelmeden de yırtılıyormuş... doktora gittiğimde ya yırtık derse? Yeminle şüphe kahroluyorum... son gittiğim doktor tutucu bi şehirde, muayene etmeden önce şüphem var dedim daha önce doktora gittiğimi söylemedim bişeyler olmuş dedi bakıp ilk, olmasa ne işim var orada zaten... esnek mi diyorum denilebilir diyo... sonra yırtık dedi açıklık fazla çentik derin dedi. İlk doktoru o zaman söyledim. Kanama olmadığına emin misin diyo ya kanamam olsa şüphem var diye gitmem zaten. Bilmiyorum ya da ben yırtık olmasın istediğim için böyle düşünüyorum. Psikolojim allak bullak oldu... Ankara’ya gidip başka bi doktor bulup muayene olmayı düşünüyorum. Biraz daha fazla tecrübesi olabilecek...Amin amin . of bana bagirsin isterse de isini adam gbi yapsin. Buarada sana 1 doktor bile esnek dediyse bitmistir. Bana oyle deseler asla diktrmezdm Benm komsumun kizi vardi 10 kisiyle yatti. Ama hic kan gelmemisti evlendi kocasi doktora goturdu dpktor esnek dedi o da bilmiyormus gbi yapti olay kapandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?