Ben konuşmuştum operasyondan sonra 1 ay dolunca kontrole çağırıyormuş. Zorunlu değilmiş. Sevimlitosbik demişti sanırım 1 4 yıl sonra ilişkiye girip sonuç elde eden olmuş. En az 1-1buçuk ay ilişki önermiyor galiba. Yanlışım varsa düzeltilsin bu hususta.
Zorunlu değilmiş kontrolü ama çağırıyor aslında. Diğerleri direkt gel diyo fark bu esasen...O da mı çağırıyor kontrole :/ of Allahım yardım et
EVet ıste herkese bunu anlatmaya calısıyorum ama herkes kendı ınanmqk ıstedıgı seye ınanıyor bu konuda malesef rısk alamayız oyuzden gercekcı dusunmek gerekıyorSana kesinlikle ve kesinlikle katiliyorum ve randevumu da iptal ettim. Vajina esnek yapiymus da bilmem neymis bi onlar yapinca mi esnek ya bu vajina turgay karakaya harun ozkan flan onlar yapinca neden esmemiyor? Yapamiyorlarr 1000 kisi var burda 1000 neden 1 tane olumlu sonuc yok son dikissiz. Ben o agrilari cekeceksem o stresi aylarca cekeceksem son gun diledegm kadar dugunumde oynayamayacaksam gerdek gunu kocamla dus alamayacaksam neden kalici yaptiriyorum arkadas son gun 2 dikis fazla attir olsun bitsin! Kandiriyorlar ya
Bunlara emın ol ol gerek kalmıcak ozaman kımse gecıcıye gtmezdi ama senın bu yorumların cıdden benım ıcımı bayıyor benım burda tam 2ay sonrw dugunum var ama sayende uyelıgımı ıptal etme derecesıne geldım sreklı olumsuzu dusunup cagırıyorsun resmen suan yataktan aglayarak uyandım senın sayende YAPMAYIN ARKADASLAR BUNU!Gecici dikisde evet kanama oluyor fakat aylardir arastirmalarm neticesinde...
1. Gecicide iliskiden sonra baska doktor muaine ederse 1 ay icinde bunu anlar
2. Şeş kaza eşin sennle dus almak isterse? Ki erkeklern çoğu bunu artik biliyor ve sicak suyla seni yikamak bile isteyebilr
3. İlla oral yapacam ben arkadas derse ne yapacagz ?
4. Işıkta dikkatli bakarsa dikildgni anlayabilr
5. İp düsebilir
6. Iliski olagandisi bi sebeple gerceklesemezse zar kendilgnden gider ve balayinda diktiremezsin onu tekrar
6. Ilk iliskiden sonra adami ipler dusene kadar nasil tutacaksin o bir hafta?
7. En guzel gununde dugunnde diken uzermde olacaksn ne hazrliklarn ne de dugunde kosturamazsin.
Tecrubeli ve bilgili arkadaslar bu çılarmlarmi çürütebilirler mi?
hemen bosandılar canım:) bısey yapılmamıstır benım arkadsmn basına geldı doktora gıdelım dedı ods hayor dedı 3kısının geldı ama onlarınkı esnekmıs zaten ama hıcbırıdw doktora gıdelım eevt demedı bıtanesı dıktırdı kanamadı oda bunca zaman bırlıkteyoz ben sana guvenıyorum olabılıyor bole seyler dedı erkekler bu konuda daha tecrubelı emın olunAklıma şu an, olumsuz sonuç alanların akibeti takıldı ... oldu da dikim yapıldı, ilişki gerçekleşti, kanama olmadı...Allah yaşatmasın ama onlar naptı acaba
BEN onu aramıstım canım guzelom fln dıe konusuyodu bana guven vermedı bayıltıyor bıde oKizlar ben sanirim şahap beye gidecegm cok azarlamis kirmis bilmem napmis ama umrmda degil. Ben onun gercekten kalici yapabildgni dusunuyorm . son kontrole cagrmiyor baska doktor tutmadi demesine ragmen ilski yasayip kanamasi olanlar var. Bence olumsuz yormlar da karalama olabilir.
Zorunlu değilmiş kontrolü ama çağırıyor aslında. Diğerleri direkt gel diyo fark bu esasen...
canım ben akın beyde yaptırdım 1 ay önce. düğünden önce gelmeme gerek varmı dedim hayır 1 ay sonra istersen sadece kontrole gelirsin dedi ama sana kalmıs dedi. akın beye gitmeden önce harun beyi aradım 4.000 tl dedi bana biraz fazla geldi. bu da benım tecrubem belki işine yarar diye anlattımSonuç olarak bi Harun Özkan var anladığım kadarıyla bu işin ehli. Kanama olmasa bile başka bi jinekoloğun dikim olduğunu farketmeyecek kadar iyi yapan. Son gün randevumu iptal ettiricem :) Allahım şu mübarek cuma günü hepimizin bu kuyudan çıkarsın elimize yüzümüze bulaştırmadan
canım ben akın beyde yaptırdım 1 ay önce. düğünden önce gelmeme gerek varmı dedim hayır 1 ay sonra istersen sadece kontrole gelirsin dedi ama sana kalmıs dedi. akın beye gitmeden önce harun beyi aradım 4.000 tl dedi bana biraz fazla geldi. bu da benım tecrubem belki işine yarar diye anlattım
soy ismini unnuttum ama ben google ya şişli med akın bey yazınca cıkmıstı numarayı ordan buldum zaten. bende sonuc alan arkadasların oldugunu gördüğüm için akın bey fiyat olarakda daha makul geldi bana
soy ismini unnuttum ama ben google ya şişli med akın bey yazınca cıkmıstı numarayı ordan buldum zaten. bende sonuc alan arkadasların oldugunu gördüğüm için akın bey fiyat olarakda daha makul geldi bana
zaten bi işlem oldugunu doktor anlar önemli olan eşinin yanında açık etmemesi. benim şuan adet dönemim. bitince normal bi hastahanedeki doktora kontrol için gideceğim ancak ozaman bu sorunu cevaplayabilirim sanırım :)Peki Harun Özkan gibi başka jinekoloğa kontrole gidince anlaşılıyor mu akın beyin işlemi ? Bu da önemli çünkü oldu ki kanamadı Harun Özkan’ın anlaşılmıyormuş akın bey bu garantiyi veriyor mu
zaten bi işlem oldugunu doktor anlar önemli olan eşinin yanında açık etmemesi. benim şuan adet dönemim. bitince normal bi hastahanedeki doktora kontrol için gideceğim ancak ozaman bu sorunu cevaplayabilirim sanırım :)
flep olmadan önce doktor bana bıkac soru sordu . ilk ilişkin nezaman oldu aktif bi cinsel hayatın varmı gebelik oldumu gibi sorular sordu. düğünüme 3 ay var bi problem olurmu dedim. hayır 3 ay bizim için gayet iyi bi zaman dedi. ama partnerinizle flep yaptırdıktan ilk 1 ay sonraya kadar yakınlasma yasamayın dedi. sonra ameliyathaneye girdik . ağrısız sızısız halletti çok şükür. anlattı birde yaparken suan duvaları kaldırıhyorum suan dikiyorum gibi şeyler söyledi.
flep olmadan önce doktor bana bıkac soru sordu . ilk ilişkin nezaman oldu aktif bi cinsel hayatın varmı gebelik oldumu gibi sorular sordu. düğünüme 3 ay var bi problem olurmu dedim. hayır 3 ay bizim için gayet iyi bi zaman dedi. ama partnerinizle flep yaptırdıktan ilk 1 ay sonraya kadar yakınlasma yasamayın dedi. sonra ameliyathaneye girdik . ağrısız sızısız halletti çok şükür. anlattı birde yaparken suan duvaları kaldırıhyorum suan dikiyorum gibi şeyler söyledi.
Evet canım orası öyle. birazda kişinin elinde . %50 doktor önemliyse %50 de yaptırann dikkat etmesinden kaynaklanyorDoktor seçimi bi dert, bakması bi dert, tuttu mu tutmadı mı stresi bi dert vayhh
hayır . bi fısfıs sıkıyor o bölgeye iyice uyusuyor sonra işleme baslıyor. toplam 30 dklık bişeyLazerle mi yapıyor bu işlemi ?
Çok sonuç alan var mı forumda genelde kavga dolu konu içerikleri çok ayırt edemiyorum kim iyi kim kötühayır . bi fısfıs sıkıyor o bölgeye iyice uyusuyor sonra işleme baslıyor. toplam 30 dklık bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?