O da mı çağırıyor kontrole :/ of Allahım yardım et

Aklıma şu an, olumsuz sonuç alanların akibeti takıldı ... oldu da dikim yapıldı, ilişki gerçekleşti, kanama olmadı...Allah yaşatmasın ama onlar naptı acaba

EVet ıste herkese bunu anlatmaya calısıyorum ama herkes kendı ınanmqk ıstedıgı seye ınanıyor bu konuda malesef rısk alamayız oyuzden gercekcı dusunmek gerekıyor

Bunlara emın ol ol gerek kalmıcak ozaman kımse gecıcıye gtmezdi ama senın bu yorumların cıdden benım ıcımı bayıyor benım burda tam 2ay sonrw dugunum var ama sayende uyelıgımı ıptal etme derecesıne geldım sreklı olumsuzu dusunup cagırıyorsun resmen suan yataktan aglayarak uyandım senın sayende YAPMAYIN ARKADASLAR BUNU!

Aklıma şu an, olumsuz sonuç alanların akibeti takıldı ... oldu da dikim yapıldı, ilişki gerçekleşti, kanama olmadı...Allah yaşatmasın ama onlar naptı acaba
hemen bosandılar canım:) bısey yapılmamıstır benım arkadsmn basına geldı doktora gıdelım dedı ods hayor dedı 3kısının geldı ama onlarınkı esnekmıs zaten ama hıcbırıdw doktora gıdelım eevt demedı bıtanesı dıktırdı kanamadı oda bunca zaman bırlıkteyoz ben sana guvenıyorum olabılıyor bole seyler dedı erkekler bu konuda daha tecrubelı emın olun

BEN onu aramıstım canım guzelom fln dıe konusuyodu bana guven vermedı bayıltıyor bıde o

Zorunlu değilmiş kontrolü ama çağırıyor aslında. Diğerleri direkt gel diyo fark bu esasen...

Sonuç olarak bi Harun Özkan var anladığım kadarıyla bu işin ehli. Kanama olmasa bile başka bi jinekoloğun dikim olduğunu farketmeyecek kadar iyi yapan. Son gün randevumu iptal ettiricem :) Allahım şu mübarek cuma günü hepimizin bu kuyudan çıkarsın elimize yüzümüze bulaştırmadan

canım ben akın beyde yaptırdım 1 ay önce. düğünden önce gelmeme gerek varmı dedim hayır 1 ay sonra istersen sadece kontrole gelirsin dedi ama sana kalmıs dedi. akın beye gitmeden önce harun beyi aradım 4.000 tl dedi bana biraz fazla geldi. bu da benım tecrubem belki işine yarar diye anlattım

Akın beyden de çok sonuç alan var dimi soy ismi neydi akın beyin

soy ismini unnuttum ama ben google ya şişli med akın bey yazınca cıkmıstı numarayı ordan buldum zaten. bende sonuc alan arkadasların oldugunu gördüğüm için akın bey fiyat olarakda daha makul geldi bana

soy ismini unnuttum ama ben google ya şişli med akın bey yazınca cıkmıstı numarayı ordan buldum zaten. bende sonuc alan arkadasların oldugunu gördüğüm için akın bey fiyat olarakda daha makul geldi bana

Peki Harun Özkan gibi başka jinekoloğa kontrole gidince anlaşılıyor mu akın beyin işlemi ? Bu da önemli çünkü oldu ki kanamadı Harun Özkan’ın anlaşılmıyormuş akın bey bu garantiyi veriyor mu

zaten bi işlem oldugunu doktor anlar önemli olan eşinin yanında açık etmemesi. benim şuan adet dönemim. bitince normal bi hastahanedeki doktora kontrol için gideceğim ancak ozaman bu sorunu cevaplayabilirim sanırım :)

Bekliyorum mutlaka lütfen yaz olur mu belki gözümden kaçar mesaj olarak yaz lütfen. Peki düğünden ne kadar zaman önce istiyolar bi bilgin var mı bu konuyla ilgili

flep olmadan önce doktor bana bıkac soru sordu . ilk ilişkin nezaman oldu aktif bi cinsel hayatın varmı gebelik oldumu gibi sorular sordu. düğünüme 3 ay var bi problem olurmu dedim. hayır 3 ay bizim için gayet iyi bi zaman dedi. ama partnerinizle flep yaptırdıktan ilk 1 ay sonraya kadar yakınlasma yasamayın dedi. sonra ameliyathaneye girdik . ağrısız sızısız halletti çok şükür. anlattı birde yaparken suan duvaları kaldırıhyorum suan dikiyorum gibi şeyler söyledi.

Doktor seçimi bi dert, bakması bi dert, tuttu mu tutmadı mı stresi bi dert vayhh

Lazerle mi yapıyor bu işlemi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…