Kızlar oncelikle nie geriliyoruz anlamadim bizi bizden bska anlayan mi var lutfen boyle yapmayin mutlu olmak icin bi umut olsun diye giriyi.herkes şu foruma..
Doktor konusuna gelince harun ozkan kalicida en iyi ama cok ucuk fiyati ve ters ters davraniyo bi soru sordum kizdi bana bi daha da vazgectim ters bi adam ama isinde iyi.. tabi onda da kanamasi olmayan da var olan da var.. turgay da da ayni yani bu yapi dikkat herseye gore degisiyo.. illa doktora bagli da degil ..
Benim hic adini duymadgm doktorlarda bile kanamasi oluyo milletin yani..
Dugunu yakin olanlar da mutlu olun ne guzel bu iskenve bitiyo benim daha yeni basliyo hersey... dikim dikkat etme asamasi bi yil sonra evlilik..

Az önce Harun Özkan ile konuştum daraltma yapmıyorum Doğum olmadıysa diyor. Kalıcı da dikim yapmıyorum kendi geliştirdiğim bir teknikle estetik yapıyorum anadan doğma gibi oluyor diyor. Kafam yine çorba

Bide kanamasi olmayanlari da okumustm bi ara onlarda da birinin esi zaten hic sormamis bile eminim cogu da öyle yapar cunku tavrindan bile bakire oldugunu düşünür.. sorun edenler de olmis bunu okudugum.konu gercekten kadin bakire ama kanmasi olmuyo esi tavir yapmis o da tavir yapmis guvenmedigi icin.. bende oyle yaparim istersen doktora gidelim ama cok cok kirilirim bana guvenmedign icin derim.. doktora da gittin diyelim doktor bakire degil dedi o zaman da bi bahane bulursun ne bilim sonuna kadar ha en kotu ihtimalle bosnirsin o da ne kadar adam olduğunu gösterir .. yukarda biri sormus da kanama olmazsa diye omdan yaziyorum yani olumlu dusunmek lazim oluyo herkesin olmamasi istisna tamamen..

Az önce Harun Özkan ile konuştum daraltma yapmıyorum Doğum olmadıysa diyor. Kalıcı da dikim yapmıyorum kendi geliştirdiğim bir teknikle estetik yapıyorum anadan doğma gibi oluyor diyor. Kafam yine çorba
Evet bana da oyle demisti daraltmaya dogum yapmadysan gerek duymuyomus.. ama yaptramiyorum ona hem havaalanina uzak hem pahali hem dikim tutmazsa 1000 tl daha alip tekrar yaparz dedi bana şaka gibi.. o kadar param mi var benim

Kimi düşünüyosun peki
Ya gokcen hanim dedim onunla da konustum son kntrol diyo.. manolyanin ozgur kartal da kanamasi oldu onu dedim o da son kontrol diyo.. en skn turgay beye döndüm kanamssi olan da var rrklami cok ama mecburum ona yapatranlarla konstm.icim rahatladi biraz

Sen ne zaman düşünüyosun peki ? Harun Özkan’da istediğim şey kontrole gelmesende olur gidip bi kadın Doğuma hiç ameliyat olduğunu söylemeden kontrol ettir eğer açıklık varsa hemen gel demesi bu onu seçmemi sağlayacak gibi. Ameliyat İçin bile nasıl gideceğimi düşünürken kontrol İçin hiç bir yere gidemem galiba

Turgay da komtrol istemiyo.istese bnde gitmem.. kendi sehrimde baska bi doktora kontrol ettrcem ama yine de nolur nolmaz..ben temmuz gibu kesin dusunuyorum artik zam gelip duruyo zaten sen?

Turgay da komtrol istemiyo.istese bnde gitmem.. kendi sehrimde baska bi doktora kontrol ettrcem ama yine de nolur nolmaz..ben temmuz gibu kesin dusunuyorum artik zam gelip duruyo zaten sen?
Ben her gün bi karar alıp vazgeçiyorum halim perişan gerçekten Eylül’de düğün var ve hala karar veremedim ama Harun Özkan’ın daraltma yapmaması düşündürüyor en azından daraltma olsa can acır kanama olur diye düşünüyorum monalya var sitede okumuştum yorumlarını o kime olmuştu özgür kartala mı olmuştu

canım zaten dikim olunca ister iistemez daralıyor. bende daraltma yaptırmadım ama baska bi doktora gittiğimde doktorunuz iyi dikmiş darlıktan canınız acıyabilir dedi

Nasıl yani harun özkan doğum olmadığı sürece daraltma yapmıyor mu yani ? Biz salak gibi o kadar para vermişiz ya kadın benden daraltma için 2000 lira aldı ayrıca toplasan 10 dk sürdü sürmedi ne ara yaptı anlamadım zaten insanlar burda yarım saatten bahsediyorlar. Ayrıca benim bir tanıdığım harun özkanın yanında çalışıyordu o ara konuştuğumuzda kendisi de aynısını dedi değişik bir yöntemle yapıyormuş ve hiçbir doktor da anlayamıyormuş adam estetik cerrah olduğu için başarılı sanırım. Henüz yaptırmamış arkadaşlar imkanınız varsa istanbuldaki doktorlardan birine yaptırın. 1 ay sonra da kontrole gidersiniz sonrasında rahatlarsınız. Ben rizeden ankaraya geldim ebru hanıma yaptırdım ama şu an çok pişmanım zaten tutmamış da tercih etmeyin bu doktoru. Paranıza da yazık çektiğiniz eziyete de.

Yanı aynen son kontrolde dıkmek ıcın cagırıyor ebru benımde doktorum ebru bende ole son kontrolde dıkıcek kesın

Baştan beri Ebru hanım bana hiç cazip gelmemişti çok şaşalı bi hayati var takip ediyorum bazen instagramdan acıyorum insanları kullanarak aldığı o para ile dayadığı döşediği hayatını görünce. Aklımda 2 isim var şuan fiyat ve daraltma yaptığı İçin özgür Kartal, başka hiçbir doktorun anlayamayacağı İçin de Harun Özkan. Hiç bilmiyorum ne yapacağımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…