ben sonuc alanların yorumlarını okumustum . yaklasyık 6-7 ay arastırdım zatenÇok sonuç alan var mı forumda genelde kavga dolu konu içerikleri çok ayırt edemiyorum kim iyi kim kötü
Evet bana da oyle demisti daraltmaya dogum yapmadysan gerek duymuyomus.. ama yaptramiyorum ona hem havaalanina uzak hem pahali hem dikim tutmazsa 1000 tl daha alip tekrar yaparz dedi bana şaka gibi.. o kadar param mi var benimAz önce Harun Özkan ile konuştum daraltma yapmıyorum Doğum olmadıysa diyor. Kalıcı da dikim yapmıyorum kendi geliştirdiğim bir teknikle estetik yapıyorum anadan doğma gibi oluyor diyor. Kafam yine çorba
Evet bana da oyle demisti daraltmaya dogum yapmadysan gerek duymuyomus.. ama yaptramiyorum ona hem havaalanina uzak hem pahali hem dikim tutmazsa 1000 tl daha alip tekrar yaparz dedi bana şaka gibi.. o kadar param mi var benim
kendi estetisyen oldugu için dediği doğru olabilir. jinekologlar dikim yapıyorAz önce Harun Özkan ile konuştum daraltma yapmıyorum Doğum olmadıysa diyor. Kalıcı da dikim yapmıyorum kendi geliştirdiğim bir teknikle estetik yapıyorum anadan doğma gibi oluyor diyor. Kafam yine çorba
Ya gokcen hanim dedim onunla da konustum son kntrol diyo.. manolyanin ozgur kartal da kanamasi oldu onu dedim o da son kontrol diyo.. en skn turgay beye döndüm kanamssi olan da var rrklami cok ama mecburum ona yapatranlarla konstm.icim rahatladi birazKimi düşünüyosun peki
Canim kimden bahsediyosun kime olmstn senben sonuc alanların yorumlarını okumustum . yaklasyık 6-7 ay arastırdım zaten
Sen ne zaman düşünüyosun peki ? Harun Özkan’da istediğim şey kontrole gelmesende olur gidip bi kadın Doğuma hiç ameliyat olduğunu söylemeden kontrol ettir eğer açıklık varsa hemen gel demesi bu onu seçmemi sağlayacak gibi. Ameliyat İçin bile nasıl gideceğimi düşünürken kontrol İçin hiç bir yere gidemem galibaYa gokcen hanim dedim onunla da konustum son kntrol diyo.. manolyanin ozgur kartal da kanamasi oldu onu dedim o da son kontrol diyo.. en skn turgay beye döndüm kanamssi olan da var rrklami cok ama mecburum ona yapatranlarla konstm.icim rahatladi biraz
şişli med akın beyCanim kimden bahsediyosun kime olmstn sen
Turgay da komtrol istemiyo.istese bnde gitmem.. kendi sehrimde baska bi doktora kontrol ettrcem ama yine de nolur nolmaz..ben temmuz gibu kesin dusunuyorum artik zam gelip duruyo zaten sen?Sen ne zaman düşünüyosun peki ? Harun Özkan’da istediğim şey kontrole gelmesende olur gidip bi kadın Doğuma hiç ameliyat olduğunu söylemeden kontrol ettir eğer açıklık varsa hemen gel demesi bu onu seçmemi sağlayacak gibi. Ameliyat İçin bile nasıl gideceğimi düşünürken kontrol İçin hiç bir yere gidemem galiba
Ben her gün bi karar alıp vazgeçiyorum halim perişan gerçekten Eylül’de düğün var ve hala karar veremedim ama Harun Özkan’ın daraltma yapmaması düşündürüyor en azından daraltma olsa can acır kanama olur diye düşünüyorum monalya var sitede okumuştum yorumlarını o kime olmuştu özgür kartala mı olmuştuTurgay da komtrol istemiyo.istese bnde gitmem.. kendi sehrimde baska bi doktora kontrol ettrcem ama yine de nolur nolmaz..ben temmuz gibu kesin dusunuyorum artik zam gelip duruyo zaten sen?
canım zaten dikim olunca ister iistemez daralıyor. bende daraltma yaptırmadım ama baska bi doktora gittiğimde doktorunuz iyi dikmiş darlıktan canınız acıyabilir dediBen her gün bi karar alıp vazgeçiyorum halim perişan gerçekten Eylül’de düğün var ve hala karar veremedim ama Harun Özkan’ın daraltma yapmaması düşündürüyor en azından daraltma olsa can acır kanama olur diye düşünüyorum monalya var sitede okumuştum yorumlarını o kime olmuştu özgür kartala mı olmuştu
canım zaten dikim olunca ister iistemez daralıyor. bende daraltma yaptırmadım ama baska bi doktora gittiğimde doktorunuz iyi dikmiş darlıktan canınız acıyabilir dedi
evetSenin akın beydi dimi iyice karıştırmaya başladım ben
Yanı aynen son kontrolde dıkmek ıcın cagırıyor ebru benımde doktorum ebru bende ole son kontrolde dıkıcek kesınNasıl yani harun özkan doğum olmadığı sürece daraltma yapmıyor mu yani ? Biz salak gibi o kadar para vermişiz ya kadın benden daraltma için 2000 lira aldı ayrıca toplasan 10 dk sürdü sürmedi ne ara yaptı anlamadım zaten insanlar burda yarım saatten bahsediyorlar. Ayrıca benim bir tanıdığım harun özkanın yanında çalışıyordu o ara konuştuğumuzda kendisi de aynısını dedi değişik bir yöntemle yapıyormuş ve hiçbir doktor da anlayamıyormuş adam estetik cerrah olduğu için başarılı sanırım. Henüz yaptırmamış arkadaşlar imkanınız varsa istanbuldaki doktorlardan birine yaptırın. 1 ay sonra da kontrole gidersiniz sonrasında rahatlarsınız. Ben rizeden ankaraya geldim ebru hanıma yaptırdım ama şu an çok pişmanım zaten tutmamış da tercih etmeyin bu doktoru. Paranıza da yazık çektiğiniz eziyete de.
Nasıl yani harun özkan doğum olmadığı sürece daraltma yapmıyor mu yani ? Biz salak gibi o kadar para vermişiz ya kadın benden daraltma için 2000 lira aldı ayrıca toplasan 10 dk sürdü sürmedi ne ara yaptı anlamadım zaten insanlar burda yarım saatten bahsediyorlar. Ayrıca benim bir tanıdığım harun özkanın yanında çalışıyordu o ara konuştuğumuzda kendisi de aynısını dedi değişik bir yöntemle yapıyormuş ve hiçbir doktor da anlayamıyormuş adam estetik cerrah olduğu için başarılı sanırım. Henüz yaptırmamış arkadaşlar imkanınız varsa istanbuldaki doktorlardan birine yaptırın. 1 ay sonra da kontrole gidersiniz sonrasında rahatlarsınız. Ben rizeden ankaraya geldim ebru hanıma yaptırdım ama şu an çok pişmanım zaten tutmamış da tercih etmeyin bu doktoru. Paranıza da yazık çektiğiniz eziyete de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?