Bi deKizlar ben sanirim şahap beye gidecegm cok azarlamis kirmis bilmem napmis ama umrmda degil. Ben onun gercekten kalici yapabildgni dusunuyorm . son kontrole cagrmiyor baska doktor tutmadi demesine ragmen ilski yasayip kanamasi olanlar var. Bence olumsuz yormlar da karalama olabilir.
çok şükür canımhemen bosandılar canım:) bısey yapılmamıstır benım arkadsmn basına geldı doktora gıdelım dedı ods hayor dedı 3kısının geldı ama onlarınkı esnekmıs zaten ama hıcbırıdw doktora gıdelım eevt demedı bıtanesı dıktırdı kanamadı oda bunca zaman bırlıkteyoz ben sana guvenıyorum olabılıyor bole seyler dedı erkekler bu konuda daha tecrubelı emın olun
evet özgür kartal canım.. ya daraltma konsnda bnde katlyrm harun beye bencede doğum olmadgı sürece sorn olmaz bide dikiş zaten zorlar girişi..Ben her gün bi karar alıp vazgeçiyorum halim perişan gerçekten Eylül’de düğün var ve hala karar veremedim ama Harun Özkan’ın daraltma yapmaması düşündürüyor en azından daraltma olsa can acır kanama olur diye düşünüyorum monalya var sitede okumuştum yorumlarını o kime olmuştu özgür kartala mı olmuştu
canm daha bikaç gün önce bende düşünyrm özgür kartal da konustm asistanı son kontrole gelmeniz iyi olur dedi vazgeçtim bilgin olsunBaştan beri Ebru hanım bana hiç cazip gelmemişti çok şaşalı bi hayati var takip ediyorum bazen instagramdan acıyorum insanları kullanarak aldığı o para ile dayadığı döşediği hayatını görünce. Aklımda 2 isim var şuan fiyat ve daraltma yaptığı İçin özgür Kartal, başka hiçbir doktorun anlayamayacağı İçin de Harun Özkan. Hiç bilmiyorum ne yapacağımı
Kime gitmistin sen cnm?Selam kızlar 32. Gündeyim. 3. Haftada dayanamadım gittim kontrole doktor süper görünüyor aynı diktiğim gibi duruyor dedi 2 hafta sonra son kontrole gel dedi ara sıra bakıyorum bi açık görüyorum bi kapalı iyileşme tamamlanmadı sanırım henüz bekliyorum hala. Sorusu olan varsa yazabilir yardımcı olmaya çalışırım
Bana doktor flepten sonra 2 hafta adet olmaman gerek dedi. Tamda öyle oldu ben adetimin bittiği haftadan 1 hafta sonra gitmiştim flep içinBide sanirim hemen addt doneminden sonra gitmek gerekiyo degil mi? Hani 3 hafta iyilessin adete denk gelmeden diye?
Demezler mı yanı dıkım olmus vs ıslem olmus dıe veya bakıre degılconceden yırtık var dıeKizlar az once bi plastik cerrahla gorustum yuzyuze. Inanilmaz tatli bi adamdi dedm bunu estetik cerrahlar daha iyi yapar benm boyle bi sıkntm var. Kizim dedi kaldimi boyle seyler bu devirde su haline bak dedi :) su aptal adamlari uzak tutun kendinzden dedi . %10 kanamaz zaten gir kan gelmezse de benm sucum yok kanamayabiliyormus de dedi. Bir doktorun bu kiz degil diktirmis ya da coktan bozulmus flan demesi icin cok serefsiz cok adi bi insan olmasi lazm dedi. Cok zor bulunur oyle bi doktor merak etme dedi. Ben biraz sakinlestm ya. 30 yillik bi doktordu kendisi ofisi tika basa doluydu. Vardir bi bildigi ferah tutun icinizi:)
Acaba dermı doktorlar bılmıyorum kıDikim olmus vs bunlari aslinda hasta yakinina soylemek etik degilmis bende bi doktorun sitesinden okumustum aslinda kiz degil falan demek te eger kisinin izni varsa yakinlara soylenebilirmis dogrusu buymus yani sosyal bi olayda oldugu icin ama ne kadar yapilir bilmiyorum
Valla dememelerini umit ediyorum ama bu hayat meselesi bi zahmet gozonune alsin da demesin de diyelim ki anladi doktor ne diyecek ki yeminli meslek simdi bunlarin ki yalan da diyemez ne aciklama yapar acabaAcaba dermı doktorlar bılmıyorum kı
Cınsel ılıskı yasanmıs der heralde dımıValla dememelerini umit ediyorum ama bu hayat meselesi bi zahmet gozonune alsin da demesin de diyelim ki anladi doktor ne diyecek ki yeminli meslek simdi bunlarin ki yalan da diyemez ne aciklama yapar acaba
işte sorun şu ki yalan söylemiolar sadece senin onayn lazım e eşinin yanında senden onay istese söyleme diemezsinki.. ama bnce o kadar uzamaz mevzu kızlar.. burdakılarn çoğunun eşi doktra gerek yok demişDikim olmus vs bunlari aslinda hasta yakinina soylemek etik degilmis bende bi doktorun sitesinden okumustum aslinda kiz degil falan demek te eger kisinin izni varsa yakinlara soylenebilirmis dogrusu buymus yani sosyal bi olayda oldugu icin ama ne kadar yapilir bilmiyorum
canm sen ne zman yaptrcaktn? bnde harun mu düşünsem tekrardan bilemedm ya.Çok seviniyorum böyle yorumlar okuyunca bi kaç gündür bi arkadaşın dediği gibi ağlayarak uyuyorum uyanıyorum. Benim için seçenekler ikiye düştü birisi Harun Özkan diğeri akın bey. Akın beyin sekreteri eğer gelemeyecekseniz kontrol çok önemli değil dedi. Harun Özkan ise çok net yeni bi zar yaptığından bahsetti. Çok şükür içim rahatladı. Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine hepimize bi ferahlık versin de çıkalım bu işin içinden hepimiz için dua ediyorum
Insallah gerek kalmaz tabiki de en kotusunu dusunuyorum isteişte sorun şu ki yalan söylemiolar sadece senin onayn lazım e eşinin yanında senden onay istese söyleme diemezsinki.. ama bnce o kadar uzamaz mevzu kızlar.. burdakılarn çoğunun eşi doktra gerek yok demiş
Demezmis iste ya. Dedi ki cok pislik cok adi bi insan olmali ki bunu desin ben demem sahsen asla dedi. Doktorla yalnzsan zaten bakire deyin dersin. Beni keserler diyeceksin. Ha kocanla geldiysen amac belli zaten insanlar hayat kurtarmak icin bu ise giriyor o kizi alip oraya goturen adamin kafasi belli yani ona der mi evet bakire degilmis zaten alin bunu kesinDemezler mı yanı dıkım olmus vs ıslem olmus dıe veya bakıre degılconceden yırtık var dıe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?