Arkadaslarr buarada evet plastik cerraha dedm ki guvenemiyorum yok mu guvendgniz biri yok dedi. Evet bu senin doku iyilesmene bagli dedi. Ama son gun kontrole cagrip dikis atilanlar dedm. O da 1 kez kontrol yeterlidir iyilesmisse iilesmistir olmus zara neden dikis atilsin gecici yapiyordur o dikis yirtiliyordur dedi. Arkadaslar kontrolde iyilesmisse iyilesmis birdaha esneme flan yok oyle bsey

BU DOKTOR dıkım yapıyor mı bence kendı fıkırlerını solemıs gıbı hıssettım

BU DOKTOR dıkım yapıyor mı bence kendı fıkırlerını solemıs gıbı hıssettım
Hayir canim yapmiyor . ben cok uzun yillar once birkac kisiye yalmistim dedi ama yeterli doku yoksa ben yapamam kadin dogumcular icerden flep kaldirir dedi. Yani bana hadi gel sana bunu yapalim ben boyle yapiyorm demedi ki onun bana yapabilecegi bi islem yokken bana uzun uzun anlatti cvp erdi inanlmaz tatliydi ya icim rahaladi:) ama evet son kontrol son dikis hikaye arkadaslar ya tutmussa doku medem dikis atilsin Allah askina

Bılıyoruz bunu zaten:)))

Arkadaslar dr. Şafak hakkinda bilgisi olan buraya olmazsa bana özelden yazabilir mi lutfen

BEN onu aramıstım canım guzelom fln dıe konusuyodu bana guven vermedı bayıltıyor bıde o
Adama hep kirici flan demisler belki ondan guzelim flan diye konusuyordur sempatik olmak icin. Hem bayiltmasi bi eksi degil bence ayrica kotu bi hatira kalmaz ben genel anesteiyi tercih ederm

Hukuken zaten doktor başkasına Bilgi veremez. Ayrıca savcılık izni olmadan muayene de suç bir de kızın isteği olmadan muayene olması da suç zorla yaptırılan muayene de suç hapis cezası var. Rıza olayıyla muayene olunabilir. Adli tıp dersinde bile yırtık mı doğal çentik mi belli olmayan 2 -3 kere muayene edilip karara bağlanan vakalar var. Anlaşılması güç olan durumlar mevcut yani. Ve doktorlarımız maalesef yeterli bileğiye de sahip değil atipik ve doğumsal anomalili zar üzerinde. Adli tıp hukuk 4. Sınıf derslerinde öğrencilere verildiği için biliyorum. Fakat maalesef doktora götürülme olayı mevcut... ve ben de hiç bi insan evladı doktorun ki sonuçta insana şifa dağıtmakla yükümlü olup, daha büyük sorunlara sebep olacağını sanmıyorum. Psikolojik travma, boşanma, toplumsal baskı, aile trajedisi vs... bunlara bir zar sebep olmamalı... eminim insan evladıysa böyle düşünecektir...

canm sen ne zman yaptrcaktn? bnde harun mu düşünsem tekrardan bilemedm ya.

Açıkçası Harun beyin daraltma yapmaması beni tereddüte düşürdü çünkü daraltma olursa kanama olur illaki daraldığı İçin zorlanır diye düşünüyorum ama dikim için de çok güveniyor ikisinden birini seçicem artık korkunun ecele faydası yok :)

Velev ki söyleyecek kızın cinayetini geçtim, intihar ihtimalini düşünecek vicdanı vardır galiba... böylesi baskıcı bi toplumda. Cidden kendimi psikolojik rahatlattım bugün ben bayağı... siz de rahat olun ...

Son düzenleme:
Doktor ŞAHAP hakkinda bilgisi olan bana ozelden yazabilir mi
Safak yazmisim ya demin kafam gidik

Kanama olmadı diye babasının evine geri getirilen birini gördünüz mü? Duydunuz mu? Doktor kontrolüne gidip... ? Köydeki tamamen esnek zar yapısına inancı olmayan insanlardan bahsetmiyorum... yeter kendimizi hırpaladığımız bence

benceede inşallah sıkıntı olmucak.. ama yani bekaret kontrolü benm bildiğim yasak değil de rapor için fln adli tıp bişeyler devreye girio..

benceede inşallah sıkıntı olmucak.. ama yani bekaret kontrolü benm bildiğim yasak değil de rapor için fln adli tıp bişeyler devreye girio..
Senin müsaaden olmadığı sürece yapamaz, müsaade edersen evet sözlü ifade edebilir. Sen istemediğin sürece eşine de açıklama yapamaz, çıkıp sen orada esnekmiş çıkalım deyip çıkarsan, hayır değil de diyemez

Bekaretin namusun beyinde olmadığına, anne karnında enfeksiyon kapmama gerekçesi ile varolan yapıya bağlayan bi toplumda kusura bakmasınlar, evli eşini aldatan kadınların varlığını da unutmasınlar... Allah o çirkinlikte kadın ve erkek olmayı nasip etmesin zaten, önemli olan o bence. Cidden artık psikolojik rahatlayalım 5 kilo verdim şurada 1 - 2 haftada. Yok yani daha da zehir etmeyeceğim kendime dünyayı... ki bugün öğrendiklerim güç verdi bana, dilerim size de öyle olur...

Bunlar zaten bilinen seyler ben mesela ilk iliskimde bir damla bile kan gormedim olmadi bakireydim daha once hic bi sekilde surtunme bile olmadi ama kanamadi bana o zamanki nisanlim neden olmadi diye sormadi bile onemsemedi ben cok sonra baska bi muayene sirasinda ogrendim esnek oldugunu bilgim bile yoktu evlenseydim o sekilde olmayacakti kanamam falan geri mi gonderecekti beni simdi bakireyken anlamiyorum ki

Esnekliğin net ise böyle bi işleme neden gerek duyduğunu bilmiyorum ama söylenenlere göre bu da psikoloji rahatlatmıyor canım. Bunlar bilinen şeyler evet ama duymak insanın kendini ikna etmesini kolaylaştırıyor bence. Ben bilinmeyen gerçekleri döktüğümü düşünmüyorum zaten ortaya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…