Bir çok makale, vaka okudum ama bugün adli tıp dersine giren profesörden duyduklarım tavrı vs kendimi ikna etmemi kolaylaştırdı. Bir diğer arkadaşın da doktor ile konuşmasını okudum onun üzerine de düşündüğümde daha rahat oldum işin açıkcası naçizane kendi düşüncelerimi paylaştım ben. İnsan hatasına ya da bulunduğu kuyunun derinliğine odaklanınca gerçeği göremiyor... dışarıdan birinden duyduklarını daha çabuk kabulleniyor. Malum burada biri bi doktor için kötü dediğinde nasıl vazgeçme noktasına geliyorsak iyi dediğinde o doktoru araştırmaya başlıyorsak öyle bir şey... demem o ki tercih herkesin kendine ait sonuçta ben rahatladım, rahat olmak isteyen dikkate alacaktır... olumlu tesiri olacaktır...

Gece gece yüreğime su serptin canım Allah razı olsun
Bi hata yaptık tövbe ve dua anahtarımiz olsun

Gece gece yüreğime su serptin canım Allah razı olsun
Bi hata yaptık tövbe ve dua anahtarımiz olsun
Allah’a sığınıp affını dilemekten başka yapacak pek de bir şeyimiz yok zaten canım, önemli olan da o zaten ... Allah tövbe kapısı açmış, saygıdeğer tutucu aile ve erkeklerimiz de esnek davransın çok inançlılar biz değiliz ya ... gerçekten hayatı zehir etmeyeceğim kendime... dersimi aldım, Rabbime sığındım...

Bende oldum 10. Gunum oldu nerdeyse evlenmeyi dusunmuyorum kendim icin istedim bunu o yuzden hareketlerimi de kisitlamadim acikcasi . Nasil bir psikoloji rahatlama geliyor evet ama size bagli siz kafanizda asmadiktan sonra olmaz mesela hissettigim su sekildd benim sanki hayal varligi belli bslirsiz bir ani gibi hissediyorum . Yada bu forumu okurken sen ki ben olmamasim da disardan biri oylesine okuyor gibi hissediyorum. Geriye tek keske kaliyor birine karsi vicdan hissetmiyorum kendime karsi hissediyorum sadece gunahimdan oda. Bilmek olmak isteyen arkadaslara belki yardimi olur

Bu arada kizlar hani demistimya ben 1 ve 4 yil somra kanamasi olan var diye.. biri turgay beye yaptrms biri dr korkut beye.. bugun eski mesajlari okurken denk geldim. Ben konusmusum ikisiyle de.

kime ne kadara yaptırdın canım

3. Haftamda Turgay beye gittim canım 2 hafta sonra tam iyileşsin öyle gel dedi net bi sonuç alalım dedi şimdilik süper görünüyor diktiğim gibi duruyor dedi ondan dolayı 2 hafa sonra gel deri tamamen iyileşsin dedi. Haber vericem kızlar ama dualarınıza ihtiyacım var

daraltma yaptımı canm ne kadarlık ilişkn olmustu? ve ne kadara yaptrdın

şhir dışından gidenler neler götürelim yanımızda falan mesela keşke şu olsaydıçok ihtiyacm oldu dediğinz var mı? ped iç çamasrı fln

şhir dışından gidenler neler götürelim yanımızda falan mesela keşke şu olsaydıçok ihtiyacm oldu dediğinz var mı? ped iç çamasrı fln
Bana ordan ped vermislerdi steril ped zaten dinlenip temizlenip kalkiyosun cok kanamiyoda gerekmez bence ama sen yinede tedbir icin yedek camasir alabilirsin bide bol elbise giy ag kismi sikmayan genis bisey giymelisin

Kesinlikle ve kızlar yeni çamaşır alıp gitmeyin yıkanmadan da giymeyin her ihtimale karşı kaynarım suda bekletin bence iç çamaşırlarınızı Sakarya 123 ün de dediği gibi gerçekten bol ve yumuşak birşey giyin fazla temas etmesin genital bölgenize

Yok canim asistani 1-2 ay once gelirsin dedi.. bi dikis atarsa hemen mudahale ederiz dedi.. of ya tam da ona gitmeye yeltenmistim . Yine turgay karakayaya gitcem mecbur Allahim bi an once atlatsam ya
NE ZAMAN NERDEN GİDİCEKSİN CANIM.

canım ne zaman gitmeyi düşünüyosun turgay beye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…