Yahu hic mi yok bilgisi olan Allah rizasi icin. Ankarada bu islemi kalici yapip doktorlarn onerilerne uyulursa son dikis istemeyen bi doktor var miKizlar ankarada süleyman eserdaga zar dikimi yaptirip sonuc alan var mi . ya da bilgisi olan
ben temmuz gbi kesin gitmem lazım.. sende mi ona gtmeyi düşünüosun?canım ne zaman gitmeyi düşünüyosun turgay beye
Yok ankaradaki tum doktorlar cagiriyo diye biliyorumYahu hic mi yok bilgisi olan Allah rizasi icin. Ankarada bu islemi kalici yapip doktorlarn onerilerne uyulursa son dikis istemeyen bi doktor var mi
Bende o arayıştayımYahu hic mi yok bilgisi olan Allah rizasi icin. Ankarada bu islemi kalici yapip doktorlarn onerilerne uyulursa son dikis istemeyen bi doktor var mi
AynenYok ankaradaki tum doktorlar cagiriyo diye biliyorum
canm sen ankarada yaşıosan düğününden önce geciciye gidemez msinSuleyman eserdag ankaraya gelecekmis arkadaslar cok az geliyormus. Randevu alacagm zamanm kalmadi bilgisi olan yok mu biri yazsin Allah askina
Ben vaj8na daraltma da istiyorum ve nolur nolmaz iyileseym kurtulaym istiyorum sıkıstriyor nisanlm beni. Bi yapalm bi yapmayalm diyo net bi tarih ogrenebilsem gecici yaptirip halledevegm. Ama tarih yok ve daraltmam da lazm. Ip olayndan da korkuyorm arkadaslar ben herkes kalici oneriyorcanm sen ankarada yaşıosan düğününden önce geciciye gidemez msin
anladım gökçen hanım herkesi mutlaka çağrmıo sanırım.. istanbula gtmkten başka çare yok gibi bende uzaktan gidicem günübirlikBen vaj8na daraltma da istiyorum ve nolur nolmaz iyileseym kurtulaym istiyorum sıkıstriyor nisanlm beni. Bi yapalm bi yapmayalm diyo net bi tarih ogrenebilsem gecici yaptirip halledevegm. Ama tarih yok ve daraltmam da lazm. Ip olayndan da korkuyorm arkadaslar ben herkes kalici oneriyor
Evet bende duydum öyle yapıdan yapıya değişiyoranladım gökçen hanım herkesi mutlaka çağrmıo sanırım.. istanbula gtmkten başka çare yok gibi bende uzaktan gidicem günübirlik
Öylemi diyosun. Süleyman bey hakkinda cok olumlu yorum var ama bu konuda degil ve dunya capinda bi doktormus asistani herkes gelmiyor tabi ki ama plansiz iliski onermiyoruz % 100 garanti verdgmiz icin 3 gun once bi gormemiz gerekiyor acilma varsa sadece 1 dikisle acilan yer duzeltiliyor dedi. Daraltma dahil 2500 dedi. Gökcen hanm da ayni . gökcen hanimi seviyorum ya da sicak geliyor bilmiyorum ama bu islemi daha fazla yaptigi kesin. Bi tane dikissiz kanama gerceklestrdgni bilsem kosa kosa gidecegm. Şahap bey hakkinda kotu yorum var ama kanamadi diyen yok. Baska doktor kanamaz demis ama kiz iliskiye girmis kanamasi gerceklesmis. Gunlerdir arastiriyorm . Sahap beyin ben yaptysam olmustur artik esnemez diye artistlik yapmasi da beni etkiledi. :) offf of suan istanbulda olmak isterdm ama gidebilmem mumkun degil,anladım gökçen hanım herkesi mutlaka çağrmıo sanırım.. istanbula gtmkten başka çare yok gibi bende uzaktan gidicem günübirlik
hmm dğer doktrlar hakkında bilgim yok canm hayırlısı olsun hakkındaÖylemi diyosun. Süleyman bey hakkinda cok olumlu yorum var ama bu konuda degil ve dunya capinda bi doktormus asistani herkes gelmiyor tabi ki ama plansiz iliski onermiyoruz % 100 garanti verdgmiz icin 3 gun once bi gormemiz gerekiyor acilma varsa sadece 1 dikisle acilan yer duzeltiliyor dedi. Daraltma dahil 2500 dedi. Gökcen hanm da ayni . gökcen hanimi seviyorum ya da sicak geliyor bilmiyorum ama bu islemi daha fazla yaptigi kesin. Bi tane dikissiz kanama gerceklestrdgni bilsem kosa kosa gidecegm. Şahap bey hakkinda kotu yorum var ama kanamadi diyen yok. Baska doktor kanamaz demis ama kiz iliskiye girmis kanamasi gerceklesmis. Gunlerdir arastiriyorm . Sahap beyin ben yaptysam olmustur artik esnemez diye artistlik yapmasi da beni etkiledi. :) offf of suan istanbulda olmak isterdm ama gidebilmem mumkun degil,
anladım gökçen hanım herkesi mutlaka çağrmıo sanırım.. istanbula gtmkten başka çare yok gibi bende uzaktan gidicem günübirlik
Hepimiz oyleyiz skma canini geciciek bunlar elbet. Tartisiyorux ki bi sonuca varmak icin skma canini kusura bakma. Ama istanbul bence ..mresmen hangi kararı alsam onu çürütecek şeyler konuşuluyor burada :) en sonunda bütün doktorların isimlerini yazıp kura çekicem akın dediler tamam akın dedim gökçen çağırıyor dediler tamam o olmaz dedim Harun Özkan dediler kesin o tamam dedim sonra geri başa döndüm gerçekten çok yoruldum
Sen kime yaptırdın?Valla ben yaptirirken bu kadar arastirmadim arastirsaydim kesin bende yaptiramazdim cok pimpiriklisiniz kizlar biraz rahat olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?