Valla ben yaptirirken bu kadar arastirmadim arastirsaydim kesin bende yaptiramazdim cok pimpiriklisiniz kizlar biraz rahat olun
bencede ya çok pimpiriklisiniz bi kafanızı toplayıp sakince karar verin snra sadece onu araştırın.. bütün doktrlardan sonuç alan var önemli olan bu

bencede ya çok pimpiriklisiniz bi kafanızı toplayıp sakince karar verin snra sadece onu araştırın.. bütün doktrlardan sonuç alan var önemli olan bu
Iyice bi yandan haklılar pimpirik yapılmakta(bende dahil) tamam sakin olunmalı ama ister istemez burda paylaşılıyor dert sıkıntı ve endişeler her ihtimali her detayı düşünmek konuşmak gerekiyor ki en doğrusunu bulmaya çalışalım yoksa kafamıza göre hareket etsek düzenli bir sonuç elde edemeyiz

Benim tek derdim son dikis olmadan kabiz olmazsam ve soylediklerine dikkat edersem kanamam olsun sorun cikmasin. Benimki tam geri kafali ya . yoksa bana cok ters sacma sapan seylerke ugrasiyirum ya 8 sene oldu ben bekaretimi kaybedeli son 8 aydir taktm buna. Gidip kendime iki damla kani kafasina takmayacak birini bulsam bunu terk mi etsem napsam )

Kizlar bu kalici islemi yaptirdiktan sonra nisanlinizi nasil uzak tuttunuz ya kendinizden benimki pesimde surekli bi el atsa sarilsa sarssa bozulur belim agriyor flan mi desek

Kizlar bu kalici islemi yaptirdiktan sonra nisanlinizi nasil uzak tuttunuz ya kendinizden benimki pesimde surekli bi el atsa sarilsa sarssa bozulur belim agriyor flan mi desek
bunu bende merak ediyorum çünkü hiç durmuo dediğin gibi.. direkt ilişki düşünyrm o yzden ama o da yeni bi hata olur bilemiyorum bi şekilde uzak tutcaz.. haram die istemiyrm fln dicem en kötü

Turgay beye canım
Vay be hwlal olsun adama yapiyor ya... S kaliciyi beceremeyenleri ifşa edecen aslinda yapamiyorlarsa koymasinlar oraya. Yemin ederim kafayi yiyecem gervek kalici yapani tespit edecem diye :) su turgay hoca gelmez mi ki ankaraya ya kalici yapan doktorlar istambuldaki ankaraya hic geliyor mu ki ya

Gelmez canım sanmam

ŞAHAP İNMEZ. Hakkinda bilgi sahibi olan var mi ?arkadaslar yorum yapmayp bilgi sahibi ola . var mi neolursunz bisey soyleyn! Kanamasi olup burayi birakan ama okuyanlar !bana ozelden bi mesaj atin cikin birdaha yazmam ama birsey soyley . neolur ya. Adamin isi basindan askin bi tane yorum yok ya. Bakin sizde bu durumdaydiniz yardmci olun lutfen

Ben ona dıktıren bır kısı gordum burda onunda gercek oldugunu dusunmuyorum fake gıvı geldı bana askınguldu sanırım adı bende ona gıdıcektım ama o adam bana guven vermedı canımlı cıcımlı konusuyodu telefonda bıde bole baya aktıf bı cınselchayatın var fln demıs bazılarına gıtme bence ona ben ankarada yaptırmadan onde gulız yakınbascı dıe bı doktorla gorusmustum oda kalıcı yapıyorum ama 1hafta onfeden gelırsen sprey sıkıp bı dıkıs daha atıyorum demıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…