Yok ben bugün normal oturdum yanlışlıkla herhalde kanamış birazdan fazla baktım ipler duruyordu hocayı aradım kontrolde bakarım dikkat et sadece dedi de

Tam harun özkanı düşünmeye başlamıştım ki ondada sonuç almayan bir kişi çıkmış gerçekten karar vermek çok zor

Ben birkac kisi okudum aslinda 1 degil ama fake olsaydi neden önce kontrol ettirdm kanama olmaz dedi desin de sonra aniden iliski yasadm oldu desin diye dusundm. Sonucta fake ise eger kafa karistirmak istemezdi. Denize dusen yilana sarilir misali benimki de ... Iliski yasamissn desin cok genis desin umrmda degil . isini yapsin yeter. Ama hastanin arkasinda durmamasi benim canimi skti sadece

Evet yan yada bacak bacak üstüne atiyorum yani oraya ağırlık verilmicek şekilde abartılı bi yan oturuş değil tabi

Ya kızlar bisey demekten değil ama ilerde vicdan azabı çekmez misiniz böyle merak ediyorum sadece zorundasınız biliyorum Ama?
Neden boyle bi yorum yaptiniz anlamadmm sonra da dikim. Kime yaptirdgnza bakarken denk geldim ama . kusura bakmayn ayip ettiysem

Bu yorumdan sonra yaptırmadım ben farkındaysanız bazı yorumlarımda kendinizi ıyi hissetmek adına yapmayıp karşı taraf odaklı yaparsanız vicdan yaparsınız da dedim uzun yorumlarimda bazı kişilerle de özelden konuştum bu sekilde hala aynısını düşünüyorum zaten :)

Ya kızlar benim bulunduğum şehirde bi doktora rastladım geçici yapıyormuş sadece. Sizce geçici yaptırayım mı bu kadar tuttu mu tutmadı mı stresi çekmeye değer mi? Yoksa ya olmazsa ihtimali ile kalıcı mı yaptırayım bi yol gösterin

Gecıcıde olmama sansı yokkı canım

Ama nasil olur ya. Doktora kontrole gitmis miydin ? Ya da dugunden once gelm demis miydi. Ve nisanlin ne dedi
Tabi gittim yaşamadan önce gayet güzel tutmuş dedi ama benim hatam söylememiştim ilişki yaşıcaz diye sanırım o da son dikiş atanlardandı tek bir damla zorlandığı İçin oldu sanıyorum daraltma işleminden ötürü. Çok takılmadı tek damla yetti ona sanırım başka sebeplerden bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…