O kısıden kısıye degısıyormus csnım dusen var fusmeyen var kendılıgınden erıyen var vs herkeste farklıTutmazsa dikişlerde ki ipler düşer mi bilgisi olan varmi
Ben birkac kisi okudum aslinda 1 degil ama fake olsaydi neden önce kontrol ettirdm kanama olmaz dedi desin de sonra aniden iliski yasadm oldu desin diye dusundm. Sonucta fake ise eger kafa karistirmak istemezdi. Denize dusen yilana sarilir misali benimki de ... Iliski yasamissn desin cok genis desin umrmda degil . isini yapsin yeter. Ama hastanin arkasinda durmamasi benim canimi skti sadeceBen ona dıktıren bır kısı gordum burda onunda gercek oldugunu dusunmuyorum fake gıvı geldı bana askınguldu sanırım adı bende ona gıdıcektım ama o adam bana guven vermedı canımlı cıcımlı konusuyodu telefonda bıde bole baya aktıf bı cınselchayatın var fln demıs bazılarına gıtme bence ona ben ankarada yaptırmadan onde gulız yakınbascı dıe bı doktorla gorusmustum oda kalıcı yapıyorum ama 1hafta onfeden gelırsen sprey sıkıp bı dıkıs daha atıyorum demıstı
Normalde nasil oturuyordunuz yan mi oturuyosunuzYok ben bugün normal oturdum yanlışlıkla herhalde kanamış birazdan fazla baktım ipler duruyordu hocayı aradım kontrolde bakarım dikkat et sadece dedi de
Neden boyle bi yorum yaptiniz anlamadmm sonra da dikim. Kime yaptirdgnza bakarken denk geldim ama . kusura bakmayn ayip ettiysemYa kızlar bisey demekten değil ama ilerde vicdan azabı çekmez misiniz böyle merak ediyorum sadece zorundasınız biliyorum Ama?
Gecıcıde olmama sansı yokkı canımYa kızlar benim bulunduğum şehirde bi doktora rastladım geçici yapıyormuş sadece. Sizce geçici yaptırayım mı bu kadar tuttu mu tutmadı mı stresi çekmeye değer mi? Yoksa ya olmazsa ihtimali ile kalıcı mı yaptırayım bi yol gösterin
Ama yaşadığım yer büyük şehir değil burda çok yaptığını zannetmiyorum bu işlemi. Benim çok utanıyorum ama ikinci dikim olacak İkinci dikimde geçici fayda verir mi acaba o gece içinGecıcıde olmama sansı yokkı canım
Nasıl ıkıncı dıkım drrkenAma yaşadığım yer büyük şehir değil burda çok yaptığını zannetmiyorum bu işlemi. Benim çok utanıyorum ama ikinci dikim olacak İkinci dikimde geçici fayda verir mi acaba o gece için
Nasıl ıkıncı dıkım drrken
Yasamadan kac zaman once yaptırmıstın?Çok eskiden yıllar önce yaptırmıştım nişanlılık döneminde yaşamak istedim evlenmeden önce görmek için kanamadı tabi. Bu bahsedilen doktorlar değildi.
Yasamadan kac zaman once yaptırmıstın?
Ama nasil olur ya. Doktora kontrole gitmis miydin ? Ya da dugunden once gelm demis miydi. Ve nisanlin ne dediBir buçuk iki ay kadardı arası
Tabi gittim yaşamadan önce gayet güzel tutmuş dedi ama benim hatam söylememiştim ilişki yaşıcaz diye sanırım o da son dikiş atanlardandı tek bir damla zorlandığı İçin oldu sanıyorum daraltma işleminden ötürü. Çok takılmadı tek damla yetti ona sanırım başka sebeplerden bittiAma nasil olur ya. Doktora kontrole gitmis miydin ? Ya da dugunden once gelm demis miydi. Ve nisanlin ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?