Arkadaslar o zaman bu islemi yaptirip da iliski yasayip stresten kurtulma olayina sicak bakmiyorsunuz sanirim degil mi ? Ne dersiniz
Aynen öyle isterse boşasın biraz hayatın sillesi gibi olacak ama hiçbir doktor zaten daha önce yırtılmış diktirmiş işte tekrar falan diye anlatmaz bunlar sanırım adli rapor ile alınacak şeylerOrasi acildiktan sonra doktor bile anlayamaz kac doktora sordum ayni cevabi aldim iliskiye girip acildiktan sonra anlasilmaz daha
Ama sadece cok uzun sure once yapilan kalicida oluyor degil mi . yani gecici dikis atilirsa ve o gun kontrol edilirse anlasilir operasyon oldugu. Kanama olmazsa doktora gotururOrasi acildiktan sonra doktor bile anlayamaz kac doktora sordum ayni cevabi aldim iliskiye girip acildiktan sonra anlasilmaz daha
Geçici de bence ip olayı sıkıntı düşerse eline gelirse adamın açıklanacak söylenecek bi şey olmazAma sadece cok uzun sure once yapilan kalicida oluyor degil mi . yani gecici dikis atilirsa ve o gun kontrol edilirse anlasilir operasyon oldugu. Kanama olmazsa doktora goturur
Bende böyle dusunuyodum da surekli ayni seyler yasanmis riske atmasak mi napsak hep nisanliyken yasayip ayrilmislar.. bende dugune 3 ay kala fln dusunuyodum da. Vazmigecsem yasasam mi bilemedim vallaAma dugunden sonra bi sorun olur supelenir ya da ortaya cikarsa eger o zaman daha kotu olmaz mi. Nisanliyken daha kolay mi olur sanki ya
Bende böyle dusunuyodum da surekli ayni seyler yasanmis riske atmasak mi napsak hep nisanliyken yasayip ayrilmislar.. bende dugune 3 ay kala fln dusunuyodum da. Vazmigecsem yasasam mi bilemedim vallao strese aylarca katlanmak ayri cile onu gectim evlenince daha zor olmazmi kanamazsa ortaya cikarsa bosanmak daha zor..
Bole bır nedenden bosanan duymadım ben kanamasa bıle sonucta evlılık oncesı aranızda bısyler yasanıyor erkek anlıyor senın davranıslarındwn senın tavırlarındanBende böyle dusunuyodum da surekli ayni seyler yasanmis riske atmasak mi napsak hep nisanliyken yasayip ayrilmislar.. bende dugune 3 ay kala fln dusunuyodum da. Vazmigecsem yasasam mi bilemedim vallao strese aylarca katlanmak ayri cile onu gectim evlenince daha zor olmazmi kanamazsa ortaya cikarsa bosanmak daha zor..
Tabi canim bosanilmaz bencede bunun icn..Bole bır nedenden bosanan duymadım ben kanamasa bıle sonucta evlılık oncesı aranızda bısyler yasanıyor erkek anlıyor senın davranıslarındwn senın tavırlarından
Az önce Harun Özkan ile konuştum daraltma yapmıyorum Doğum olmadıysa diyor. Kalıcı da dikim yapmıyorum kendi geliştirdiğim bir teknikle estetik yapıyorum anadan doğma gibi oluyor diyor. Kafam yine çorba
Bende Harun bey'e yaptırdım 3lü flep yöntemiyle yapıyor canım.
Gittin mi kontrole peki nasıl durum kanama olur dediler mi
Sevindim senin için :) Harun beye mi gittin başka bi doktora mıTutmuş canım evet.
Tabi canim bosanilmaz bencede bunun icn..
Canım manolya kime olmuştu?
Sevindim senin için :) Harun beye mi gittin başka bi doktora mı
Evet canim özgür kartala oldu :)Canım manolya kime olmuştu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?