- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
Doktoru hıc duymadımIrfan tarhan hakkinda bilgisi olan var mi . ankarada doktor son kontrole cagirmiyormus hatta kalici yapip son 3 gun flan dikis atilan hic olmadi dedi asistani ama . olabilir mi acaba ya
Sen neden adı hic duyulmamis doktorlari arastiriyosun merak ediyorumIrfan tarhan hakkinda bilgisi olan var mi . ankarada doktor son kontrole cagirmiyormus hatta kalici yapip son 3 gun flan dikis atilan hic olmadi dedi asistani ama . olabilir mi acaba ya
Aynı fıkırdeyım sakaryaylaSen neden adı hic duyulmamis doktorlari arastiriyosun merak ediyorum
Canım hymenoplasty ameliyatıyla labioplasti ameliyatı çok farklı şeyler.. Doğum olmadıysa eğer hymennoplastiyla daraltma mutlaka yapıyor işinin ehli olan doktorlar ve yapmak zorunda çünkü kaldırdıgı duvarın esnememesi için ön duvarı en sona dikiyor.. ama Doğum olduysa labioplaşti yaptırmak mantıklı çünkü vajina genişlemiş oluyor ve ikisi çok farklı şeylerKizlar aranizda hic hymenoplasty + daraltma+ labioplasti yaptran oldu mu? Ucunu yaptrsam acaba tek gunde yaparlar mi gerci fiyat olarak ucuk oluyo da..
Kizlar adi duyulmus gemital estetikte buldum. Doktorlar sitesinden sirasiyla arastiriyorum. Ne yapaym hem burada biri bana bi konus dedi adini yazdi. Aradm doktorla konustm eger yeterli dokunuz varsa flepe gerek kalmaz aynisi gibi yaparm ve bi sorun olursa kontrolde duzeltirim son 3 gnde degil dedi . gokcen hoca aci kacik son 3 gun kontrole cagirirm diyor . ankarada son kontrole cagirmayan doktor ariyorum. Şahap bey telefonlari acmiyor. Varsa bildignz gercek kalici yapan ankarada soyleyin de ona gideym cirpiniyorum kendi capimda haftalardirSen neden adı hic duyulmamis doktorlari arastiriyosun merak ediyorum
Bulamiyorum son kontrole cagirmayan turgay hoca gibi ozgur hoca gibi cagrmayanlarda hep erkek nedense erkekler daha iyi yapar gbi bi hisse kapildim.Aynı fıkırdeyım sakaryayla
Canım olsa ben gıderdım devamlı soruyosun ama malesef yokBulamiyorum son kontrole cagirmayan turgay hoca gibi ozgur hoca gibi cagrmayanlarda hep erkek nedense erkekler daha iyi yapar gbi bi hisse kapildim.
Irfan tarhan ne kadar fiyat verdi canım konuştun mu?Irfan tarhan hakkinda bilgisi olan var mi . ankarada doktor son kontrole cagirmiyormus hatta kalici yapip son 3 gun flan dikis atilan hic olmadi dedi asistani ama . olabilir mi acaba ya
BenımKizlar kimin dugunu en erken suan
3000 dedi daraltma dahil . ama indrime zorlarm ona gidersem pahali geldi. Buarada gokcen hocanin daraltma tutmamis zar flep tutmus demesi kafami karistirdi zaten ya zar en dista degil mi arkadaslar mantikli dusunun yani zar gidiyorr daraltma kaliyor daraltma vajen icine uygulaniyor tutarsiz ve bastan sagma buluyorum. Irfan tarhan hakkinda yorum var ama vajinaplasti ve dogum yorumlari süleyman bey hele o cok unlu ama bu konuda degil. Son 3 gun cagiriyor ne yazikki. Doktorla 10 dakika konustm telefonda tek tek cevapladi skilmadi anlatti. Eger kalintin varsa yeterli kadin dogumcunun anlamayacagi sekilde yaparm . yoksa yine garanti veririm flep yaparm ama doktor iliski oncesi anlar dedi. Dikkat edersen tutar tutmazsa 1 ay sonra duzeltirim. Ama hala tutmazsa cagirirm dugun oncesi dedi. Ama bana guven verdi. Bakip gorecegm emin de degilim . ama daraltmanin icten olduguna eminim artik. lUzun aciklama yapmamain nedeni gorenler varsa bilgilensinIrfan tarhan ne kadar fiyat verdi canım konuştun mu?
Umarım canım aminHayirli ugurlu olur insallah cok mutlu olursunuz
Varmı canım etrafında yaptıranAma etrafimda duydugum suan evli olan insanlarn hepsi gecici yaptirdi. :) sorunsuz evlendiler
Evet arkadasim yaptirdi birsuru insan duydum ya doktorlarini bilmem ama 2 gun ve 1 gun once yaptirdilar eminim. Ve kanamalari oldu . gecici de kanamasi olmayan yokki. Ben gormedm. Benm derdim olsun tutsun ve iliski karari benim olsun zaman spontane olsun ve sorunsuz olsun :) o yuzden kalici ariyorumVarmı canım etrafında yaptıran
Bende hep ole aradım cunku heran ne olacagı bellı olmuyor yerı gelıyo yapmak ıstıyor yerı gelıyor yapmıyor o anı ayarlamak cok zor oyuzden mecburum son dikişeEvet arkadasim yaptirdi birsuru insan duydum ya doktorlarini bilmem ama 2 gun ve 1 gun once yaptirdilar eminim. Ve kanamalari oldu . gecici de kanamasi olmayan yokki. Ben gormedm. Benm derdim olsun tutsun ve iliski karari benim olsun zaman spontane olsun ve sorunsuz olsun :) o yuzden kalici ariyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?