yok doğum olmadı da ne bilim görüntü olarak da çok memnun değilim açıkcası ama yok şu an aciliyeti olan hymenoplasty..

Uzun zamandır yokum bi göz atayım dedim sayfalar olmuş kızlar stres yapmayın didik didik rapor makale okuyup beyninizi olumsuz seylerle doldurmayın bakın siz nekdar kötü düşünürseniz beyniniz sizi o yönde yönetir kendinize güvenin birine karar verin gidin olun bukdar arastırıp düşünene kadar şimdiye ileşmiştiniz bakın ben aralıkta bu işlemi oldum ve bu forma girip bakmadım üstün körü göz attım sdc netten turgayı buldum gittim oldum iyimi kötümü bi fikrim yoktu beynimde yasadıgım durumun vehametini sabahlara kadar anlatsam tarif edemem size tek istediğim kurtulmaktı oldum da olduktan sonra forma dadandım ana baktım doktorla ilgili bir ton fake hesap var korku dagları sardı aceba yapmadımı olmadı mı vs kendim kontrol etmeye basladım kapalı görünüyordu önceki halinide bildiğim için detaylı bi atastırmadan sonra kendi kendime doktorluk yaptım kontrole dahi gitmedim cünkü biliyordum oldugunu sonra takmadım bu durumu ilişkide yaşadım ama ister istemez korku vardı ve bu yapılan zarlar normal zar gbi acısız olmuyor hissedilir bi agrı zor ilişki oluyor ama oluyor o an gözünüz acı falan görmüyor tek odagınız kanama ve kendi yasadıgımdan yola cıkarsam da bna yapılan zar öyle kolay bozulan cinsten degil aradan 5 6 ay gecmişti 5 senede gecse kanarmıs önerebilecem doktorlar turgay ve manolyanın doktoru cünkü manolya ilede fotolasmıstık işçilikle bi zar yapmıs dikiş izi dahi göremedim ben tek skıntı ilişki zor oluyor canınız yanıyor ondada kayganlastırıcı ve anestol pomad öneririm cok düşünmek kurgulamak iyi degil psikolojik olarak kötü etkiler buda daha farklı skıntılara yol acar cinsellikten sogumak gbi isteksizlşk gbi düşünmeyin kısacası hayatı zehir etmeyin biliyorum korkuyorsunuz endişeler var ama geciyo inanın mutlulugunuza odaklanın güzel seylere odaklanın burda birbirinizi kötü etkilemeyin en mühim şey kafa saglıgı ben yaptırmadan böyle didikleseydim eger kafayı yermişim benim tüm kararım aniden oldu düşündüm harekete gectim birgün içinde hem karar verdim oldum gittim geldim tabiki arastırın ama bukdar degil kendinize yaparsanız

Burda en ıyı arkadasım oldun hep dınledın benı saatlerce basını agrıttım bıkez bıle of demedın hep mutlu ol canım arkadasım

Burda en ıyı arkadasım oldun hep dınledın benı saatlerce basını agrıttım bıkez bıle of demedın hep mutlu ol canım arkadasım
Cünkü yasadıgın /yasadıgınız herseyi bizzat bende yaşadım kuzum ne kadar zor biliyorum ama içimde zerrece olmayacak diye bişey yok sana karsı belki senden bile daha çok umutluyum senin için, :) her zaman yanındayım ,inan sende burdaki zor durumda olan herkeste (öncelikle sen) çok çok mutlu olacak suan sdc endişeniz var oda normal hersey gececek derin bi nefes al cayını yudumla :)) :*

Kesinlikle ben senden once olmustum neler konustuk ne resimler allahim ama bana bi mujde kanamam oldu dedin ben o an nasil ciglik attigimi bilmiyorum yani bana da umut oldun seni seviyorum hep hep mutlu ol

ya varya Allah razı olsun senin gbikanaması olup buraya yazanlardan şu cümlelerin o kadar değerliki benim için bizim için.. bencede hepimizin olcak seninle konutukça dhaa bi rahatlıyorum her sorumu cevaplıyosun cok cok sagol cok mutlu olursun insallah bundan sonra.. :)

Birtanem

Kesinlikle ben senden once olmustum neler konustuk ne resimler allahim ama bana bi mujde kanamam oldu dedin ben o an nasil ciglik attigimi bilmiyorum yani bana da umut oldun seni seviyorum hep hep mutlu ol
Bende sizleri seviyorum kuzum zaten sen manolya sevimlitospik daha ismini sayamadıgım bikaç arkadas yeri geldi fotolastık yeri geldi birbirimize umut olduk tez zamanda kurtulun inş sende sıkıntı yok kanaman olur manolyaya demiştim senin zor olur öylede oldu bikaç resim atan arkadas olmustu onlsrınkide olacak artık yarı jınekolog oldum arastıra arastıra ve herkes skıntıdan kurtulsun istiyorum elimden gelse ben flep yapıcam hiç bir karsılık beklemeden cünkü bu skıntı eritiyor insanı hiç canınzı sıkmayın moraliniz yüksek olsun hep hersey cok güzel olacak :)

Prof oldun sen baya :) dugunden oncede beni bi kontrol edersin artik:) sen ne dersen o :)

Sizde hep mutlu olun insallah canım elimden geldiğince destek olmaya calısıyorum herzaman yazın müsait oldugumda mutlaka dönerim :)

Son dikis olayi yok turgayda en azindan mavi yanlissam duzelt hic kontrole bile gitmemisti bi kere yaptirdi geldi bana ona cok eedim baska doktora goster diye ama firsat olmadi heralde sadece yaprirdi ve cok sukur guzel sonuc aldi

sakarya, cgtcgt ve senden sonra bende net kararm turgay beyde verdim içim bi nebzede olsa rahatladı gerçekten sayenizde
Valla kuzum ben ne reklam yaptım ne baska bişey sakarya bilir sevimlitospikim bilir sakarya turgayla konusmama dahi şahit mesajlasmaya kac kez ondan numarasını istedim telde tutmadıgım için noyu ben kontrolsuz sonuc aldım senin bakımnda dediklerini yapmanda önemli ondan sonrasında skıntı yasayacagını sanmıyorum sdc ilişkide canın yanar zor olur ondada bahsetmiştim zaten

evet canm öyle demişti mavi.. aynen son kontrole bende snein özgür hanıma gitcem sakarya senin izlerini takip ediyorum ya beraber batcaz ya beraber cıkcaz
şaka bi yana çok güvendm ben turgay beye.. ilişki falan da zorlamış baya o da iyi kanamasa bile zorlaması bile inandırıcı yani..

Son dikis olayi yok turgayda en azindan mavi yanlissam duzelt hic kontrole bile gitmemisti bi kere yaptirdi geldi bana ona cok eedim baska doktora goster diye ama firsat olmadi heralde sadece yaprirdi ve cok sukur guzel sonuc aldi
Dogru kontrol hiç olmadı bi ara baska doktora niyetlendim şehrimde kendimde hastane personeli oldugum için bi dönem hastane sistemine eczane sistemine işleniyor gizlilik konusunda tereddüt ettiğim için gitmedim

Bencede ozgure yaptirma belki riskli olabilir ama kontrolunu ona yaptirabilirsin hem islemiyoda sgk ya cok da tatli bi kadin ben iki kere gittim bana diyo ki adam dikmis yani ne diyim:) trabzonda olsan gelip gostericem valla birebir sana :)

Bencede ozgure yaptirma belki riskli olabilir ama kontrolunu ona yaptirabilirsin hem islemiyoda sgk ya cok da tatli bi kadin ben iki kere gittim bana diyo ki adam dikmis yani ne diyim:) trabzonda olsan gelip gostericem valla birebir sana :)
haha :) öylemi dio :) zaten mecbur gelcem trabzona kontrole merak etme sokaklarda seni arıcam burda bi skaarya olcaktı die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…