Bende hep ole aradım cunku heran ne olacagı bellı olmuyor yerı gelıyo yapmak ıstıyor yerı gelıyor yapmıyor o anı ayarlamak cok zor oyuzden mecburum son dikişe
Kesinlikle haklisin tam o am gecici yaptirmis olsan hersey tamm olacak ferahliga kavusacagm ama yok. Ya da yaptirip da 1 hadta snra kendi bozulacak o kadar aci stres para puf

Kizlar hic tamm olmus artik gelmene gerek yok. Ne zaman istersen iliski yasayabilirsin dememesine ragme . ya da bizim gormedgmize ragmen GÖKCEN ERDOGANA gitmeli miyim sizce. BANA yardm edin birseyler soyleyin ihtyacm var lutfen. Okuduklarinzdan duyduklarinizdan

Gecıcı olan heryere gıdebılırsın

Gecıcı olan heryere gıdebılırsın
Yok kalici icin gidecegim ben gökcen hanima. Konustuk eger bi sıkıntı olmazsa 2 ay sonra kontrolde . tamamdir dedi. Ama tabi ki kanaman olacak dedi o ayri ama ben kalici icin gitmeli miyim diye soruyorum. Gercekten son dikiste mi kanamayi sagliyor acaba

Herkeste son dikiş için çağırmıyor eğer doku uygun değilse belirtir ve çağırır diye düşünüyorum ama kesin flep yaptığını söylüyor kendisi

Herkeste son dikiş için çağırmıyor eğer doku uygun değilse belirtir ve çağırır diye düşünüyorum ama kesin flep yaptığını söylüyor kendisi
BEN emınım cagırıyor.ole dıyor doku uygunsa vagırmam dıuor ama kesınlıkle cagırıyor

canm bak sen bu kadar düşünene kadar bence çık evden arkadasıma gdiyorum die git istanbula turgay ve harun çağırmıo.. işin 4 saat en fazla yolla beraber.. yaptıranlarla konustum kimse çok vakit kaybetmemiş bikaç saate halledip gelirsin akşama.. kontrole de gökçen hanma gidersin işte..
şunu da anlamadım sen son kontrole çağırsa bile ankarada oturmuomusun gidersin nolcak çok uzak olcagnı sanmıyorum hadi bi saat olsun..

A ayse53266 ya ben napim benim burası o kadar uzakki aktarmalı gitcem bide.. sen sanslısın büyük sehirdesin yani çok düşünme senin yerinde olsam hemen gidr yaptrrm.

Valla kızlar ben sabah 10 randevum vardı ama 11 de aldi 7 otobüsüyle gittim isim bitti 1 e bilet buldum hemen geldim bende ilk defa gitmiştim istanbula

Hesapladm uzun suruyor 1 bucuk saat havaalani zatne yarm saat once orda olmak zorundasn sirf o 4 saat 10 saate ihtiyacm var ve mutlaka supelenirler

A ayse53266 ya ben napim benim burası o kadar uzakki aktarmalı gitcem bide.. sen sanslısın büyük sehirdesin yani çok düşünme senin yerinde olsam hemen gidr yaptrrm.
Ankarada kaliciya zorlayacagm. Gidecegm bu hafta kesin ama gökcene degil. Benm doktorum once muaine ederlm de enfeksiyonun varsa onu duzeltelim dedi. Adam onden isini garantile aliyor 15 dk konusti bnmle . gokcen hocaya ya enfeksiyonm varsa dedm. Kizdi boyle yaparsanAllah yardimcin olsun insallah. Ankarada halledecegm bunu bu hafta
A

Hangi doktor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…