gözün aydın canımm . operasyondan nekadar zaman sonra ilk kontrolüne gittinKızlar buraya da yazayım kontrollerimi yaptım dikişler tutmuş :)
Herşey yolunda Harun bey'e de farklı bir kadın doğumcuya da gittim kanama olur dedi zaten :)
Hayirli olsun. Cok sevinidim. Umarm mutlu olursun hep
gözün aydın canımm . operasyondan nekadar zaman sonra ilk kontrolüne gittin
Icin rnahatladi mi suan nasil hissediyosun super ya artik bakiresin bildiginÇok teşekkür ederim canım
Ben kontrole bayağı geç gittim canım ilk kadın doğumcuya görünmek istedim nerdeyse 2 ayı geçti
Icin rnahatladi mi suan nasil hissediyosun super ya artik bakiresin bildigin
Dikimden sonra nasil oturdunuz altiniza yastik flan koydunuz mu ya da yattiniz mi surekli. Hareketlerni kisitladnz mi . agriniz kanamaniz oldu mu vee flep mi oldu kalintilarla mi oldu yazarsaniz cok sevinirimEvet canım.
Yaptırmayı düşünen arkadaşlara ve yaptırmış olanlara içinizi ferah tuttun.
Dikkat edin biraz da.
Allah hepimizin yüzünü güldürsün
Harun bey başka dr ların operasyon olduğunu anlamayacağını söylüyor, gttiğin dr a sen söyledinmi, bi işlem oduğunu anladı mıKızlar buraya da yazayım kontrollerimi yaptım dikişler tutmuş :)
Herşey yolunda Harun bey'e de farklı bir kadın doğumcuya da gittim kanama olur dedi zaten :)
sen hangi doktora gtmstnValla kızlar ben sabah 10 randevum vardı ama 11 de aldi 7 otobüsüyle gittim isim bitti 1 e bilet buldum hemen geldim bende ilk defa gitmiştim istanbula
ne kadar olmstu yaptralı? bende ona yaptrcam daTurgay beye
valla benim ilk ilişkimde de cok canım yandı zaten 2. sefer denediğimizde kızlık zarım yırtıldı. sonra ilişkiye girerken cok acı çektim bi müddet. üzerinden 4-5 ay geçtikten sonra düzeldi. ama şöyle bi durum oldugunu öğrendim. ilk ilişkiden sonra bikaç gün ara vermek gerekiyormus yoksa o bölge tahriş olabiliyormus ve ılıskıde cok acıyormus. büyük ihtimal benim o yüzden öyle olduArkadaşlar burda flep yaptirip iliski yasayanlar genelde hep çok acıyor yazmış ben ilk seferde pek bi şey hissetmedim acı falan. Ama şimdi bunda böyle çok zorlanır iliskide cok acirsa falan bu sizi ileriki iliski konusunda etkiledi mi ya o kadar çok acirsa zor olursa iliskiden soğur muyum ilki gibi olmadimi hic dikim yaptiran kimsenin? Peki bozuldktan sonra normal eskisiylr ayni oluyor dimi zorlanmadn dolayi o bölgede tahris yara vs kaliyor mu? Gerçeği bu kadar rahat oluyorken yine kendi ayni dokumuzdan olan şey niye bu kadar zorluyor ya
Cunku ilki senn kendi dokun inceceik. Benmki kalindi ama canm yanmadi cok kana oldu. Sen kendini skmazsan acimaz. Yeni yapilan zari incecik perde gbi yapamiyorlar o yuzden aciyordur. Daha kalin oluyorArkadaşlar burda flep yaptirip iliski yasayanlar genelde hep çok acıyor yazmış ben ilk seferde pek bi şey hissetmedim acı falan. Ama şimdi bunda böyle çok zorlanır iliskide cok acirsa falan bu sizi ileriki iliski konusunda etkiledi mi ya o kadar çok acirsa zor olursa iliskiden soğur muyum ilki gibi olmadimi hic dikim yaptiran kimsenin? Peki bozuldktan sonra normal eskisiylr ayni oluyor dimi zorlanmadn dolayi o bölgede tahris yara vs kaliyor mu? Gerçeği bu kadar rahat oluyorken yine kendi ayni dokumuzdan olan şey niye bu kadar zorluyor ya
hadi gözün aydınKızlar burda yüz tane soru sordum sizi deli ettm ama en sonunda operasyonu oldum. Konsma muaine operasyon toplam 1 saat kadar sürdü sanirim. Igne acitti canimi sadece sonra birsey hissetmedm hic kanamam olmadi sonrasinda . biraz sızladi sadece . yeni flep kaldirilmadi zarım kalin oldugu icin onunla yapti onvesi sonrasi fotografindan cok menunum. Daraltma da yapildi. Iki hafta sonra bi kontrole gidecegm kendi istegmle. Memnunum simdilik :) gökcen hanmdan vazgectm irfan tarhana ameliyat oldm daraltma dahil 3000 lira verdm .
Tesekkur ederm. Bana burdan yardmci olmaya calisan herkese tesekkur ederm. Operasyonu henuz olmayanlar mutlaka kegel egzerzisi ve yoga yapsin bosuna daraltma parasi odemesin bende etkili olmus kegel . mutlaka yapinhadi gözün aydın
Insallah hersey olumlu olucak hepımız ıcın kendımde dahıl sızlere hergun dua edıyorum lıtfen sızlerde edınTesekkur ederm. Bana burdan yardmci olmaya calisan herkese tesekkur ederm. Operasyonu henuz olmayanlar mutlaka kegel egzerzisi ve yoga yapsin bosuna daraltma parasi odemesin bende etkili olmus kegel . mutlaka yapin
Benim de kanamam yok denecek kadar azdi ben temiz bezleri utuleyip koymustum oule yapabilirsin sabah aksam yikayip kurulayip pansuman yapiyosun zaten cok icini yikamaKizlar benm hic kanamam olmadi agrim sizim yok mikrocerrahi yapildi kalintilarla. Hic kanama olmamasi nirmal mi ? Bi de camasiri sade mi kullandinz ped vs koydunuz mu? Temizligi nasil yaptnz vc sonrasi ben bsey olacak diye dokunamiyorm korkudan cevaplarsaniz cok sevinirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?