Benim de kanamam yok denecek kadar azdi ben temiz bezleri utuleyip koymustum oule yapabilirsin sabah aksam yikayip kurulayip pansuman yapiyosun zaten cok icini yikama
Tesekkur edermevet cok mantikli bez olayi bende ic camasiri degstriyorm ütülü surekli . ben bi ilac dokuyorm uzerine gunde 1 pansuman sayilir . ama vc sonrasi yikiyor musunux nasil yikiycam ya dokunamiyorm
antibiyotik filan verdimi yada spreyKizlar benm hic kanamam olmadi agrim sizim yok mikrocerrahi yapildi kalintilarla. Hic kanama olmamasi nirmal mi ? Bi de camasiri sade mi kullandinz ped vs koydunuz mu? Temizligi nasil yaptnz vc sonrasi ben bsey olacak diye dokunamiyorm korkudan cevaplarsaniz cok sevinirm
4 tane ilacm var toplam. Antibiyotuk d var guclu enfeksiyon giderici bi sıvı da var. Ama enfeksiyon yok 1 damla akinti yok kurudum kaldmantibiyotik filan verdimi yada sprey
Doktorum pamuklu ic camasiri kullan dedi.kanamam olursa ped koymaym dimi dikisi eritirdedm .koy tabi hicbisey olmaz dediBez olayı riskli enfeksiyon riski çok fazla.
Bana hastaneden vermişlerdi onları kullandım ilk 2 gün.Sonrada orkid veya günlük ped.
ilk baslarda benımde akıntım yoktu kuruydu adet dönemim yaklasınca akıntım olmaya basladı4 tane ilacm var toplam. Antibiyotuk d var guclu enfeksiyon giderici bi sıvı da var. Ama enfeksiyon yok 1 damla akinti yok kurudum kaldm
Doktorum pamuklu ic camasiri kullan dedi.kanamam olursa ped koymaym dimi dikisi eritirdedm .koy tabi hicbisey olmaz dedi
Büyk tuvaletini yaparken ıkınma. Kabız olmamaya bak. Birde ilk bir hafta kanama olması normal ama sadece tuvalette oluyorsa onu bilmiyorum canmKizlar 2 gun oldu kalici ameliyat olmstm ikidir vc gittgmde acik renk kan geliyor silinirken. Doktora gidecek firsatim yok birsey olur mu ameliyat olanlar birsey soylesin nolur
Hic ikinmadm . ama ilk kez oldu kanama cok korktum. Tesekkur ederm cevap icin. 1 hafta bekleyecegmBüyk tuvaletini yaparken ıkınma. Kabız olmamaya bak. Birde ilk bir hafta kanama olması normal ama sadece tuvalette oluyorsa onu bilmiyorum canm
Kanama olması cok normal sonucta dıkım varHic ikinmadm . ama ilk kez oldu kanama cok korktum. Tesekkur ederm cevap icin. 1 hafta bekleyecegm
Evet ama olmadi hic ve acik renkte olmasi beni korkuttu. Icrrde birikmis bi kan degil snuctaKanama olması cok normal sonucta dıkım var
Olabılır normal kahve lekelenmede olurEvet ama olmadi hic ve acik renkte olmasi beni korkuttu. Icrrde birikmis bi kan degil snucta
Umarım...Ayy varya hepimiz delirdik burda bukadar çabamıza deyse bari
Cok sagolun sükür gecti doktorumu aradm ilgilendi firsat bulursan kontrole gel bi sorun olur diye de korkma bi sorun olursa düzeltirim ben dedi sakinlestim :)Olabılır normal kahve lekelenmede olur
Canımm inan cok sevındım gözün aydın umarım hersey gönlünce olur demiştim sana ben bak çok sukur ki tutmuss :)Kızlar ben şimdi muayene oldum Enfeksiyon olduğum için gelmiştim sorun olmadığını tuttuğunu söyledi benim çilem bitti siz de bugünleri görebilirsiniz inşallah:)
gecmıs olsun kıme ameliyat oldunzKizlar 2 gun oldu kalici ameliyat olmstm ikidir vc gittgmde acik renk kan geliyor silinirken. Doktora gidecek firsatim yok birsey olur mu ameliyat olanlar birsey soylesin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?