Tesekkur edermevet cok mantikli bez olayi bende ic camasiri degstriyorm ütülü surekli . ben bi ilac dokuyorm uzerine gunde 1 pansuman sayilir . ama vc sonrasi yikiyor musunux nasil yikiycam ya dokunamiyorm
Benim de kanamam yok denecek kadar azdi ben temiz bezleri utuleyip koymustum oule yapabilirsin sabah aksam yikayip kurulayip pansuman yapiyosun zaten cok icini yikama

Tesekkur edermevet cok mantikli bez olayi bende ic camasiri degstriyorm ütülü surekli . ben bi ilac dokuyorm uzerine gunde 1 pansuman sayilir . ama vc sonrasi yikiyor musunux nasil yikiycam ya dokunamiyorm

Bez olayı riskli enfeksiyon riski çok fazla.
Bana hastaneden vermişlerdi onları kullandım ilk 2 gün.Sonrada orkid veya günlük ped.

antibiyotik filan verdimi yada sprey

Bez olayı riskli enfeksiyon riski çok fazla.
Bana hastaneden vermişlerdi onları kullandım ilk 2 gün.Sonrada orkid veya günlük ped.
Doktorum pamuklu ic camasiri kullan dedi.kanamam olursa ped koymaym dimi dikisi eritirdedm .koy tabi hicbisey olmaz dedi

Kizlar 2 gun oldu kalici ameliyat olmstm ikidir vc gittgmde acik renk kan geliyor silinirken. Doktora gidecek firsatim yok birsey olur mu ameliyat olanlar birsey soylesin nolur

Kizlar 2 gun oldu kalici ameliyat olmstm ikidir vc gittgmde acik renk kan geliyor silinirken. Doktora gidecek firsatim yok birsey olur mu ameliyat olanlar birsey soylesin nolur
Büyk tuvaletini yaparken ıkınma. Kabız olmamaya bak. Birde ilk bir hafta kanama olması normal ama sadece tuvalette oluyorsa onu bilmiyorum canm

Büyk tuvaletini yaparken ıkınma. Kabız olmamaya bak. Birde ilk bir hafta kanama olması normal ama sadece tuvalette oluyorsa onu bilmiyorum canm
Hic ikinmadm . ama ilk kez oldu kanama cok korktum. Tesekkur ederm cevap icin. 1 hafta bekleyecegm

Ayın 4ünde Turgay beye son kontrolüm var Kızlar . Birıehay bey tutmuş ama 2 hafta sonra yine gel garanti olsun dedi. Bazen açık görüyorum bazen kapalı birde adet olacağım ondan sanırım. Son kontrole gittiğimde sizlere de bilgi vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…