Tesekkur ederm. irfan tarhan a ameliyat oldum ben ankarada. Yani ben suanlik doktorun ilgi alakasindan memnunum ama henuz kontrolum olmadi .gecmıs olsun kıme ameliyat oldunz
yani öbürü bana çok yakın die demştim de neyse artık yol parasını da maddi manevi yolu göze alcaz demekki.. ne bilim burda daçok vardı bilmediğim doktorlara yaptran ondan demiştim.. uçakta falan rahat ederim inşallah yaCanım bence Turgay’dan vazgeçme. Adam işinin hakkını vererek yapıyor. Ben kaç kere açıp kendim bakmaya çalıştım Turgay bey süper olmuş tuttu dedi bence vazgeçmeden önce bir kere daha düşün
Bsey olmaz millet otobus yolclugu yapiyor on saat. Istesende tam uzerine oturamazsn zaten icerde onemli olan icten basinc olmamasiymis hapsurma öksurme ciglik atma. Kisik sesle konus sakin sakin. Bacagini ayirma temizlerken dikkat ol . ben bunlari ogrendim :)bacak bacak üstüne atsam bişey olmaz dmi yolda
Sen nasilsin tatlim gecti mi sikintin rahat misin suanKizlar inanin uzulduklerinize degmicek bunun icinmi uykusuz kaldim bunun icinmi stres yaptim
Diceksiniz
Yani belli olmasn diye kalintilari mi alacak anlamadmDegilim kuzum istanbula geldim doktoruma ugrucam sanirim diktigi zari kendi yirticak
Hala mi yirtilmadi nasil bi zardi bu ya tastan miydi neydi esin anlamasin sonra Allah korusunDegilim kuzum istanbula geldim doktoruma ugrucam sanirim diktigi zari kendi yirticak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?