kızlar trabzonda özgür özdemire yaptıran varmı hymenoplasty?
şimdi adını hiç duymadığım için kararsız kaldım.. belki burdan yaptran vardır die bi soruyum dedim bi kişi yaptrdm dese düşünmeden ona gitcem turgaydan vazgecip

Canım bence Turgay’dan vazgeçme. Adam işinin hakkını vererek yapıyor. Ben kaç kere açıp kendim bakmaya çalıştım Turgay bey süper olmuş tuttu dedi bence vazgeçmeden önce bir kere daha düşün

yani öbürü bana çok yakın die demştim de neyse artık yol parasını da maddi manevi yolu göze alcaz demekki.. ne bilim burda daçok vardı bilmediğim doktorlara yaptran ondan demiştim.. uçakta falan rahat ederim inşallah ya

tamam zaten özgür hanım son kontrole çağıırıyomuş kçük bi ihtimaldi ona gitmem şu an o da yok oldu yine kaldık turgaya

Canım valla ben tekrar tekrar söylüyorum benim şu kendi kendime açıp bakmalarım olmasaydı dahada iyi olabilirdi ama yine de tuttu

ayyy bende bi yaptrsamm.. durdukca insanın gözünde büyüo yaptrp iki ay sonra da tutmuş lafını duysam cidden yarı yarıya da olsa rahatlıcam.

İnşallah sanada nasip olur canım bak benimki iyileşti ben hala yan oturuyorum psikolojisinden çıkmak biraz zaman alıyor. Doğru düzgün bakamadım bari şimdi zorlamayayım kafasındayım. Herşey zamanla rayına oturuyor sen yeter ki İnan

kızlar bide bişey sorcam ama bunu gerginlikten dolayı sormuyorum tam tersi bu konu beni rahatlatıyo.. balayında nasıl yapmayı dşünüosunuz devam ediliomu ilişkiye ara veriliomu? o zaman balayının ne anlamı kaldı bi yandan :)
Allahım hersey bitmiş kanamam olmuş eşimle tatilin tadını çıkarcam huzurla hayatımdaki en büyük yükten kurtlmuş olarak Allah hepimize o günleri göstersin :) bu aralar beni rahatlatan tek hayal bu :)

Kizlar kendin acip bakmak nedir yapmayin aman ben ilac dokerken dokunmaya korkuyorm ya. Doktor bakarken acinca canimiz aciyor yapmaym mahfetmeyin ameliyati aman deyim

bacak bacak üstüne atsam bişey olmaz dmi yolda
Bsey olmaz millet otobus yolclugu yapiyor on saat. Istesende tam uzerine oturamazsn zaten icerde onemli olan icten basinc olmamasiymis hapsurma öksurme ciglik atma. Kisik sesle konus sakin sakin. Bacagini ayirma temizlerken dikkat ol . ben bunlari ogrendim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…