Hahahahaha adam saglam dikmis ya birak yanlslkla acilmayi iliskiyle acilmadi maasallah tovbe buna guluyormHala mi yirtilmadi nasil bi zardi bu ya tastan miydi neydi esin anlamasin sonra Allah korusun
En kisa zamanda halledersin insallah canim guzel haberlerini bekliyorum yani iuice zorlasanda mi olmuyoNapcami sasirdim kuzum gidip bi gostericem olmuyo cok etlenmis bi kesiden bahsediyo demek bunun icinmis onunda sinirleri bozuldu artik niye tam olmuyo diye
canım istanbula mı gelin gitmiştin peki ordaysn hiç problem olmaz hemen yaptrrsın.. ya seni görünce valla çok mutlu oluyorum yaz böyle arada bi insana umut oluyosunNapcami sasirdim kuzum gidip bi gostericem olmuyo cok etlenmis bi kesiden bahsediyo demek bunun icinmis onunda sinirleri bozuldu artik niye tam olmuyo diye
canm herhangi bi doktora gitsen olmaz mıherkes öyle ypıo bildiğim kadaryla.. hem daha iyi bakalım o ne dicek anlıcak mıKızlar başka doktora muayene olmak istiyorum tamamen kafamdan atabilmek için. İstanbul’da gidebileceğim kadın Doğum yada iyi bir jinekolog biliyor musunuz
evet onun da hem zor oldu hem doku kalmıştıya.. neyse doktora gidilip aldrlır o sıkıntı olmazEmin olmamakla beraber benim gordugum kadariyla kalin bi doku yapiyolar mavide demisyi ki bes yil gecse yine de kanardi cok zor yirtildi demisti
yani doku derken ben tam anlatamadım.. tam yırtılmamışbi kısmı içerde kalmış zarın.. o da ilşki sırasında agrı yapıo diodu doktora gitcektiOnu bilmiyorum ben ne dokusu kalmisti
yok yok canım düşünme onu herkesin öyle değil nadir oluyo baksana..zor yırtılıo çoğu ama istediğimiz de o zaten.. 15 gün sonra bile yrtılan var ama herkes o olayı yasamıyo inşallah bizde atlatcaz sorunsuz şu mübarek ramazann hürmetine yardım etsin Allahbunu atlattık sıra ona mı geldi şimdi ya pff
erkek arkadasınla yasadıgın ılıskıde penıs gırdımı ıcerı surtunmeyle zar bozulmaz ,doktorda hemen dıkebılırız demıs bence para tuzagı ınanma gıt baska doktora görün surtunuyosun ustune kanama yok ustune dıkım şaka mı bu ya!!!ben dıktırmeme ragmen nısanlımla devamlı surtunmelı ılıskı yasıyorum surtunmeden hıcbısey olmqz ha ıcıne gırdıyse ozaman bılemem doktor haklıdırpsikolojim bozuldu her gün orama bakıyorum. çentikleri görebiliyorumama napacağıma karar veremedim. belki ilk ilişkide darlıktan bakire olduğumu anlar diye düşünüyorum. ilk ilişkide darlık hissediliyor mu onu da bilmiyorum. ve sizden başka anlatabileceğim kimse yok.
Bana göre ileride tam bir ilişki yaşayınca yirtilir kanar.. ufak çentikler kafana takiliyorsa da hymenoplasti yaptirip içini rahatlatabilirsin...psikolojim bozuldu her gün orama bakıyorum. çentikleri görebiliyorumama napacağıma karar veremedim. belki ilk ilişkide darlıktan bakire olduğumu anlar diye düşünüyorum. ilk ilişkide darlık hissediliyor mu onu da bilmiyorum. ve sizden başka anlatabileceğim kimse yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?