ebru ne dedı canım kanar mı bu halde yoksa dıkılmesı mı lazım dedısevimlitospik malesef penisin ucu girdi işte sonra doktora gittim ve çentikler oluşmuş dedi. ebruya gittim dikebiliriz dedi. napmam gerek bilmiyorum. bir yanım diktir diyo bir yanım diktirme diyor. özür dileyerek soruyorum tamamen oluşan birleşmede darlık anlaşılır mı? ya da çentikler oluştuysa gitti mi sizce bekaret
Ben yınede farklı bı doktora gıtmenı onerıyorum benımde doktorum ebru.. bence baska bu doktora gıt kanaman olmamıs cunku ılıskıye gırdıgınde kan gelseydı evet bozulmustur derdım veya senınkı esnek sadece centık oldu bence baska bı doktora gıt dırek gıdıo dıktırme sakın bıde ebru kalıcı dıkmıyor ha bu arada tam bırlesme olmadıgı ıcın tabıkıde cok dardırsevimlitospik malesef penisin ucu girdi işte sonra doktora gittim ve çentikler oluşmuş dedi. ebruya gittim dikebiliriz dedi. napmam gerek bilmiyorum. bir yanım diktir diyo bir yanım diktirme diyor. özür dileyerek soruyorum tamamen oluşan birleşmede darlık anlaşılır mı? ya da çentikler oluştuysa gitti mi sizce bekaret
canm merhaba bende sevimlik tospik e katılıyorum kesinlikle hiçbi doktora güvenme git başkasına kotrol ettir bi..psikolojim bozuldu her gün orama bakıyorum. çentikleri görebiliyorumama napacağıma karar veremedim. belki ilk ilişkide darlıktan bakire olduğumu anlar diye düşünüyorum. ilk ilişkide darlık hissediliyor mu onu da bilmiyorum. ve sizden başka anlatabileceğim kimse yok.
canım bu işlerle ilgisi olmayan birine gitsen bi?hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. doktor konusunda kimi önerirsiniz peki ankarada yaşıyorum bu arada ben. iki dklık bakmaya 350 tl aldı. düşünüp taşınıp gideyim. gerçekten psikolojim altüst yapmadım desem dürüstçe söylesem bile bana inanmıcak. ebru kanaman olmaz bence çentiklerin var ama diktirip diktirmemek konusu sana kalmış dedi. darlık konusunu ona da soracaktım ama soramadım. bunları duyunca zaten şaşırdım kaldım. en iyisi gidiyim bi doktora o da kanaman olmaz derse mecbur diktireyim. ben artık kimseyle konuşamıyorum bu konu yüzünden kendimi eksik hissediyorum
canım bu işlerle ilgisi olmayan birine gitsen bi?
Gökçen erdopan da olabilir benm duyduklarm arasında ama o da dikim yapıo güvenmiorum onların hiçbirine..
Ankarada yok canımaklında bulunsun canım şu doktora gidin dediğiniz olursa yazın mutlaka
gecenlerde ayse var bi o diktrdi kalıcı turhan mıydı neydi doktoru.. gerilere git oku cnm.. görürse o da yazar zaten sana..istanbula gtme şansın yok mu?bir de kızlar evlilik durumum yok insanlara adım atmaya cesaretim yok. diktirip uzun soluklu olsun isterdim ama her birinizin yorumlarını bir aydır okudum.ankarada kalıcı diken malesef yok diye yazmışsınız.
Ankarada yok canım[/QUOTE
önce başka dikim yapmayan doktordan ne bilgi alayım sonra dikimi düşünürüm o halde. muayene için bile kime gidicem bilmiyorum ama gerçekten çok zormuş hatalarımın bedelini bu dünyada ödüyorum gibi hissediyorum
canm tam bilemiyorum.. ayse nin mesajlarna bakıp yaziimboğazmanzarası Sevim Turhandan mı bahsediyorsun o doktoru duydum ama hiç yorum yok hakkında onun.
Ben irfan tarhana yaptirdm gecen gun gttim acim var diye kontrole mantar olmusum ama dikise zarar vermemis ilac basladi. Ben eger dikim gerekli degilse asla irfan beyin hadi dikelim dimeyecegnin garantisini veririm. Yani oyle dusuk bi adam degil. Muaine ucretini bilmiyorm ama öneririm. Her an ulasabilirsin ve sakin tatli bi adam. Kadin doktorlarn ne yazikki kalici dikimi yapamadiklarini disunuyorm. Erkek doktor tercih et.saolun kızlar bu iki doktorda aklımda bulunsun. Şu mübarek günlerin hürmetine hepimiz bu derdimizden kurtulalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?