Kanama olmadiysa bana bozulmamis gibi geldi ama soylede bisey var eger olusan centikler deligi genisletip tabana kadar inerse ilerde kanaman olmaz bunu net biliyorum sen yinede dikim yapmayan bj doktora gorun ki ticari kaygisi olmadan sana neg bisey soylesin ve soracagin tek aoru ilk iliskinde kanaman olup olmamasi knemli olan bu cunku darligi vs kimse takmaz onanipekte Sevtep hamdemir diye bi doktordan bahsetti. Sakarya ama ben kızlık zarımın yapısını sorduğumda normal dedi annülermiş. nası hem annüler olup hem duhule müsait oluyor. esnek değilki benimki. o kadar şok oldum ki doktorla konuşamadım bile. hem korktum tarifsiz duygular işte bilirsiniz hepiniz. bunları duymayı beklemiyordum tam bi girme ve kanama olmadı diye bişey olmaz sanıyordum.
Ben akın beyde oldumBayanlar şişli med akın bey nasıl
geçmiş olsun canım aman şükür iyi halletmişsin..Kizlar ben bugun opresyon oldum hic bir aci hisstemedim yariya kadar yirtik olmus yaridan sonrasina doktor mudahale etti suan kanamada yada agri yok 10 gun iliski yasak .. esimde yaninda degil zaten 3 gun sonra gelicek sanirim bu 10 gunu atlatirim kolaylikla
geçmiş olsun canım 10gün sorun olmazsa iyiymişKizlar ben bugun opresyon oldum hic bir aci hisstemedim yariya kadar yirtik olmus yaridan sonrasina doktor mudahale etti suan kanamada yada agri yok 10 gun iliski yasak .. esimde yaninda degil zaten 3 gun sonra gelicek sanirim bu 10 gunu atlatirim kolaylikla
Canim cok gecmis olsun da neden oyle olmus sordun mu yani neden yirtilmamis korktum ben yaKizlar ben bugun opresyon oldum hic bir aci hisstemedim yariya kadar yirtik olmus yaridan sonrasina doktor mudahale etti suan kanamada yada agri yok 10 gun iliski yasak .. esimde yaninda degil zaten 3 gun sonra gelicek sanirim bu 10 gunu atlatirim kolaylikla
bende korktum sımdı bizimde böyle olursa diye düşünüyorumCanim cok gecmis olsun da neden oyle olmus sordun mu yani neden yirtilmamis korktum ben ya
Yok kuzum cok acimiyo yani deriyi tirnak batirir gibi oyle biseykızlar bişey sorcam hani ilk başta uyuşturmak için o bölgeye iğne vuruluyomuşya çok acıyo mu ya özel bi bölge sonuçta oraya iğne ne bileym
Nasıl memnunmusn canımBayanlar şişli med akın bey nasıl
Sinek isirmis gibi agri aci olmuyor as~l dudaklarini cekerken daha cok acidi benim yanlara cek dudaklari nasl aciyor anca o kadar aciyacak zatenkızlar bişey sorcam hani ilk başta uyuşturmak için o bölgeye iğne vuruluyomuşya çok acıyo mu ya özel bi bölge sonuçta oraya iğne ne bileym
Sari akinti oluyo normal bendede oldu bir ay kadar da batmam olmustuKizlar kalici dikim sonrasi sarimtirak akintiniz var miydi sizin? Ve yururken siz de batma hissettiniz mi ve ne kadar sure hissettiniz cevap verirsenz sevinirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?