ayy inanmıyorum maşallah sendeki şanstan bizde de olur inşallah :) ya manolyaa hala seviniyorum sana valla sanki benm olmuş gibi.. seninle çok konuşmuştukya ondan heralde :)
Saka gibi dimi aylar akip gecti ben kurtuldum sende biran once yaptisan kuzum keske bekleme daha ne bilim ani bise olur iliski ister nisanlin yapta kurtul

Saka gibi dimi aylar akip gecti ben kurtuldum sende biran once yaptisan kuzum keske bekleme daha ne bilim ani bise olur iliski ister nisanlin yapta kurtul
kuzum yaptrcam da bu yaz ailemle olcak bi ay onlar deniz deniz die tutturur zarar görür die gidip geldkten sonra düşünüyorum.. nişanlım zaten istio ilişki bakalım erteleyebildğim kadar ertelicem..

Ya kuzum simdi baktim orayada igrenc gozukuyo ya hep kenarlari sismis cok canim sikildi davul gibi sismis kestigi yerler ufff ya icine edilmis resmen

Ya kuzum simdi baktim orayada igrenc gozukuyo ya hep kenarlari sismis cok canim sikildi davul gibi sismis kestigi yerler ufff ya icine edilmis resmen
canım sen sakin ol normal yani şişer tabi dışardan müdahale edildi sonuçta.. 10 güne toparlar o

Kizlar bu islemi yaptrdiktan sonra hic mi denize fln giren yok lütfen biri girdim bisey olmuuo desin ben gec dktirsem bile seneye dugun yazin basinda olmazsa girmek zorunda kalirim

Kizlar bu islemi yaptrdiktan sonra hic mi denize fln giren yok lütfen biri girdim bisey olmuuo desin ben gec dktirsem bile seneye dugun yazin basinda olmazsa girmek zorunda kalirim
galiba ilk 1-2 ay denize girmemek gerekiyormus daha doğrusu doktorum bana 1 ay deniz havuz spor vs yok demişti. zaten bende 1 bucuk ay önce yaptırdıgım ıcın o havada denize girilmiyordu

galiba ilk 1-2 ay denize girmemek gerekiyormus daha doğrusu doktorum bana 1 ay deniz havuz spor vs yok demişti. zaten bende 1 bucuk ay önce yaptırdıgım ıcın o havada denize girilmiyordu
yok o sürede değl zaten canım mesela yaptrdıktan 3 ay 5 ay 1 yıl sonra

yok o sürede değl zaten canım mesela yaptrdıktan 3 ay 5 ay 1 yıl sonra
Suda zaten ben gideyim dikilmiş zarı bi bozayım diyecek Allah aşkına bu nedir öyle bişey olabilir mi taaa bunları düşünmek hasta eder insanı büyüttüğünüz kadar bişey yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…