Oh ya rahatladm. SagolunSari akinti oluyo normal bendede oldu bir ay kadar da batmam olmustu
Zaten 3 gun sonra hasta olucam kuzum ordan sansliyimgeçmiş olsun canım 10gün sorun olmazsa iyiymiş
Kuzum mavide demisti iki dudagi birbirine dikti ondan oldu suan rahatladim hic bakmak istemiyorum acaba nasil oldu diyeCanim cok gecmis olsun da neden oyle olmus sordun mu yani neden yirtilmamis korktum ben ya
ayy inanmıyorum maşallah sendeki şanstan bizde de olur inşallah :) ya manolyaa hala seviniyorum sana valla sanki benm olmuş gibi.. seninle çok konuşmuştukya ondan heralde :)Zaten 3 gun sonra hasta olucam kuzum ordan sansliyim
Saka gibi dimi aylar akip gecti ben kurtuldum sende biran once yaptisan kuzum keske bekleme daha ne bilim ani bise olur iliski ister nisanlin yapta kurtulayy inanmıyorum maşallah sendeki şanstan bizde de olur inşallah :) ya manolyaa hala seviniyorum sana valla sanki benm olmuş gibi.. seninle çok konuşmuştukya ondan heralde :)
Ohh bakma artik bitti gitti atlatyin nasil seviniyorum sana ya valla kendim oldu sanki hep mutlu ol bol cocuk versin Allah sanaKuzum mavide demisti iki dudagi birbirine dikti ondan oldu suan rahatladim hic bakmak istemiyorum acaba nasil oldu diye
kuzum yaptrcam da bu yaz ailemle olcak bi ay onlar deniz deniz die tutturur zarar görür die gidip geldkten sonra düşünüyorum.. nişanlım zaten istio ilişki bakalım erteleyebildğim kadar ertelicem..Saka gibi dimi aylar akip gecti ben kurtuldum sende biran once yaptisan kuzum keske bekleme daha ne bilim ani bise olur iliski ister nisanlin yapta kurtul
canım sen sakin ol normal yani şişer tabi dışardan müdahale edildi sonuçta.. 10 güne toparlar oYa kuzum simdi baktim orayada igrenc gozukuyo ya hep kenarlari sismis cok canim sikildi davul gibi sismis kestigi yerler ufff ya icine edilmis resmen
daha çok yeni ama canmSUAnki halini gorsen kuzum kusarsin igtenccc yaaa
bencede daha cok yeni 1 haftaya kadar toparlar kendinii canımmSUAnki halini gorsen kuzum kusarsin igtenccc yaaa
valla daha düğünüm olmadı kontrole gidicem haftaya ama önce baska bir doktora giidicem aaçıp baktıgım zaman hıcbır delik göremiyorum bendeNasıl memnunmusn canım
galiba ilk 1-2 ay denize girmemek gerekiyormus daha doğrusu doktorum bana 1 ay deniz havuz spor vs yok demişti. zaten bende 1 bucuk ay önce yaptırdıgım ıcın o havada denize girilmiyorduKizlar bu islemi yaptrdiktan sonra hic mi denize fln giren yok lütfen biri girdim bisey olmuuo desinben gec dktirsem bile seneye dugun yazin basinda olmazsa girmek zorunda kalirim
yok o sürede değl zaten canım mesela yaptrdıktan 3 ay 5 ay 1 yıl sonragaliba ilk 1-2 ay denize girmemek gerekiyormus daha doğrusu doktorum bana 1 ay deniz havuz spor vs yok demişti. zaten bende 1 bucuk ay önce yaptırdıgım ıcın o havada denize girilmiyordu
Yok canim zaten bir iki ayda iyilesiyo ondan sonra suya birden atlayip ziplamadiktan sonra bisey olmaz bence gormuyo musun zor yirtilan bisey zatenyok o sürede değl zaten canım mesela yaptrdıktan 3 ay 5 ay 1 yıl sonra
Suda zaten ben gideyim dikilmiş zarı bi bozayım diyecek Allah aşkına bu nediryok o sürede değl zaten canım mesela yaptrdıktan 3 ay 5 ay 1 yıl sonra
Bencede zaten kalin bi doku gorebiliyorum o kolayina yirtilmaz yaniSuda zaten ben gideyim dikilmiş zarı bi bozayım diyecek Allah aşkına bu nediröyle bişey olabilir mi taaa bunları düşünmek hasta eder insanı büyüttüğünüz kadar bişey yok zaten
Mavi naptin senin acilarin gectimi kuzumSuda zaten ben gideyim dikilmiş zarı bi bozayım diyecek Allah aşkına bu nediröyle bişey olabilir mi taaa bunları düşünmek hasta eder insanı büyüttüğünüz kadar bişey yok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?