- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
haha :) ne bilim canım ya insan kuruyo işte yaptrmadıkça.Suda zaten ben gideyim dikilmiş zarı bi bozayım diyecek Allah aşkına bu nediröyle bişey olabilir mi taaa bunları düşünmek hasta eder insanı büyüttüğünüz kadar bişey yok zaten
Cnm doktorun tam adı nedır baska doktordan onay alırsan zaten sorun yok demektirvalla daha düğünüm olmadı kontrole gidicem haftaya ama önce baska bir doktora giidicem aaçıp baktıgım zaman hıcbır delik göremiyorum bende
Gecti kuzum da 5 mmlik biyer kalmış acılmayan o kısım agrı yapıyor biraz onuda baska doktor cok cok rahatsız olursan cerrahi işlem yapılır dedi o kısım kendiliğinden de düzelir dedi bende anlamıyorum ki bazen agrıyo bazen agrımıyoMavi naptin senin acilarin gectimi kuzum
Mavi bende operasyon oldum nedir cektigimiz ya hep ayni 4 gun oldu sansa esim geldi dun gece mantar oldum diye oyaladim bakalim bu gece nolur hasta olmak icin dua ediyorummm resmenGecti kuzum da 5 mmlik biyer kalmış acılmayan o kısım agrı yapıyor biraz onuda baska doktor cok cok rahatsız olursan cerrahi işlem yapılır dedi o kısım kendiliğinden de düzelir dedi bende anlamıyorum ki bazen agrıyo bazen agrımıyo
Canım düğün oncesi git ve hemen hallet sıkma canını bukadar hem son dikiş hep daha garantiliKızlar benımde cok az zamanım kaldı cok korkuyorum benı dugun oncesı cagırdı ebru
Cok sukur bitti gitti harika ya cok seviniyorum size boyle darisi bizlerin basina insallah dua edin bizede kuzuKizlar nerelerdesiniz sesiniz cikmiyor .. kizlar operasyondan sonra dun gece iliskiye girdim muthis rahatladim bi sorunum kalmadi cok kolay giris oldu biraz acidi ama sanirim biras daha beklememiz lazimdi ama esimi artik durduramadim ... sonuc artik kurtuldum
Valla sevindim manolya keske bende rahatlayabilsem benimki minicik bı kısım doktor gerek görmüyor ama ben rahatsız oluyorum belkide psikolojık olarak takıyorumKizlar nerelerdesiniz sesiniz cikmiyor .. kizlar operasyondan sonra dun gece iliskiye girdim muthis rahatladim bi sorunum kalmadi cok kolay giris oldu biraz acidi ama sanirim biras daha beklememiz lazimdi ama esimi artik durduramadim ... sonuc artik kurtuldum
çok sevindimm darısı basımıza :)Kizlar nerelerdesiniz sesiniz cikmiyor .. kizlar operasyondan sonra dun gece iliskiye girdim muthis rahatladim bi sorunum kalmadi cok kolay giris oldu biraz acidi ama sanirim biras daha beklememiz lazimdi ama esimi artik durduramadim ... sonuc artik kurtuldum
hadi sende kurtul bi an önce sana da sevinelim :) ama seninki daha garanti son dikiş olcağı için hiç gerilme1.5 ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?