Suda zaten ben gideyim dikilmiş zarı bi bozayım diyecek Allah aşkına bu nedir öyle bişey olabilir mi taaa bunları düşünmek hasta eder insanı büyüttüğünüz kadar bişey yok zaten
haha :) ne bilim canım ya insan kuruyo işte yaptrmadıkça.

Mavi naptin senin acilarin gectimi kuzum
Gecti kuzum da 5 mmlik biyer kalmış acılmayan o kısım agrı yapıyor biraz onuda baska doktor cok cok rahatsız olursan cerrahi işlem yapılır dedi o kısım kendiliğinden de düzelir dedi bende anlamıyorum ki bazen agrıyo bazen agrımıyo

Mavi bende operasyon oldum nedir cektigimiz ya hep ayni 4 gun oldu sansa esim geldi dun gece mantar oldum diye oyaladim bakalim bu gece nolur hasta olmak icin dua ediyorummm resmen

Kızlar benımde cok az zamanım kaldı cok korkuyorum benı dugun oncesı cagırdı ebru

Kizlar nerelerdesiniz sesiniz cikmiyor .. kizlar operasyondan sonra dun gece iliskiye girdim muthis rahatladim bi sorunum kalmadi cok kolay giris oldu biraz acidi ama sanirim biras daha beklememiz lazimdi ama esimi artik durduramadim ... sonuc artik kurtuldum

Cok sukur bitti gitti harika ya cok seviniyorum size boyle darisi bizlerin basina insallah dua edin bizede kuzu

Valla sevindim manolya keske bende rahatlayabilsem benimki minicik bı kısım doktor gerek görmüyor ama ben rahatsız oluyorum belkide psikolojık olarak takıyorum

Kizlar size bisey sorucam iliskiye girdiginizde ordaki aciklik ne kadar buyuyo ben onceki halini hic hatirlamiyorum ne kadar yirtiliyo yani

çok sevindimm darısı basımıza :)

Kızlar beni biliyorsunuz ben açıp defalarca bakmak gibi büyük bi hata yaptım ameliyattan sonra ama hiç kanama olmadı biraz esnemiş olsa kanama gerçekleşir mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…