- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
bu zamana kadar gitmişmydin bi doktora kontrole?Bu salı başka doktora kontrole gidicem yine 55 gün oldu bakalım o ne diyecek
hangi şehirdesin yani henüz bende gitmedim ama burdan duydklarımı biliyorum..Bi taneye gittim ama bi halttan anlamadığını düşünüyorum tekrar yapalım istersen dedi para tuzağı gibi geldi o yüzden başka doktora gitmek istiyorum bu salı gidicem ama doktor seçemiyorum bi yardımcı olur musunuz
yani bence orda hani özel muayenehanesi olan bi doktor bul arastr kendine yakınbirini bulup git..onun haricinde de turgay beye gitcem ben ama ne kadar güvenilir bilmiyorum istanbulda olduğun için şanslısın benceİstanbuldayım kontrol için bi doktor tavsiye edebilir misiniz ya bu hafta gidicem ne derse o artık kafamda kurmaktan deli olucam artık
dora hospital şişli med buralara git o zaman benm istanbuldki hastaneler hakkında bilgim yok ama herkes zaten kontrole rastgele bi doktora gidio giden varsa yazsınGittim ama başka doktora gitmek istiyorum herkes gibi
Anadolu yakasında mısın önerebilirim bir doktorİstanbuldayım kontrol için bi doktor tavsiye edebilir misiniz ya bu hafta gidicem ne derse o artık kafamda kurmaktan deli olucam artık
GECIkmedı benımYa dikim sonrasi sizin de adetinizde gecikme oldu mu arkadaslar 10 gun gecikti benim
antibiyotik kullandıysan o geciktiriyor benimde 3-4 gün gecikmiştiYa dikim sonrasi sizin de adetinizde gecikme oldu mu arkadaslar 10 gun gecikti benim
herhalde dikim sonrası hissedilen gerginlikten bahsediyor olabilir canım. ben daha önce böyle bişey duymadımKizlar bisey sorucam ben simdiye kadar okudugum yazilarda ve doktorada sordugumda hep dikimden sonra kanamasj icin penis capindan cok daha kucuk bi vajinal delik olmali ve kapali olmali yaziyodu ben de hep rahattim cunku olusan deligi ben bile cok cok acimca goruyodum ben bugun bi yazi okudum dikimden sonra yeni yapilan kizlik zarinin kapali ve yeterli gerginlikte olmasi gerekir diyodu bu gerginlikten kasit ne acaba bilen var mi gergin olmasi ne demek
Doktorda oyle bi kriter yok kapaliysa kanar dedi ama korktum bian saolherhalde dikim sonrası hissedilen gerginlikten bahsediyor olabilir canım. ben daha önce böyle bişey duymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?