Bi taneye gittim ama bi halttan anlamadığını düşünüyorum tekrar yapalım istersen dedi para tuzağı gibi geldi o yüzden başka doktora gitmek istiyorum bu salı gidicem ama doktor seçemiyorum bi yardımcı olur musunuz

hangi şehirdesin yani henüz bende gitmedim ama burdan duydklarımı biliyorum..

İstanbuldayım kontrol için bi doktor tavsiye edebilir misiniz ya bu hafta gidicem ne derse o artık kafamda kurmaktan deli olucam artık

İstanbuldayım kontrol için bi doktor tavsiye edebilir misiniz ya bu hafta gidicem ne derse o artık kafamda kurmaktan deli olucam artık
yani bence orda hani özel muayenehanesi olan bi doktor bul arastr kendine yakınbirini bulup git..onun haricinde de turgay beye gitcem ben ama ne kadar güvenilir bilmiyorum istanbulda olduğun için şanslısın bence

Valla canım ben hep söyledim hepte söylerim ben Turgay beyin işini hakkıyla yaptığını düşünüyorum ben baka baka bu hale getirdim bakmasaydım bu durumda olmazdım. Başka doktor olumsuz birşey derse yaptıracak olsam yine Turgay’a yaptırırım ben hem sabrından hem ilgisinden dolayı 50 kere gittim adam bi kere Of demedi

Bugün kadir gecesi.. herkesin kandili mübarek olsun... umarım çektiğiniz sıkıntılardan olumsuzluklardan kurtuluruz. Isledigimiz günahlar inşallah affolur... dualarımda bile siz varsınız rabbim hepimize saglık güç kuvvet huzur mutluluk versin. Her sorunu geride bırakalım inşallah. Hepimiz mutluluğu huzuru hakediyoruz...

Ben gittim bugün pişman oldum ona gittiğime ne dediği belli değil açıklık var mıdır dedim bunu anlayamıyorum dedi içi görünmüyor dedi. Kapalı bu yani dedim kesin kanama olur mu dedim %100 garanti veremem için rahat etmeyecekse evlenmeden bi dikiş attırır garanti edersin dedi. İyice kafayı yemişler biraz daha zaman geçsin 57. Gündeyim tekrar başka bi doktora gidicem o zamana kadar güzel bi doktor bulurum heralde

Ya dikim sonrasi sizin de adetinizde gecikme oldu mu arkadaslar 10 gun gecikti benim

Kizlar bisey sorucam ben simdiye kadar okudugum yazilarda ve doktorada sordugumda hep dikimden sonra kanamasj icin penis capindan cok daha kucuk bi vajinal delik olmali ve kapali olmali yaziyodu ben de hep rahattim cunku olusan deligi ben bile cok cok acimca goruyodum ben bugun bi yazi okudum dikimden sonra yeni yapilan kizlik zarinin kapali ve yeterli gerginlikte olmasi gerekir diyodu bu gerginlikten kasit ne acaba bilen var mi gergin olmasi ne demek

herhalde dikim sonrası hissedilen gerginlikten bahsediyor olabilir canım. ben daha önce böyle bişey duymadım

Arkadaşlar merhaba ben İzmir’de kalıcı dikim düşünüyorum psikolojik olarak çok kötü durumdayım başımdan yeni geçti evlilik yok hayatımda istemiyorumda sadece psikolojik olarak iyi hissetmek istiyorum bunun için ancak şehir dışından günübirlik gideceğim bana doktor tavsiyesinde bulunabilirmisiniz? Nolur gerçekten yardımcı olacaklar cevap versin . Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…