eğer ist dusunursen ben şişli med akın beyde operasyonumu geçirdimArkadaşlar merhaba ben İzmir’de kalıcı dikim düşünüyorum psikolojik olarak çok kötü durumdayım başımdan yeni geçti evlilik yok hayatımda istemiyorumda sadece psikolojik olarak iyi hissetmek istiyorum bunun için ancak şehir dışından günübirlik gideceğim bana doktor tavsiyesinde bulunabilirmisiniz? Nolur gerçekten yardımcı olacaklar cevap versin . Teşekkürler.
Peki sonuç aldın mı? Memnun musun ? Ben günübirlik gidip geleceğim için İstanbul uzak canımeğer ist dusunursen ben şişli med akın beyde operasyonumu geçirdim
bende bi ara izmirde aradım ama bulamadım istanbulda yaptrcamArkadaşlar nolur bir fikri olan yok mu İzmir’le ilgili. Lütfen yardımcı olun bana kimselere danışamıyorum bu konuda 22 yaşında bekâr biri olarak kime ne sorabilirim ki ..
İzmir’de buldum bi doktor ama emin değilim Mustafa Alihanoğlu diye biri.bende bi ara izmirde aradım ama bulamadım istanbulda yaptrcam
Telefonda sekreteri Yeşim hanımla konuştum 1000-3000 arasında kızlıktaki hasara ve yapacağı işlemlere göre değişir dedi lokal anesteziyle yapılıyor dedi aynı gün muayeneden hemen sonra yapabiliriz dedi şehir dışından geleceğimi belirttiğim için. Çok ilgiliydi içimi rahatlattı ama burada daha önce yapanlardan da fikir almak istedim.konuştn mu ne kadar dio nasıl yapıyomuş son kontrole falan.. sen bilirsin de riske atma bence o kadar parayı vermsken bilindik bi doktora yaptr günübirlik istanbula da gidesşn bende öyle yapcam çünkü mecbur
anladım hayırlısı olsun inşallah.. daha önce yaptrp sonuç alan birine denk geldn mi pekiTelefonda sekreteri Yeşim hanımla konuştum 1000-3000 arasında kızlıktaki hasara ve yapacağı işlemlere göre değişir dedi lokal anesteziyle yapılıyor dedi aynı gün muayeneden hemen sonra yapabiliriz dedi şehir dışından geleceğimi belirttiğim için. Çok ilgiliydi içimi rahatlattı ama burada daha önce yapanlardan da fikir almak istedim.
Bu sayfada başlık açılmıştı izmirde yaptıranlar diye sonuç alanlar olmuş Mustafa Alihanoğlu’ndan ancak o başlıkta daha sonra konu bu işin günahına sevabına ahlakına sarkmış son yorumlarda. İstanbul’da kimi düşünüyorsun ve senin evlilik var mı yakın zamandaanladım hayırlısı olsun inşallah.. daha önce yaptrp sonuç alan birine denk geldn mi peki
evlilik seneye yazın.. turgay beyi düşünüyorum ya en son onda karar kıldım ama düşünrsen harun özkan da iyi sonuç alan çok ben turgayı terch ettmBu sayfada başlık açılmıştı izmirde yaptıranlar diye sonuç alanlar olmuş Mustafa Alihanoğlu’ndan ancak o başlıkta daha sonra konu bu işin günahına sevabına ahlakına sarkmış son yorumlarda. İstanbul’da kimi düşünüyorsun ve senin evlilik var mı yakın zamanda
Benim evlilik yok kendimi çok kötü hissediyorum diye yaptırmak istiyorum. Güya yüzük takıp evlenecekti beni asla bırakmayacaktı ama yarı yolda bıraktı istememe rağmen zorladı beni sonrada çekip gitti giderken de hiç vicdanı sızlamadı. Psikolojik olarak kötüyüm nasıl bu hale geldim inanamıyorum olanlara. Lütfen kızlar kimseye güvenip inanmayın bu konuda evlenmeden kendinizi harcatmayın her şeyinizi alıp gittiklerinde çok çaresiz hissediyorsunuz. Bunları söylüyorum çünkü ben yandım başkası yanmasın istiyorum.evlilik seneye yazın.. turgay beyi düşünüyorum ya en son onda karar kıldım ama düşünrsen harun özkan da iyi sonuç alan çok ben turgayı terch ettm
Öyle yapmaya çalışıyorum canım. Kimsenin de bunu yaşamasını istemiyorum yaşayanlar olarak acısını da kahrını da ağırlığını da biliyorum. İnanmasınlar güvenmesinler asla acımıyorlar kızlar size kendinizi o durumdan şakının. Peki sen nerde oturuyorsun açık adres vermede nereden gideceksin İstanbul’a günübirlik mi gideceksin benim ailem dikkat çekmesin diye en yakın izmiri düşünüyorum ama İstanbul’da Turgay beyi de çok duydum yorumlarda ve reklamı da çok vardıkesinlikle öyle genelde dışardan yadırgıyolar oh ne güzel ilişkiye gir diktir gir dktr gibi. eğer küçük kardeslerim okuyosa kesinlikle yanlış bu büyük bi hata düşmeyin buna hiç öyle gir diktr kadar basit değil.. sende takma canm pişman olmssun önüne bakmaktan baska çare yok..
trabzondan gidicem ben.. günübrlik gidicem kalamam.. turgay bete de reklam olmayanlara da şahit oldum o yüzden onda karar kıldımÖyle yapmaya çalışıyorum canım. Kimsenin de bunu yaşamasını istemiyorum yaşayanlar olarak acısını da kahrını da ağırlığını da biliyorum. İnanmasınlar güvenmesinler asla acımıyorlar kızlar size kendinizi o durumdan şakının. Peki sen nerde oturuyorsun açık adres vermede nereden gideceksin İstanbul’a günübirlik mi gideceksin benim ailem dikkat çekmesin diye en yakın izmiri düşünüyorum ama İstanbul’da Turgay beyi de çok duydum yorumlarda ve reklamı da çok vardı
Sen baktıgında dıkıslerı goruyor musun?1 ayda hala dikislerin dusmemesi normal mi yada tutsaydi duser miydi yoksa dusmemesi mi iyi bilgisi olan var mi arkadaslar
CANIM SENİN HANGİ DOKTORDUSaolun kuzular hep ediyorum dua insallah hepiniz kurtulucaksiniz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?