Kızlar size bi sorum olacak benim önümde evlilik yok uzun süre de düşünmüyorum şimdi yaptırmak istememin nedeni psikolojik olarak yani demem o ki şimdi yaptırırsam bi 4-5 yıl sonra evlilik olursa o zamana kadar dikimde bozulma olur mu dikişler açılır mı ? Tekrar işlem gerekir mi sizce çok kararsızım kalıcı gerçekten uzun süre dayanıyor mu ?

Canım ben yaptırdım Turgay beye yaptırdım. O zaman bunu yaşadığım insan hayatımdaydı buna rağmen yaptırmak istedim yani çok iyi anlıyorum seni böyle durmak beklemek çok zor kendine tahammül edemiyorsun oranın açık olması resmen batıyor sana. Ama yaptırınca da ya evlenene kadar dayanmazsa ya bozulduysa ya öyleyse ya böyleyse diye kendini yiyip bitiriyorsun. Ben yaptırdım ama bak hala atlatamadım ki burdayım her kafadan ayrı ses çıkar çok yorulursun bekleyebiliyorsan bekle ilerde evliliğe cesaret edebilirsen yaptır şuan yaptırman seni rahatlatmayacak asıl yaptırdıktan sonra çilesi başlıyor. Şimdi erkek arkadaşım hayatımda Yok kendimle başbaşayım diktirmek çözüm değil şuan için. Önemli olan kendi içinde kendini toparlayabilmek

konuştn mu ne kadar dio nasıl yapıyomuş son kontrol falan.. sen bilirsin de riske atma bence o kadar parayı vermsken bilindik bi doktora yaptr günübirlik istanbula da gidesşn bende öyle yapcam çünkü mecbur
Ne zaman gitmeyi düşünüyosun canım İstanbula. Yanıma yoldaş arıyorum bende uzaktayım baya ne zamana hazır olurum bilmiyorum gerçi ama

Canım sen nerelisin İstanbula ne zaman gitmeyi düşünüyorsun

Canım evet gerçekten anlamışsın beni orayı öyle açık görmek beni kahrediyor dayanamıyorum o görüntü psikolojik olarak beni daha da etkiliyor napacağımı bilmiyorum bu dikimi kendim için yapıyorum aslında başka bi erkek için değil önemli olan benim ruh halim bu saatten sonra başkasının canı cehenneme en büyük zararı onlar verdi bize ben kendimi toparlamak içim çabalıyorum ve bu durum ortaya çıkarsa duyulursa diye ailemin başı eğilmesin istiyorum ve benim yüzümden elleri kirlenmesin istiyorum of kızlar çok kötü durumdayım gerçekten canım sen yaptırdın peki evlilik için mi hayatımda kimse yok demişsin de neden yaptın yoksa benim gibi rahat hissetmek için mi

Canım o zaman bunu yaşadığım İnsan hayatımdaydı zaten beraber gidip yaptırdık biz ilişki yaşamadık onunla yanlışlıkla sürtünürken girdi ucu aradan 3 saat geçmedi ben dikim işlemi yaptırdım Bakırköy’de Nadire çakmak diye bi jinekoloğa tabi yaptığı işlem geçiçi çıktı bi hafta sonra açıldı attı dikişler kendini. Sonra tekrar yaptırmaya karar verdik çğnkü bununla baş edemedim psikolojim çok bozuldu turgay beyle ön görüşme yaptım Turgay beye karar verdim 15 gün sonra dikim işlemini yaptırdık iyileşme süreci çok zor geçti benim için 15 kere falan kontrole gitmişimdir çok kurcaladım açıp baktım hep ve en büyük hatayı da burda yaptım zaten aklı başında olan bi İnsan Benim kadar açıp bakmaz sonuç olarak 2. Aya geldim dün Turgay beye gittim sorun yok dedi ama ondan önce görüştüğüm doktor pek iyi şeyler söylemedi şuan ki sonuç sadece benim hatalarımdan kaynaklı birşey bu yüzden kimseyi suçlamıyorum. Evlenmeyi düşünmüyorum Buda benim bu yaptığımın bedeli olsun. Ne zaman kendimi gerçekten affederim ı zaman bende önüme bakmaya çalışırım

Ailem anlıyacak galan demişsin bide kimse anlamaz canım emin ol kimse geçip sana aç kızlığına bakıcam demez biraz zaman geçsin sende gerçeklerin farkına varacaksın. Millet bunun Sefa’sını sürüyor 50 kişiyle beraber olup hiç biley olmamış gibi evleniyor o yüzden olmuşla ölmüşe çare Yok bunun farkına var bununla yüzleş kimse bu durumda olmak istemez allah kimseye yaşatmasın. Ben biraz olsun rahat bırakabiliyorum kendimi hayatın amacını sorguluyorum bu ara sadece kendi seçimlerim yüzünden bu haldeyim bu yüzden sonuçlarına katlanmak zorundayım hepimiz öyleyiz

Açıklık ne kadar delık mı goruyorsun bariz??

Yanı bos bır delık mı goruyorsunuz yoksa genıslık mı goruyorsunuz?
Kızlık bozulmadan önceki haline göre delik birazcık açılmış ve o yuvarlak önceden düzgün bir biçimdeyken şimdi et birbirinden ayrılmış kenarları parça parça olmuş bir kaç yerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…