- 19 Haziran 2018
- 49
- 18
- 38
Ama kendimi böyle rahat hissetmiyorum canım sen yaptın mı evlilik var mı önündeBence beklemelisin canım
Yaptırıncaxa ıcın rahat etmıyor o yuzden sımdıden bole bıseye gırme cıddı ılıskın olunca adamın tavrına gore yaptırır veya yaptırmazsınAma kendimi böyle rahat hissetmiyorum canım sen yaptın mı evlilik var mı önünde
Ne zaman gitmeyi düşünüyosun canım İstanbula. Yanıma yoldaş arıyorum bende uzaktayım baya ne zamana hazır olurum bilmiyorum gerçi amakonuştn mu ne kadar dio nasıl yapıyomuş son kontrol falan.. sen bilirsin de riske atma bence o kadar parayı vermsken bilindik bi doktora yaptr günübirlik istanbula da gidesşn bende öyle yapcam çünkü mecbur
Canım sen nerelisin İstanbula ne zaman gitmeyi düşünüyorsunÖyle yapmaya çalışıyorum canım. Kimsenin de bunu yaşamasını istemiyorum yaşayanlar olarak acısını da kahrını da ağırlığını da biliyorum. İnanmasınlar güvenmesinler asla acımıyorlar kızlar size kendinizi o durumdan şakının. Peki sen nerde oturuyorsun açık adres vermede nereden gideceksin İstanbul’a günübirlik mi gideceksin benim ailem dikkat çekmesin diye en yakın izmiri düşünüyorum ama İstanbul’da Turgay beyi de çok duydum yorumlarda ve reklamı da çok vardı
canm ben inşallah temmuz sonu ağustos gbi en en geç ağustos sonu bu işi btrcem.. sen?Ne zaman gitmeyi düşünüyosun canım İstanbula. Yanıma yoldaş arıyorum bende uzaktayım baya ne zamana hazır olurum bilmiyorum gerçi ama
o özgür kartala yaptrdıCANIM SENİN HANGİ DOKTORDU
Canım evet gerçekten anlamışsın beni orayı öyle açık görmek beni kahrediyor dayanamıyorum o görüntü psikolojik olarak beni daha da etkiliyor napacağımı bilmiyorum bu dikimi kendim için yapıyorum aslında başka bi erkek için değil önemli olan benim ruh halim bu saatten sonra başkasının canı cehenneme en büyük zararı onlar verdi bize ben kendimi toparlamak içim çabalıyorum ve bu durum ortaya çıkarsa duyulursa diye ailemin başı eğilmesin istiyorum ve benim yüzümden elleri kirlenmesin istiyorum of kızlar çok kötü durumdayım gerçektenCanım ben yaptırdım Turgay beye yaptırdım. O zaman bunu yaşadığım insan hayatımdaydı buna rağmen yaptırmak istedim yani çok iyi anlıyorum seni böyle durmak beklemek çok zor kendine tahammül edemiyorsun oranın açık olması resmen batıyor sana. Ama yaptırınca da ya evlenene kadar dayanmazsa ya bozulduysa ya öyleyse ya böyleyse diye kendini yiyip bitiriyorsun. Ben yaptırdım ama bak hala atlatamadım ki burdayım her kafadan ayrı ses çıkar çok yorulursun bekleyebiliyorsan bekle ilerde evliliğe cesaret edebilirsen yaptır şuan yaptırman seni rahatlatmayacak asıl yaptırdıktan sonra çilesi başlıyor. Şimdi erkek arkadaşım hayatımda Yok kendimle başbaşayım diktirmek çözüm değil şuan için. Önemli olan kendi içinde kendini toparlayabilmek
Açıklık ne kadar delık mı goruyorsun bariz??Canım evet gerçekten anlamışsın beni orayı öyle açık görmek beni kahrediyor dayanamıyorum o görüntü psikolojik olarak beni daha da etkiliyor napacağımı bilmiyorum bu dikimi kendim için yapıyorum aslında başka bi erkek için değil önemli olan benim ruh halim bu saatten sonra başkasının canı cehenneme en büyük zararı onlar verdi bize ben kendimi toparlamak içim çabalıyorum ve bu durum ortaya çıkarsa duyulursa diye ailemin başı eğilmesin istiyorum ve benim yüzümden elleri kirlenmesin istiyorum of kızlar çok kötü durumdayım gerçektencanım sen yaptırdın peki evlilik için mi hayatımda kimse yok demişsin de neden yaptın yoksa benim gibi rahat hissetmek için mi
canm bende de açıklık var diklmiş arkadaslarınkine göre açık ve parca parca o zarn oldugu kısım.. dikilnce daha düz ve kapalı gercekten deAçıklık ne kadar delık mı goruyorsun bariz??
Açıklık önceki haline göre birazcık büyümüş ve arkadaşın dediği gibi o yuvarlağın etrafındaki et parça parça ayrılmış durumda ...Açıklık ne kadar delık mı goruyorsun bariz??
Kızlık bozulmadan önceki haline göre delik birazcık açılmış ve o yuvarlak önceden düzgün bir biçimdeyken şimdi et birbirinden ayrılmış kenarları parça parça olmuş bir kaç yerinYanı bos bır delık mı goruyorsunuz yoksa genıslık mı goruyorsunuz?
Anladım bende dıkım yaptırdım benımde oleKızlık bozulmadan önceki haline göre delik birazcık açılmış ve o yuvarlak önceden düzgün bir biçimdeyken şimdi et birbirinden ayrılmış kenarları parça parça olmuş bir kaç yerin
Dikimden sonra toparlanma oldu mu görüntüsünde canımAnladım bende dıkım yaptırdım benımde ole
Ben bakmiyorim ki . yasak bakmam ıkinmam da yasak . korkuyorm .bakmamak daha hayirli sanki. Doktor bile bakarken ayirmiyor iyice korkuyor zarar vermekten .Sen baktıgında dıkıslerı goruyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?