Ya turgay karakaya sitesinde mikrocerrahiyi onermiyor ve 1 hafta sonra dikisler duser anlamsz bi dikimdor flan diyor ben korktm . Ama benm 1 ay oldu taş gbi duruyor dikisler . kizlar dikisleri tutanlar bilgi verse keske flepte yada mikrocerrahide tutanlarda 1 ay snra hala dikislern durmasi saglikli mi

kızlar bildiğiniz gibi 2 ay önce akın beyde operasyon oldum. daha kontrol için hiç doktora gitmemiştm. baktıgımda da anladım zaten kapalı oldugunu . dün akşam akın beyin asistanıyla konustum. benden resim istedi resmi attım gayet iyi tutmus mutlaka kanaman olur dedı aynı sekılde akın beye de gönderdi fotomu o da onayladı. içim rahatladı cok sukur. isteyen olursa özelen yazsın whatsapp konusmalarını gönderebilirim arkadaslar

Cok sevindim gozun aydin

Canim baska doktorada muayene ol

Anladım canım daha fazla bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim
canım evet 4000 dedi yanılmıyosam bide eğer olur da tutmazsa 1000 tl daha alıpdikerim dedi..
ondan kanaması olan 2 kişiyi olmayan bi kişiyi biliyorum biriyle konustm whatsap üstnden.. biraz huysuz onu da biliyorum ama işini bilio sanırım..

ankarada kesin tutan kimler var forumu basştan sona okudum önceleri ebru diyordum ama vazgeçtim şimdi irfan tarhan, derya korkmaz,gökçen erdoğan bilmiyorum ya napcam yardım fiyatta benim için önemli

Bilmiyorum artık gecicide yaptırmak istemiyorum bakalım biraz daha arastıracagım siz kime yaptırmıstınız? Sevimlitospik666 gercekten yardıma cok ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…