- 19 Haziran 2018
- 49
- 18
- 38
Canım sen nerede kime yaptırdın ne kadar oldu yapalıBen bakmiyorim ki . yasak bakmam ıkinmam da yasak . korkuyorm .bakmamak daha hayirli sanki. Doktor bile bakarken ayirmiyor iyice korkuyor zarar vermekten .
Ben ankarada irfan tarhana yaptirdm 1 ay oldu sayilir.Canım sen nerede kime yaptırdın ne kadar oldu yapalı
Cok sevindim gozun aydinkızlar bildiğiniz gibi 2 ay önce akın beyde operasyon oldum. daha kontrol için hiç doktora gitmemiştm. baktıgımda da anladım zaten kapalı oldugunu . dün akşam akın beyin asistanıyla konustum. benden resim istedi resmi attım gayet iyi tutmus mutlaka kanaman olur dedı aynı sekılde akın beye de gönderdi fotomu o da onayladı. içim rahatladı cok sukur. isteyen olursa özelen yazsın whatsapp konusmalarını gönderebilirim arkadaslar
Canim baska doktorada muayene olkızlar bildiğiniz gibi 2 ay önce akın beyde operasyon oldum. daha kontrol için hiç doktora gitmemiştm. baktıgımda da anladım zaten kapalı oldugunu . dün akşam akın beyin asistanıyla konustum. benden resim istedi resmi attım gayet iyi tutmus mutlaka kanaman olur dedı aynı sekılde akın beye de gönderdi fotomu o da onayladı. içim rahatladı cok sukur. isteyen olursa özelen yazsın whatsapp konusmalarını gönderebilirim arkadaslar
Aklımda canım öyle de yapmayı dusunuyorumCanim baska doktorada muayene ol
ben flep için kendisini aradıgımda 4.000 tl istemişti sadece bunu biliyorumKIzlar Harun Özkan’a ameliyat olan var mı yada bi bilgisi olan varsa söyleyebilir mi ?
canım evet 4000 dedi yanılmıyosam bide eğer olur da tutmazsa 1000 tl daha alıpdikerim dedi..Anladım canım daha fazla bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim
ankarada kesin tutan kimler var forumu basştan sona okudum önceleri ebru diyordum ama vazgeçtim şimdi irfan tarhan, derya korkmaz,gökçen erdoğan bilmiyorum ya napcam yardım fiyatta benim için önemli[/QUOTEderya korkmaz fake:) kesın tutan yok ankarada
BEn ebru zulfBilmiyorum artık gecicide yaptırmak istemiyorum bakalım biraz daha arastıracagım siz kime yaptırmıstınız? Sevimlitospik666 gercekten yardıma cok ihtiyacım var
ne kadar kaldi dugune cnmBEn ebru zulf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?