- 24 Haziran 2018
- 18
- 2
- 1
- 44
Hadı gozun aydın canım benım cok cok sevındımBende bugun tekrar doktora gittim dugune iki ay var sonra musait olamam diye gittim cok guzel olmus kesin kanar dedi mutluluktan agliuorum saatlerdir kizlar cok begendi doktor
Saol tatlim insallah o geceyi atlatirsam benden mutlusu yokHadı gozun aydın canım benım cok cok sevındım
Öyle çok dikkat edeceğin bir şey yok ki. Ben de ebru hanıma yaptırmıştım 4-5 gün kanamam oldu özellikle lavabo ihtiyacından sonra. Kendini zorladıysan biraz da olaa normaldir. Bunun dışında bacaklarını falan çok açma merdiven çıkarken yürürken vs. Zaten sana her halükarda evlenmeden birkaç gün önce gel diyecek ve tekrar dikiş atacak tutmasa da önemli değilKızlar Ebru hocaya kalıcı yaptırdım 4 5 gün oldu ilk bi kaç gün kanamam olmamıştı şimdi sürekli kanama oluyo acaba dikişler tutmadı mı attı mı ne oldu çok korkuyorum yaptıranlar yardım lütfennnn nasıl oturacağımı kalkacağımı şaşırdım aklım sürekli orada psikolojim bozuldu yine
Almadığını söylemişti ama muayene ücreti aldığını bildiğim kişiler bar son dikişte. Orasını ben de anlamadım içinin rahat olması gerekiyormuş her ihtimale karşı. Bana da tuttu ama akıntı var etkileyebilir esnetebilir gibi bir şey demişti kontrolde ne alakays artık :)O son dikişe de ücret alacak mı bittim ben param da Yok 2bin lira ekstra daraltma ücreti de aldı madem düğünden önce kesin bi daha dikiş atacak ne diye kalıcı yaptırıyoruz düğün öncesi nasıl gidecem zaten sürekli kanama oluyo sinirlerim bozuk
Tıpatıp aynı cumlelerı banada kullandı aynısı:)Almadığını söylemişti ama muayene ücreti aldığını bildiğim kişiler bar son dikişte. Orasını ben de anlamadım içinin rahat olması gerekiyormuş her ihtimale karşı. Bana da tuttu ama akıntı var etkileyebilir esnetebilir gibi bir şey demişti kontrolde ne alakays artık :)
Canım sen zaten şunları diyecek demiştin aynıları söyledi :) diğer arkadaşlara da aynılarını söyleyecek sanırımTıpatıp aynı cumlelerı banada kullandı aynısı:)
İnşallahYa zaten ifadeleri mimikleri yapmacıktı hep resmen Eline düştük diye sömürüyolar. İnşallah hepimiz de olumlu sonuç alırız da parası önemli değil
galiba ilk gecenin stresi kaldı sende. olcakmı olmucakmı derken odaklanamamıs olabilirsin . sanırım biraz zaman sonra geçer canımm.Bu durum zor bi durum Allah hepinizin yardimcisi olsun aci oluyo tabiki ama sonucu guzel stres bitiyor .. kizlar psikolojikmi bilmiyorum ama ben hala vajinal zevk almadim nedendir bilmiyorum
merhaba ankarada en iyi hymen ameliyali yapan doktor hakkinda bilgi almak istiorm kesin sonuc hangi doktor veririrgaliba ilk gecenin stresi kaldı sende. olcakmı olmucakmı derken odaklanamamıs olabilirsin . sanırım biraz zaman sonra geçer canımm.
Ankarada kesin sonuç veren doktor yok yani düğünden birkaç gün önce gitme şansın varsa hepsi verir ama kalıcı olarak kesin sonuç veren yokmerhaba ankarada en iyi hymen ameliyali yapan doktor hakkinda bilgi almak istiorm kesin sonuc hangi doktor veririr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?