Kızlar Ebru hocaya kalıcı yaptırdım 4 5 gün oldu ilk bi kaç gün kanamam olmamıştı şimdi sürekli kanama oluyo acaba dikişler tutmadı mı attı mı ne oldu çok korkuyorum yaptıranlar yardım lütfennnn nasıl oturacağımı kalkacağımı şaşırdım aklım sürekli orada psikolojim bozuldu yine

Öyle çok dikkat edeceğin bir şey yok ki. Ben de ebru hanıma yaptırmıştım 4-5 gün kanamam oldu özellikle lavabo ihtiyacından sonra. Kendini zorladıysan biraz da olaa normaldir. Bunun dışında bacaklarını falan çok açma merdiven çıkarken yürürken vs. Zaten sana her halükarda evlenmeden birkaç gün önce gel diyecek ve tekrar dikiş atacak tutmasa da önemli değil

O son dikişe de ücret alacak mı bittim ben param da Yok 2bin lira ekstra daraltma ücreti de aldı madem düğünden önce kesin bi daha dikiş atacak ne diye kalıcı yaptırıyoruz düğün öncesi nasıl gidecem zaten sürekli kanama oluyo sinirlerim bozuk

Almadığını söylemişti ama muayene ücreti aldığını bildiğim kişiler bar son dikişte. Orasını ben de anlamadım içinin rahat olması gerekiyormuş her ihtimale karşı. Bana da tuttu ama akıntı var etkileyebilir esnetebilir gibi bir şey demişti kontrolde ne alakays artık :)

Tıpatıp aynı cumlelerı banada kullandı aynısı:)

Kızlar beni korkutan birsey var çok araştırdım normalde ilkinde ben gibi çoğu kişi birsey hissetmemis sanırım acı vs. Sanırım rahatlıktan ve ordaki kayganliktan bilmiyorum. Ama kalıcı dikim yaptiranlarin hepsi sonra ilk gecede canının çok yandıgindan bahsediyor. Burda da sormustum. Ben doktorlatla da konustum flepde kendi orjinal zar dokusunun aynısıni kaldiriyoz normal zarinda ordaki vajina mukozasi bu da aynısı diyor hersey ayni olur diyor hep ama nedense herkesin normal zardan farklı olarak zor yirtiliyor kimisinin yırtılmıyor bile belki farklı olan bi çok şey daha var. Normal dikimden önce ilk ilişkide de böyle aci cwken varmi ya? Benim korkum dikim sonrası ilisko böyle zor acılı geçerse etkilenebilirim ve eşime karşı iliskden sogurum ya onla iliskden hiç zevk almam bidaha. böyle olmasını istemiyorum normal ilkinde hersey güzeldi oysa ki ama burda böyle olursa napcam bilmiyorm. Yaptıranlar bu konuda detayli anlatabilir mi?

Bu durum zor bi durum Allah hepinizin yardimcisi olsun aci oluyo tabiki ama sonucu guzel stres bitiyor .. kizlar psikolojikmi bilmiyorum ama ben hala vajinal zevk almadim nedendir bilmiyorum

Bundan bahsediyorum işte bende. Normalde ilknde hersey normal güzel rahatsın zevk aliyorsun ve anlamiyorsn yirtildigini fakat bu dikimden sonra böyle sacma bi acı olursa bu kötü bisey. Ben etkilenirim yani bi daha iliskiden zevk alamam böyle hissediyorum. Normalde ilk seferde zevk almak hissetmek için yaptığım şeyi evlendiğim adama karsi yapmak istemezsem sirf o istedikce olsun diye yqparsam çok kötü hissederim ya. Nasıl bi zar yapiyolar anlamıyorum hersey aynı diyolar bide. Harun Özkan var aklımda hep anadan doğma zar iyileşnce kadn dogmcular ble anlamaz diyor ya bu nasıl olur acaba en yakın bunayim bende. Hislerde çok önemli sonuçta. Ilk hissetmek istiyorum bende psikolojik fiziksel ve hissel olarak

Bu durum zor bi durum Allah hepinizin yardimcisi olsun aci oluyo tabiki ama sonucu guzel stres bitiyor .. kizlar psikolojikmi bilmiyorum ama ben hala vajinal zevk almadim nedendir bilmiyorum
galiba ilk gecenin stresi kaldı sende. olcakmı olmucakmı derken odaklanamamıs olabilirsin . sanırım biraz zaman sonra geçer canımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…