- 23 Haziran 2018
- 9
- 4
- 1
- 35
Yok malesefankarada bu isi yapan iyi bi doktor varmi yardimci olun lutfen istanbul demis herkes ama istanbula gidemiorm
sen hangi doktora yaptirdin canm ankaradamisinKızlar 5 gün önce kalıcı ve daraltma yaptırdım ikinci günün sonunda yoğun kanamam olmuştu tam kanama kesilmişti ki dün bu gün De adet oldum ve o bölgede ne bir acı ne bir gerginlik hissediyorum. Gerginlik hisseden kaşınan olmuş sürekli bakıyorum ip falan düşmedi ama acaba dikişler attı mı akıntı olunca esner falan denmiş benim direk adet kanı geliyo bi zararı olur mu düğüne 3 ay kaldı son kontrole de çağırdı çok korkuyorum stresten ölcem tecrübesi olanlar bişey söyleyin lütfen
Normalde yaptırdıktan sonra 10gun mınumum regl olmaman lazımdı keske gecıktırıc fln ıcseydın doktorla bı konusurmusun cunku ben regl bıtınce gıtmıstım ebruya sen bugun bı ara konus bızıde bılgılendır canımKızlar 5 gün önce kalıcı ve daraltma yaptırdım ikinci günün sonunda yoğun kanamam olmuştu tam kanama kesilmişti ki dün bu gün De adet oldum ve o bölgede ne bir acı ne bir gerginlik hissediyorum. Gerginlik hisseden kaşınan olmuş sürekli bakıyorum ip falan düşmedi ama acaba dikişler attı mı akıntı olunca esner falan denmiş benim direk adet kanı geliyo bi zararı olur mu düğüne 3 ay kaldı son kontrole de çağırdı çok korkuyorum stresten ölcem tecrübesi olanlar bişey söyleyin lütfen
canım ben operasyonu yaptırdıgım zaman doktorum bana 2 hafta adet olmaman gerek demişti sen hiç sormadın mı doktora adet olucam bı sorun olurmu diyeKızlar 5 gün önce kalıcı ve daraltma yaptırdım ikinci günün sonunda yoğun kanamam olmuştu tam kanama kesilmişti ki dün bu gün De adet oldum ve o bölgede ne bir acı ne bir gerginlik hissediyorum. Gerginlik hisseden kaşınan olmuş sürekli bakıyorum ip falan düşmedi ama acaba dikişler attı mı akıntı olunca esner falan denmiş benim direk adet kanı geliyo bi zararı olur mu düğüne 3 ay kaldı son kontrole de çağırdı çok korkuyorum stresten ölcem tecrübesi olanlar bişey söyleyin lütfen
canım ben operasyonu yaptırdıgım zaman doktorum bana 2 hafta adet olmaman gerek demişti sen hiç sormadın mı doktora adet olucam bı sorun olurmu diye
Kontrole ıslem yaptıktan sonra 3ay oncesınde gıdersen 350tl verıyorsun 3ay sonrakı ılk kontrolde ucret almıyorlar sen neden sormuyosun regl oldum sorun olur mu dıe?Ben sormadım ama bi arkadaşım da Ebru hocaya yaptırmıştı ona 3 4 gün sonra bile olsan sorun olmaz demiş sıcaktan stresten erken oldum beklemiyordum bi de Ankara’da yaşamıyorum o tarihe denk geldiği için mecbur kaldım yaptırdım ama rahatlamadım hiç bir haftadır sürekli diken üstündeyim on gün sonra falan kontrole gitsem Ebru hoca tekrar para alır mı
Nısan nıe atıyosun anlamadım?dugunden once gecıcı yapıcak ısteEğer bişey için daha para isterse yaptırmayacağım başka doktora gidecem zaten güven vermedi sanki tutmadı bişey değişmedi gibi hissediyorum ne bi acı var ne bi fark sadece bi kaç gün sonra olan bi kanama. Düğünden önce de aynı operasyonu yapacak kendiliğinden gelecek kan ondan sonra anlat dur psikolojim alt üst nişan atacam ben galiba
Evet bebde ona kalıcı yaptırdım ama dugunden once gel dedı banaEbru hanim hakkinda herkes ayni seyleri soylerken neden hala o kadina kalici yaptiriyosunuz onu anlamadim yuz kere denildi yapamiyo kalici diye bence sizi kandiriyo bu kadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?