En azından gecici parasını verip maddi olarak rahatlardınız ama gecicide cok riskli gibi geliyor ya gelemezsin ya da 7 gün diye biliyorum maksimum o arda birşey olmazsa bilmiyorum artık herkes için hayırlısı
Neden gecıcıye rısklı dedın canım?bende kalıcı oldum ama gecıcıye gıdıcem ve 25gun sonra dugunım var cıddı anlamda bu yorumlardan etkılenıyorum sebep belırtırmısın rıskden kastın nedır?

7 gün gibi bir süre dayandığı için baska bir sebebi yok belkide yanliş biliyor olabilirim internette arastırdığım kadarıyla

Birde banyo yapmamak gerekiyormus dikiş atabiliyormus yazılanlardan okuduğum bu formu bastan sona okudum belki bende etkilenmişsimdir canım ya bende duyduklarımdan bende dr arastırıyorum ankarada ama bulamıyorum maalesef kalıcı yapan

Canım dugunden 2gun once gıdersın dusda orana tutmazsın

Ebru hanim hakkinda herkes ayni seyleri soylerken neden hala o kadina kalici yaptiriyosunuz onu anlamadim yuz kere denildi yapamiyo kalici diye bence sizi kandiriyo bu kadin
Cunku cok reklam yapiyor. Benm doktorum hic para almadi ekstra benden ha yaptirmayip ona muaine olursan aliyor. Bu nasil bi vicdansizlik ya. Hayret birsey

Gevicide sonuc almayan bende duymadm. Sadece nikahla dugun arasi zaman varsa ani iliski gelisebilrse. Ya da dugun oncwsi kacamazsan riskli. Hoplayp ziplayp dugunde problem yasamadi insanlar hep . fakat eger ki vajina cok genisse bu fark edilebilir. Onu da 2 ay once daraltma yapilip son 1 hafta gecici eklenebilr. Ben boyle bilgi topladm. Daraltma ayni anda yapilamiyor. Ya da kegel yapmak lazm

Arkadaşlar size bir sorun olacak ben birkaç yıl önce bir ilişki yaşadım çok zor oldu canım yandı fakat kanamam olmadi bu zarımın esnek olduğu anlamına mi geliyor yoksa daha önce başka şekillerle tekneden atlamak gibi vs bir zedelenmeden dolayı bu olur mu hep içim içimi yiyor bir doktora gozukmekten korkuyorum. O zamanki erkek arkadaşıma hicbir açıklama yapamamıştım kan gelmeyince ve buyuk ihtimalle de inanmamıştı. Bir anlık bir şeydi pişman oldum tabi sonradan bir daha da yaşanmadı zaten. Şimdi evlenince eşime ne derim doktora görünmeli miyim yoksa gözümü kapayıp evlennmeli miyim bilmiyorum

Bu durum zor bi durum Allah hepinizin yardimcisi olsun aci oluyo tabiki ama sonucu guzel stres bitiyor .. kizlar psikolojikmi bilmiyorum ama ben hala vajinal zevk almadim nedendir bilmiyorum
Canım sen dikimden sonra iliski yasadin kanda geldi ve cok zor olmuştu baya acı çekmiştin yablis hatirlamiyosam acaba bu mu psikolojik etkiledi seni de ben ilk seferde hiç aci cekmedim zevk de aldım ama flepten sonra iliski cok acılı olursa etkilenirim ve bende bi daha vajinal zevk alamam. Acaba bu dikim ve zor yırtılmasi ilerdr zevk almayi engelliyor mu ya. Herkesin mi normale göre dikimde zor çok acılı yirtiliyor? Normaldr hem fazla hissetmiyon yirtilmasini hemde zevk alabiliyorsun. Ama dikimde kafamı çok karıştırıyor. Ilk seferde pisman da olsam zevk ve his olarak güzel hissederken eşimle bnu hissedemez canim cok yanarsa bi daha yapasim bile gelmez gibi hissediyorum

canım bence doktora görün. çünkü aynısı benım basıma geldi. bende erkek arkadasımla ilk ilişkimi yasadıgımda kan gelmedi. bende karsısında mahcup düştüm tabi ozamanlar biliyorum esneklikmiş öyleymiş böyleymiş. sırf kendimi ona ispatlamak için ertesi günü tekrar ilişkiye girdim ve ozaman yırtıldı. mutlaka doktora görünmelisin

Kızlar sözlum anladi gibi oldu o an oyle bi panik yaptimki kivirdim hemen bi sinirlenir gobi oldu ben daha cok sinirli davrandim sen napiyosun bana guvenmiyomusun ne demek bu fln diyince sakinlesti ben kizcagima sen kiziyosun fln dedi..sobra gönlümü almaya calisti sarildi.
O an az kalsin itiraf edicektim ama kaybetmeyi goze alamadim Allah kahretsin ya bi emin olablsem beni birakmicagina
Simdi daha dikkatli davranmam lazim dikimdrn sonra yirtilmazsa falan hepten süphelenir bu kadar zor olmamaliydi diye diktirdin der hemen.. Kizlar nolur dua edin sizden guc buldum hep bugun de destek olun bana

Tatlim ne olduda bu duruma geldin iliskiyemi girdin nasil anladi

Canim ozelden yazim bide buralari gorur falan paranoyak oldum ayrinti vermiyim burda.

Kızlar çok şükür sıkıntı yok çok korktum anlıcak diye ama sözlüm takık biri deil neyseki.. yoksa başka bi erkek bunun peşini inanın bırakmazdı sonuna kadar sorgulardı.. ya o kadar çok seviyo ve güveniyoki bana üstünde durmadı bile çok şükür.. bi an acaba anlatsm yine anlayış mı göstercekki dedim yelteendim anlatmaya ama kendimi zor durdurdum dur boğazmanzarası kendine gel karsındaki türk erkeği dedim yani nolursa olsun konu o kan olunca en aşığı bile kabul etmeyebilio.. böyle yani güldü geçti çok rahatladım inşallah unutur bunu çünkü eğerki kanamam olmazsa anında bu şüphe canlanır gibi gelio.. bi yandan üzüldüm sevgilim bana ne kadar güvenio aksini bi kere bile düşünmüo size de çok teşekkür ederim özelden de yazmıssınız.. bundan sonra dikkat etmem lazım ..

Canım yaptırırken iyice bi sor doktora genelde dikim yaptiran çoğu kisiden burda duydufumuz normalde ilk iliskiye göre kat kat zor yırtılmaşı ve cok aşırı aci vererek o ilişkiden zevk almanı engellemesi yönünde can sıkıcı bir durum. Bundan bende çok korkuyorum. Doktorla konuşup normal ilk ilişkide ki kendi orjinal zarının kalınlığı kadar kalınlıkta bir flep yapamıyor mu hersey ilk iliskiyle birebir ayni olsunbakimindan. Madem tamamrn ayni dokulardan yapiliyor hislerde ayni hissedilmeli bence. Yani böyle çok zor olursa bunu sende istemiyorsun sanırım suphelenmesin niye bu kadar zor oldu diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…