evet ama bana o kadar çok güvenioki bence şüphelenmez keşke yalan söylemek zorunda olmasam ama seviyorum bırakamıyorum mecburum.. inşallah bi sıkıntı çıkmaz hiçbirimzde bundan sonra güzel bi hayatımız olur eşlerimizle.. onun aklında şüphe kalmasın tek istediğim yapmaya çalıştığım bu içi rahat etsin istiyorum..

Iliskinin zor olmasiyla suphelenecekleeini hic sanmiyorum zaten ilk iliskiler istisnalar haric zor olur o yonden suphe cekecegini hic sanmam

aynen zor olması içlerini daha da rahatlatır katılıyorum
inşallah öyle olur kızlar.. mantıklı dşünnce aaa bu çok dar dktrdin mi dicek hali yok tam tersi gensse süphe duyar erkkler o kadar bilmez herlde..

Merhaba Kızlar... 2 doktora gidip farklı şeyler duyduktan sonra 3. Doktora gidecek cesareti bir türlü gösteremeyip, iyice kafayı kırdığım gerçeği ile yine buradayım... şu zarda tamamen bi kopukluk yok, açıklık fazla şekli de yamuk karemsi bir şey... Yırtıkta nasıl bi görüntü oluyo ki... vallahi azıcık cesaretim olsa gidip tekrar muayene olacağım ama yok... ve sırf akıl sağlığım için... farklı doktorların farklı yorumları yüzünden...

Esasen zar yirtilip yirtilmamasi degil de ilk gece kanama olacak ki olmayacak mi bence bu onemli ben iki farkli doktora muayene oldugumda ikiside bana vajinal aciklik penis capindan kucuk ise penis ya gecemez yada yirtarak gecer ki buda kanama olusturur demisti yani o vajinal acikligin penis capi yada daha buyuk olmamali

Canım yırtık yoksa bu yaradılış ama... beraberliği olmamış olup esnek olanlar da mı dikim yapmalı yani

Canım yırtık yoksa bu yaradılış ama... beraberliği olmamış olup esnek olanlar da mı dikim yapmalı yani
demekki adı üstünde o esnek olunca vajina girişi genişlerken zorluk cekmiyor. ama vajinal girişi dar olan birinde ilişkide kanama oluyor. flep olmadan önce de 1 ay kadar ılıskıye girmesem sonraki ilişkimdde kanamam oluyordu darlıktan dolayı

Bend
Bende hiç kanama olmadı ilk doktor esnek çentikli Doğumla yırtılır dedi diğeri yırtık diyor.. yırtık olunca kopuk bir şey olması gerekmiyor mu yani ben onu merak ediyorum

Ben esnek kizlik zarina sahiptim ilk iliskimde kanamam olmadi cok kolay giris oldu dikim yaptirmadan once hatta annem yanimdaydi doktor bana esnek kizlik zarina sahipsin haberin var mi dedi ilk iliskinde kanama olmaz korkma dedi hatta bilerek annemin yaninda dedi ki oda duysun diye ama ben yine de dikim yaptirdim cunku bu esneklik mevzu herkesin diline dolandi artik esnek olmayanda esnek kanama olmadi diyebiliyo ondan riske atamadim

Görüntü olarak nasıldı peki kusursuz yuvarlak mı canım

Eger aciklik fazla ise kanaman olmaz bence dar olmali o deligin kucuk olmasi gerekir ve doktora ilk soracagin sey yirtilmis mi falan degil de ilk gece kanamam olacak mi onemli olan bu bence

Eger aciklik fazla ise kanaman olmaz bence dar olmali o deligin kucuk olmasi gerekir ve doktora ilk soracagin sey yirtilmis mi falan degil de ilk gece kanamam olacak mi onemli olan bu bence
Canım ilkinde de kanama olmadı ki, şimdi de olmayacak yani bu konuda iki doktor da hem fikir ama biri esnek doğal çentikli diyor diğeri yırtık diyor ... geçici yaptırsam sorun yaşamam değil mi bir de kaç gün önce yaptırmam lazım evden nasıl çıkarım hepsi beynimi kemiriyor anlaşılması falan ürkütücü...

Gecici hakkinda fikrim yok ama kanama garantiymis ben kalicidan yanayim yinr de yaptirabilirim diyosan gecicide kesin kanama oluyomus

Bende gecıcı yaptıracagım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…