Şimdilik öyle bir planım Yok canım... kaç tl peki geçici ile flep arasında fark var mı? Sen flep yaptırıp son dikişe gidecektin galiba aklımda öyle kalmışMAx 1hafta canım senın dugun ne zaman ?
AYNEn ole canımŞimdilik öyle bir planım Yok canım... kaç tl peki geçici ile flep arasında fark var mı? Sen flep yaptırıp son dikişe gidecektin galiba aklımda öyle kalmış
CAnım flep hiç mi tutmadı yani ben direkt geçici düşünsem sıkıntıya düşer miyimAYNEn ole canım
Tutmus ama dugunden once gel dedı canım yanı gıtmezsem kanama olmazCAnım flep hiç mi tutmadı yani ben direkt geçici düşünsem sıkıntıya düşer miyim
O doktor bakmadan bole dedıyse karaktersiz ustelık bakıreymıs kızArkadaslar kuzenimin bi arkadasi evlendi gecenlerde kizin ilk gece kanamasi olmamis ama ilk iliskisiymis esiyle doktora gitmisler doktor muayene bile etmeden kanamadiysa bakire degildir demis yollamis bunlari dusunebiliyo musunuz cok korkuuyorum ya var mi boyle doktorlar
Ya insallah yoktur duydugumdan beri agliyorumO doktora dava acsin agzina bile sicar. Sen kim kopek insanlarin hayatlaryla oynuyosun. Terbiyesiz insan. Oyle bi dava yok.
Evet zaten ilk sevgilisiymiymis neymis dusunsene bana oyle dediklerini biterim ben keserler beniO doktor bakmadan bole dedıyse karaktersiz ustelık bakıreymıs kız
Bende anlamiyorum hem onu anlamiyorum hemde doktoryn dediklerine inanmiyorum cok gurur kiriciKAnamayınca doktora gitmek nedir ya illa kanayacak diye bir şey mi var. Ben bu olayı yaşamasaydım da yine de kanamasaydı ilk gece gitmezdim doktora nasıl bunun konusunu açabiliyorlar doktora götürüyorlar eşlerini anlamış değilim
Hiçbir insan evladı o şekilde söylemez hatta ben insan olan doktorların bile bu durumu söyleyeceklerini sanmıyorum oraya getiren erkeğin kafa yapısı az çok belli zaten. Ama böyle insanlıktan nasibini almamış yaratıklara çatınca zor. Yine de kötüyü düşünmeyelim hepiniz sorunsuz bir şekilde atlatacaksınız buna inanıyorum siz de son zamanlarınızı bunu düşünerek geçirmeyin bir kere evleneceksiniz kızlar zehir etmeyin bu süreyi kendinizeBende anlamiyorum hem onu anlamiyorum hemde doktoryn dediklerine inanmiyorum cok gurur kirici
Tabıkı mantıklı degıl ama ben ankarada kalıcı yaptırıpds son kontrole gıtmeyen duymadım oyuzden mecburuzSizce eger zar tuttuysa dugunden once bu isi halletmek mantikli mi kizlar
BirdaHa aynı hataya düşmemeni öneririmSizce eger zar tuttuysa dugunden once bu isi halletmek mantikli mi kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?