Esnek zar kusursuz yuvarlar oluyor. Ama normal zar oyle olmuyor ki. Bende fotolarni gordm kalin bi yuvarlak . o tek tip yabi. Dogum yapmadgn surece neden diktiriyosunz anlamiyorm. Doktora da goturse mecbur esnek diyecek. Normal zar yirtilinca bi garip sekil aliyor yamuk yumuk o yuvarlar. Bariz belli oluyor. Ben bile fotodan anladm doktara dedm evet o foto esnek dedi

Arkadaslar kuzenimin bi arkadasi evlendi gecenlerde kizin ilk gece kanamasi olmamis ama ilk iliskisiymis esiyle doktora gitmisler doktor muayene bile etmeden kanamadiysa bakire degildir demis yollamis bunlari dusunebiliyo musunuz cok korkuuyorum ya var mi boyle doktorlar

O doktora dava acsin agzina bile sicar. Sen kim kopek insanlarin hayatlaryla oynuyosun. Terbiyesiz insan. Oyle bi dava yok.

O doktor bakmadan bole dedıyse karaktersiz ustelık bakıreymıs kız

KAnamayınca doktora gitmek nedir ya illa kanayacak diye bir şey mi var. Ben bu olayı yaşamasaydım da yine de kanamasaydı ilk gece gitmezdim doktora nasıl bunun konusunu açabiliyorlar doktora götürüyorlar eşlerini anlamış değilim

Bende anlamiyorum hem onu anlamiyorum hemde doktoryn dediklerine inanmiyorum cok gurur kirici

Bende anlamiyorum hem onu anlamiyorum hemde doktoryn dediklerine inanmiyorum cok gurur kirici
Hiçbir insan evladı o şekilde söylemez hatta ben insan olan doktorların bile bu durumu söyleyeceklerini sanmıyorum oraya getiren erkeğin kafa yapısı az çok belli zaten. Ama böyle insanlıktan nasibini almamış yaratıklara çatınca zor. Yine de kötüyü düşünmeyelim hepiniz sorunsuz bir şekilde atlatacaksınız buna inanıyorum siz de son zamanlarınızı bunu düşünerek geçirmeyin bir kere evleneceksiniz kızlar zehir etmeyin bu süreyi kendinize

Sizce eger zar tuttuysa dugunden once bu isi halletmek mantikli mi kizlar

Kızlar dikimden sonra çok dikkatli olmak gerekiyor.Sıkmayın kendinizi psikolojik olarak çok çok zor yaşadım biliyorum ama kötüyü çağırmayın.
Ben aşırı dikkat ettim tutmuş zaten şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…