Bende cok dıkkat etttım dıkkatlık bısey degıl bu tabıkı oda onemlı ama doktorda bıtıyor iş

Şuan en yakın tarıh benımkı dua edın lutfen zaman yaklastıkca cok korkuyorım kafamdan senaryolar gecıuor hep cok daralıyorum kalbım sıkısıyor artık lutfen bana dua edın sıze guzel haberler verebıleyım

İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım.
İçini ferah tut.

Kizlar yarm kontrolum var bana dua edin nolur tutmus olsun sizlama var birkac gundur kendimi cok yoruyorum ondan mi bilmiyorum. Nolur dua edin 45 gun oldu

Kizlar yarm kontrolum var bana dua edin nolur tutmus olsun sizlama var birkac gundur kendimi cok yoruyorum ondan mi bilmiyorum. Nolur dua edin 45 gun oldu
Sen ankarada olmuştun dimi çok merak ediyorum senin sonucunu ve dualarım seninle umarım herşey istediğin gibi olur

yok artık daha neler varsa da bu içimden çok küfürler sydığım doktor istisnadır.. kendini boşuna üzme ya

kesinlikle katılıyorum o da ayrı b, konu doktora gitmek kötü bişey o ne mal gbi.. beni de götürmeye kalksa açık açık derim yani malmıyım ben die.. tabi ne kadar inanır güvenr istisna da..

hadi inşallah kuzum ya hepiniz ne sorsam sabırla cevap verdiniz Allah razı olsun inşallah bundan sonrası da hepimiz için güzel olur..

canım bu arada sen ebru hanıma yaptrmsın değilmi oldumu düğün?

Kizlar tutmamis benmki. Agir mantar olmustm hala da mantarm varmis hatta. Doktoruma suc bulmuyorum acikcasi. Ve ucretsiz flep yapacak tekrar. O da tutmazsa gecici yapacak dugun oncesi . elinden geleni yapti ama benm bagisiklgm cok zayif sanrm mantardan kutulamiyorum. Cok uzuldm ama sagolsun sakinlestirdi. Birdaha yapacagm olacak aglama dedi.

Canım neden tekrar flep yaptırıyosun yıne aynı seyı yasayacaksın bu ısı yapabılen bı doktor yok ankarada gecıcı yaptır ıyce mındar ettırme bence

ankaradaki doktorlar hep umut verio ama bos gecici yapabilioruz deseler insanlarin hayatiyla oynuyolar dunyanin parasini aliyorlar yaziklar olsun insanlari hep umutsuzluga yitiolar dugunden 1 hafta once gidemeyenler olacak ozamn neyapacaklar baska sehirdeyiz kafayinyiyecem

Canım gecıcı garanti

Ama
Canım neden tekrar flep yaptırıyosun yıne aynı seyı yasayacaksın bu ısı yapabılen bı doktor yok ankarada gecıcı yaptır ıyce mındar ettırme bence
Tutan insanlar vardi orda. Benmki mikrocerrahiydi flep degil kalintilarla yapildi. Flep tutar ams yine stres yine skinti. Bilmiyorum ya

Ama ucretsiz tekrar yapiyor en azndan dgetleri gibi hadi olmadi yuru demiyor dugun oncesi gel demiyor. Benm inanlmaz derecede mantarm vardi vardi ve cok agir kaldrdm kanamam oldu. Yapamasa onlarada yapamazdi. Ama gecici planlayp iliskiye girebilrm belki bilemiyorum. Belki de flep yaptirirm ama sizi haberdar edercegm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…